Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזדמן לי להיות היום בסוכנות של פיאט בחיפה וניצלתי את ההזדמנות כדי להתעניין בבראבו חדשה. החדשות הטובות: דגם הטורבו עדיין מיובא ארצה.

החדשות הפחות טובות:

1. הוא מגיע רק בהזמנה מיוחדת.
  2. סנסיישן מגיעה רק עם תיבה רובוטית, את הדינאמיק אפשר גם בידני.

מחירים: 116K לדינאמיק, 130K לסנסיישן.

קנו בהמוניכם כל עוד אפשר. הדגם מתקרב לסוף חייו ועוד מעט כבר לא יהיה יותר ממנו :(

נ.ב.: שימו לב שמסתובבת בארץ יחידה אחת עם מנוע טורבו דיזל 1.9 ל' בהספק 118 כ"ס, מומנט 26 קג"מ ב-2,000 סל"ד ותיבה ידנית. אומנם סמל"ת אינם מייבאים את הרכב, אבל אני מוכרח להודות שיש משהו מעודד בעובדה שלדגם הזה יש תקינה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הזדמן לי להיות היום בסוכנות של פיאט בחיפה וניצלתי את ההזדמנות כדי להתעניין בבראבו חדשה. החדשות הטובות: דגם הטורבו עדיין מיובא ארצה.

החדשות הפחות טובות:

1. הוא מגיע רק בהזמנה מיוחדת.
  2. סנסיישן מגיעה רק עם תיבה רובוטית, את הדינאמיק אפשר גם בידני.

מחירים: 116K לדינאמיק, 130K לסנסיישן.

קנו בהמוניכם כל עוד אפשר. הדגם מתקרב לסוף חייו ועוד מעט כבר לא יהיה יותר ממנו :(

נ.ב.: שימו לב שמסתובבת בארץ יחידה אחת עם מנוע טורבו דיזל 1.9 ל' בהספק 120 כ"ס, מומנט 32 קג"מ ותיבה ידנית. אומנם סמל"ת אינם מייבאים את הרכב, אבל אני מוכרח להודות שיש משהו מעודד בעובדה שלדגם הזה יש תקינה.

הם מצליחים תמיד לפקשש. ה-1.9 TDI היה צ"ל היחיד שיביאו, כמו שהוא כמעט היחיד שנמכר באיטליה.

לפני שנתיים עשה לי הידני 6 היל. ממוצע 23 לליטר בשבוע של כל סוגי הכבישים. מאוטוסטרדות עד הררי מושלג ועירוני .אוטו נהדר.

פורסם

שרשור קצר אך מלמד. מן השרשורים היותר עניניים שראיתי כאן לאחרונה. נהנתי מהדיזל יותר מאסטרה ופוקוס בנהיגה סולידית.

הבראבה והטיפו אמינות, סטילו לא נמכרה כאן.

מיקה, לא נהגתי על ה1.4 ללא טורבו עם 90 הסוסים, אך אם אינך מחפשת רכב חזק במיוחד, שווה לבדוק לאור המחיר המעניין באם את זקוקה לרכב בגודל הזה.[אחרת יש את משפחת הסופר מיני סביב שבעים אלף שקלים פלוס].

פותח השרשור:שים לב שלפי הניכתב כאן ב2009 חסרים מיספר פריטים שאולי חשובים לך.

איני יודע אם אתה זקוק למירווח שיש בבראבו, לשיקולך.זו מכונית טובה.

בלי קשר, אינני נוטה לרכוש מהשכרה אלא במחיר המתאים- נמוך מהותית מפרטי ובתנאי שהרכב שירת שם זמן וקילומטרא'ז מינימלי.

• אחראי פורום
פורסם

אחרי שכבר הייתי נעול על i30 כמחליפה ללאנטיס של אשתי, בא סיבוב קצר בבראבו של אלעד וכנראה הפך את ההחלטה.

בכוונה נהגתי הכי רגיל עם התיבה הרובוטית, בלי ללמוד אותה, בלי להתחשב בה. אחרי סיפורי הזוועות פה בפורום

כבר ציפיתי לנגוח בשמשה בעת העברת הילוך, אבל במציאות מדובר בקושי בתזוזה קלה.

יש אוטומטיות פלנטריות שמחליפות גרוע ממנה בהרבה, כמו הקרוז הטיפשה למשל.

המנוע מעולה (בטורים נמוכים מאיצה טוב יותר מה-TS 150 כ"ס שלי), הנוחות טובה, מאובזרת ומכובדת וכמובן עיצוב יפהפה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מיקה, לא נהגתי על ה1.4 ללא טורבו עם 90 הסוסים, אך אם אינך מחפשת רכב חזק במיוחד, שווה לבדוק לאור המחיר המעניין באם את זקוקה לרכב בגודל הזה.[אחרת יש את משפחת הסופר מיני סביב שבעים אלף שקלים פלוס].

להיפך, הסיבה היחידה שהרכב הזה מעניין אותי זה המנוע החזק שלו, בתוך האריזה היפה. בגרנדה פונטו למשל, זה הדבר שהכי היה חסר לי- הכח, אחרת הייתה לי כבר כזו. אני לא מחפשת להחליף את הפג'ו כרגע, אבל כל הזמן בוחנת אפשרויות, עם דגש על מנוע בשרני יותר ממה שיש לי היום, אבל ללא יומרות ספורטיביות. הבראבו נראית לי חבילה מאוד משתלמת מבחינה ויזואלית, מבחינת אחזקה ומבחינה כלכלית (רק כיד שניה, על היד הראשונה אני מרחמת).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אם הגרנדה פונטו לטעמך, הייתי ממליץ לך לבדוק את מנוע המולטיאייר. הרכב גם אמור להיות מאובזר ברמה גבוהה, גם נראה נהדר וגם נקודת התורפה העיקרית של הדגם - המנוע החלש - קיבלה טיפול הגון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

פנדוב, הטיפו והבראבו/בראבה סבלו ממוניטין די ירוד באירופה. בוודאי לא נחשבו לאמינות כמו הגולף המקבילות מאותם שנים.

אבל זה לא משנה איך הן או הסטילו באמת היו - התודעה היא שפיאט מחלידה ומתפוררת ושלמכוניות VAG יש פח עבה. התודעה הזאת מתברר חילחלה גם לראש של עיתונאי רכב באירופה.

אני לא מבין למה סמל"ת לא הביאו את דגמי הדיזל של הבראבו. אבל אני גם לא מבין הרבה דברים אחרים בהתנהלות שלהם. הם דאגו למצב את הפונטו כדגם בסיסי וחלש שמיועד בעיקר להשכרה ולציי רכב, את הגרסאות המאובזרות עם המנועים החזקים הם בקושי הביאו ועוד במחירים מאוד גבוהים. התפיסה של פיאט כרכבים עממיים וחלשים בטח לא עזר לבראבו בישראל.

פורסם

ובכן מיקה, דגם הטורבו כמשומש בהחלט יכול להתאים לך. מרגיש חזק יותר ממאה ועשרים סוסיו.

באשר לדגם הרובוטי, חביב מאוד.

הערה: באלפא 147 יש גיר דומה. כשהוא מזדקן, נניח כשחוגגים לו 8, המשאבה והרובוט עלולים לעלות ממש ביוקר, אולי בבראבו המצב יהיה טוב יותר. יש גירים אמינים הרבה פחות אצל חלק מן המתחרים.

בכל אופן, הנאה והגה כפי שיש ב206 שלך, אין כיום במכוניות רבות.

דוקטור איטיות: עם תודעה איני מתווכח. מוניטין ירוד של מוצר מוריד מחיר רכישה, יופי. הבאת קודם דוגמא יפה למבחן רכב לא ברור.

עובדתית, בראבו בראבה ישנות הן אמינות. אם הבראבו החדשה אמינה באותה מידה ותפתח מוניטין ירוד באותה מידה- זה רק ישמח אותי מסיבות ברורות.

בפולקסווגן אינני מבין, אני יהודי.

פורסם

בהתייחס להשוואה לתיבת הדואלוג'יק שבבראבו לעומת הסלספיד שבאלפות ישנות יותר: בשבוע שעבר הזדמן לי לנסוע ב-156 של RK (שנת 98'). הסלספיד בסה"כ לא תיבה רעה, אלא שבהתחלת הנסיעה שילוב המצמד משמעותית פחות מעודן מזה שבדואלוג'יק.

אין לי מספיק ניסיון עם הסלספיד שב-159 (שההשוואה בינו לבין הדואלוג'יק שבבראבו יותר הוגנת) ולכן אינני יכול לומר מי משתי התיבות הללו עדיפה. יחד עם זאת, לאורך השנים בהחלט ניתן לומר שחל שיפור בעידון ובתפעול של התיבות החד-מצמדיות של קבוצת פיאט.

האם השיפור הזה מקרין גם על אמינותן? ימים יגידו. מה שבטוח זה שבינתיים הבראבו נושקת ל-60K ק"מ והתיבה מתפקדת כמו ביום שבו קיבלתי אותה.

ואפילו לא היה צריך להאריך לה את האחריות לחמש שנים ;)

פורסם
להיפך, הסיבה היחידה שהרכב הזה מעניין אותי זה המנוע החזק שלו, בתוך האריזה היפה. בגרנדה פונטו למשל, זה הדבר שהכי היה חסר לי- הכח, אחרת הייתה לי כבר כזו. אני לא מחפשת להחליף את הפג'ו כרגע, אבל כל הזמן בוחנת אפשרויות, עם דגש על מנוע בשרני יותר ממה שיש לי היום, אבל ללא יומרות ספורטיביות. הבראבו נראית לי חבילה מאוד משתלמת מבחינה ויזואלית, מבחינת אחזקה ומבחינה כלכלית (רק כיד שניה, על היד הראשונה אני מרחמת).

אם הגרנדה פונטו לטעמך, הייתי ממליץ לך לבדוק את מנוע המולטיאייר. הרכב גם אמור להיות מאובזר ברמה גבוהה, גם נראה נהדר וגם נקודת התורפה העיקרית של הדגם - המנוע החלש - קיבלה טיפול הגון.

אמנם לא בדקתי לאחרונה אבל בעבר שווקו את הפונטו אוו עם אותו מנוע שיושב במיטו ובאבארט', מולטיאייר טורבו 135 כ"ס.

כח לא יחסר לו.

אלעד, גילחת לו 3 שנים מה156, היא 2001.

פורסם
אמנם לא בדקתי לאחרונה אבל בעבר שווקו את הפונטו אוו עם אותו מנוע שיושב במיטו ובאבארט', מולטיאייר טורבו 135 כ"ס.

כח לא יחסר לו.

אלעד, גילחת לו 3 שנים מה156, היא 2001.

המנוע של האבו טורבו (135 כ"ס) הוא מסדרת מולטיאייר, וזהה למנוע המותקן במיטו 135.

באבארט' המנוע הוא מסדרת T-JET בדומה למנוע של הבראבו טורבו (יש הבדל בהספק: 120 בבראבו, 135 באבארט').

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אני מבין שהרכב נותן תמורה טובה מאוד לכסף ונראה לי כמו מציאה טובה,

אבל יש בעיה אחרת, אין כאלה למכירה!

פורסם
המנוע של האבו טורבו (135 כ"ס) הוא מסדרת מולטיאייר, וזהה למנוע המותקן במיטו 135.

באבארט' המנוע הוא מסדרת T-JET בדומה למנוע של הבראבו טורבו (יש הבדל בהספק: 120 בבראבו, 135 באבארט').

איזה מהמנועים אתה מדבר ב500 או בפונטו EVO אבארט שיש לה 135 כ"ס ?

בכול מקרה לחבר טוב שלי יש בראבו ידנית שנת 2010 שנקנתה במחיר מעליב לרכב, הרווח כמובן של הבחר, בכול מקרה בכול הקשור לאיכות הרכבה הרכב בהחלט מרגיש כמו קפיצה גדולה לפיאט, לגבי המנוע אני יכול להגיע לך שהוא ממש לא מרגיל 120 כ"ס ונוסע מצויין, מבחינת דלק בנסיעות שרובן עירוניות הוא הצליח להגיע ל 1:11.6, באגף הנוחות לא רעה בכלל למרות שזה די בא על חשבון הסיבובים וכ'ו.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם
הסיבה היחידה שהרכב הזה מעניין אותי זה המנוע החזק שלו, בתוך האריזה היפה.

אם זה השיקול, נראה לי שאין לו מתחרים במחיר דומה. אז מה ההתלבטות?

דני

• תוכן חדש...