Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריות שנתיים או 20,000 על מנוע וגיר,

נאמר לי שהבדיקה על חשבונם, שאלתי אם אפשר לעשות במכון שאני רוצה שאלו איפה אמרתי בדינמומטר ברעננה ואמרו שאין בעיה,

האם אני צריך לפחד בגלל שהם עובדים איתם?

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי באוויס והגענו כבר לבדיקה והכל,

הרכב 2009 דגם אקטיב (לא מאובזר), חשבתי שיש רק מגניפיקו בשנה הזאת לא?

בכל מקרה ירדתי ממנו

פורסם

מאחר ויש אי וודאות מסוים לגבי רמות האבזור של הבראבו, במיוחד בשנת 2009 - האם תוכל לפרט לגבי מה בדיוק כלל (או לא כלל) הרכב שהיה באוויס?

חישוקי 15 אפשר להחליף בעתיד (היצרן מאשר עד 18 לפי ספר הרכב), פנסי ערפל מוסיפים למראה אבל לא קריטיים, האם יש חוסרים משמעותיים אחרים?

חשוב לציין שהאחריות שהם מציעים היא יתרון גדול ומרגיע ומקזז את החשש ששוכרים עם רגל כבדה וסגנון נהיגה פראי פגעו בגיר.

פורסם

אז ככה, הדגם הזה מגיע עם 2 כריות אוויר, ג'אנט 16 דומה לג'אנט של האיביזה טורבו 2001, אין פנסי ערפל ואת הBlueMe,

הבדיקה יצאה טובה אני יעלה אותה עוד מעט

פורסם

אוקיי חברים צירפתי את הבדיקה של הרכב,

ההספק של המנוע תקין, הרכב נראה טוב מאוד יש איזה 2 שפשופים,

הרכב עלה לכביש בחודש 12, עם 80,010 ק"מ בדיוק,

הרכב הוצע לי ב47 כולל ביטוח חובה, שנתיים אחריות (או 20,000 ק"מ) על גיר ומנוע וסידור כל הליקויים,

אני חשבתי שזה המגניפיקו ואמרתי אם הבדיקה יוצא בסדר אני הולך על זה בלי לחשוב פעמיים,

פתאום ראיתי שהרכב דגם אקטיב בשנת 2009 וזה קצת ביאס אותי,

מה אתם הייתם עושים? מתפשרים על הכל לטובת המחיר או ממשיכים הלאה?

test.jpg

פורסם

גם ככה האבזור הבטיחותי של המגניפיקו ביזיוני (4 כריות וללא ESP), כך ששתי כריות בלבד זה ממש בושה וחרפה ודי deal breaker. העיקר התקינו חישוקים קלים - פשוט חשיבה עקומה.

אבל אם בכל זאת - חסרון ה-blue&me לא נורא, תתקין HU איכותי שעושה את העבודה טוב יותר.

יש שליטה מההגה לסטריאו ולהילוכים? בקרת אקלים? אלו דווקא צ'ופרים חביבים שכמעט בלתי אפשרי להתקין כ-after market.

גם עם הבדיקה מעולה, עדיין יהיה לך "יישור קו" מסוים - בדיקת מוסך מקיפה, כולל טיפול קטן ובלמים לפי הצורך. טיימינג נדרש ב-120KKM או ב-4 שנים של שימוש כבד (רכב השכרה!) - מה שאומר למעשה שמדובר בעוד כמה חודשים עד שנה.

כמו כן, כמו בכל רכב ובפרט ברכב שהוא קצת מעל הממוצע, חשוב להקפיד על צמיגים במצב סביר ומתוצרת טובה. אם הרכב לא מגיע נעול בכאלו, תתכונן להוציא 2000 ש"ח על רביעית צמיגי פרמיום-טורינג (אישית קניתי P7 סינטורטו לחרטום ובהמשך פרימיום-קונטקט 2 לירכתיים).

המחיר מאוד טוב. אני שילמתי 60K על רכב (מגניפיקו מיד פרטית דרך אוטו-דיל) בתאריך עליה על הכביש דומה, עם פחות אחריות ובלי ביטוח חובה. מה בדיוק כולל סידור הליקויים?

פורסם

2 כריות לרכב כזה זה ביזיון.

יש כמה כפתורים על ההגה אני מאמין שזה למערכת ולא יותר מזה,

אין בקרת אקלים ואין אפשרות להעביר הילוכים מההגה (זה דבר ראשון ששמתי לב וחשדתי בדגם),

הלכתי אחרי הבדיקה למוסך "יחדיו" ברעננה, יובל הנחמד בדק במחשב והסתכל, הרכב עשה 30,000 במורשה ו60,000 לא מופיע,

באוויס טוענים שעשה בטבריה,

יובל המליץ לי במידה ואני קונה לעשות יישור קו שזה בעצם טיפול 60,000 בסביבות ה1300 ש"ח,

ביקשתי מהנציג שיקבל אישור לעשות לי את הטיפול הזה במוסך "יחדיו".

מתי שילמת 60?

סדר הליקויים כולל השבחה של הרכב, צביעה של שפשופים, פוליש וקס, כל מה שיצא לא תקין בבדיקה, מתוקן!

2 צמיגים קדמיים וכיוון ופרונט, רצועה ותושבת מנוע, וכל מה שצריך בשביל שהרכב יגיע "חדש"

חודש ראשון כל ליקוי ששמתי לב יתוקן ולאחר מכן שנתיים עד מנוע וגיר.

נשמע טוב וכדאי במיוחד בגלל שבמחיר אני לא חושב שיש מתחרים אבל זה שזה דגם "אקטיב" (ממתי קיים דגם כזה לבראבו!?) ולא מגניפיקו ממש גרם לי לא לרצות אותו

פורסם

זאת מרמת השרון עם 160 או 140 אלף משהו כזה,

זה מחיפה לא מדבר מתחת ל55 אלף שקל,

השאר לא אקטואליים.

שמתי מקדמה, מצאתי אחת שחורה מגניפיקו באלדן, 76,000 ק"מ מהשכרה, אותו מחיר כמו מאוויס,

יום ראשון בעז"ת אני יקח לבדיקה ויעלה לפה להתייעצות

פורסם

שילמתי 60 לפני כ-3 חודשים. בדיעבד כנראה שילמתי קצת יותר מדי. אבל הייתי שקוע אז בעבודה עד הראש וזה המחיר של חוסר זמן לחפש רכב כמו שצריך.

לגבי החלפת צמיגים על ידי המוכר - זה עשוי לחסוך לך הרבה כסף, אבל תברר טוב איזה צמיגים הוא מתכוון להתקין. אני משער שלא יהיה מדובר בצמיגי פרימיום ב-450-550 לחתיכה.

פורסם

אני מחפש כבר שבועיים את הרכב הזה ושמתי לב שממש בעיה השוק שלו לא זז!

ברגע שיש אחד טוב ובן אדם שמחפש כזה ומוכן לשלם הוא יחטף ישר שיתפרסם,

ברגע שבא בן אדם כמוני שמותח את התקציב בשביל "לעלות" לרכב כזה אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות מפרטי,

אני מעדיף לקנות מהשכרה עם אחריות, תיקון כל הליקויים ובמחיר שיש לי,

דרך אגב אלדן אמרו לי תשאיר ערבון וקח את הרכב לאן שאתה רוצה לבדיקה, נשמע אמין,

והם נותנים חודש להתחרט, במידה ומצאת בחודש הראשון משהו שגרם לך להתחרט אתה יכול לבטל עסקה ולשלם רק את הזמן שהרכב היה אצלך כפול 100 שקל ליום,

נשמע טוב, נחכה שיגיע מירושלים ונתקדם.

נ.ב

אני בכוונה מפרט לגבי כל הנושא עם הרכב כי שמתי לב שאני חיפשתי מידע על הרכב היה לי קשה למצוא דברים ספציפיים

פורסם

רכשתי מגניפיקו לפני כ4 חודשים מאלדן.

השכרה לשעבר עם 75,000 ק"מ.

אלדן השקיעו כמה אלפים טובים לפני המסירה.

אחרי הרכישה החלפתי את ארבעת הצמיגים ועוד תוספת.

בסהכ מרוצה מהקניה.

יפעע..

פורסם

אוקיי אז ככה,

רכשתי בראבו שחורה מאלדן, השכרה לשעבר, 77,000 ק"מ,

הרכב יצא נקי בבדיקה למעט רצועה סדוקה, חסר קרש מעל הגלגל רזרבי, צמיג יבש, ועוד שטויות,

לאחר הבדיקה הרכב הוחזר עם התקלות וכבר למחרת סידרו את הכל!

אני חייב לציין שחוויתי באלדן שירות ממש מצוין (מי שירצה פירוט אשמח לעזור), לאוויס יש המון ללמוד מהם!

היום סודר כל הדברים והרכב אצלנו,

אני חייב לציין שאני לא מפסיק לחשוב על זה שבמקום הרכב הזה רציתי לקנות סיריון\גטס וכו', פשוט עולם אחר.

הרכב יפה, מאובזר ברמות גבוהות, נוסע... אוו איך שהוא נוסע, תגובות מיידיות וכוח, שלא לדבר על הגיר הרובוטי שמוסיף לחוויה,

לא מבין איך הרכב הזה לא הלך בארץ, פשוט הצלחה.

אני חייב להודות לפורום הזה שקראתי בו פוסטים גם מלפני שנה-שנתיים לגבי הרכב, לכל החבר'ה פה שענו ונתנו תשובות שדחפו אותי להחלטה סופית.

לכל מי שרוצה לשאול משהו או להעזר בי אשמח לעזור,

תמונות....

IMG_22721.jpg

IMG_22731.jpg

IMG_22741.jpg

• תוכן חדש...