Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הדרישות מהרכב - נסיעות קטנות ומועטות בתוך העיר, ונסיעה של פעמיים בחודש על קו ירושלים-תל-אביב, מדובר על רכב לזוג.

הדברים החשובים ביותר הם (בסדר הזה) 1. בטיחות 2. צריכת דלק 3. נוחות נסיעה 4. אמינות 5. בגאג' נוח להעמסה

הסתכלתי על האלטו - אבל נראה לי שהיא נופלת באופן מיידי בגלל הבטיחות. כרגע אני חושב על הספארק/I10, אבל אני לא בטוח כמה אמינים הרכבים לקנייה מיד השנייה ומי מהם עדיף.

נסעתי חודש בפיאט פנדה שנרכשה ב-2012(חדשה) והצריכת דלק הייתה באזור ה 1\15 וגם הבגאג' היה מעולה להעמסה(מלבני), מצד שני הנסיעה לא הייתה נוחה, והרכב מרעיש באופן חסר פרופורציות לגודלו ובאופן כללי הייתה הרגשה שהוא עומד להתפרק תוך שנה.

אז כרגע נראה לי שעיקר ההתמקדות היא ב i10 או בספארק, מצד שני אולי יש עוד דגמים מומלצים בתקציב הזה שאני לא מכיר.

אני יכול לגלות מעט גמישות בתקציב(באזור ה 5K).

תודה !

פורסם

לספארק מנוע יותר חזק,אך הכוח מגיע בסלד יותר גבוהה,לכן כניראה יהיה יותר רעש של המנוע,מצד שני לי היא הייתה נוח,אך כרגע יש לי פנדה וגם היא נוחה לי.

א

אם בטיחות זה הפרמטר הכי חשוב,הייתי שוקל לבדוק פיאט גרנדה פונטו,בעלת 5 כוכבי בטיחות,לסריון יש 4,עדיפות למנוע 1.4,תא מטען גדול יותר מאשר בסריון,היא מרווחת יותר וחסכונית יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם רוב הזמן אתה בעיר אתה כנראה צריך רכב קטן מידות. שווה לבדוק את הניסן מיקרה (בתקציב שלך ניתן למצוא משנת 2007 או 2008). רכב קטן מידות אבל עם תא מטען יחסית נדיב. באשר לקריטריונים שהגדרת:

1. בטיחות - 4 כוכבים במבחני ריסוק ו-6 כריות אוויר (למיטב זכרוני).לטעמי הרכב מאוד מרווח בתא הנוסעים,

2. צריכת דלק טובה של 1:13 ממוצע.

3. נוחות נסיעה - אני אישית לא אהבתי את המושבים שלו אבל נוחות היא עניין סובייקטיבי. מה שכן היה נחמד זה שיש שליטה על המערכת מההגה (בדגם שהיה מליסינג).

4. אמינות - אני לא נתקלתי בבעיות ונסעתי לא מעט.

5. בגאז' - לא גדול אבל מספיק לדעתי.

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

שלום ng1901,

שברולט ספארק בהחלט יכולה להתאים למשימה שציינת. לספארק יש מנוע בנזין מהחזקים בקטגוריה כך שעל הנסיעה לירושלים היא תתגבר בקלות והיא גם מתאימה לשאר הדרישות שציינת. עם זאת, חשוב לציין שהרכב מגיע רק עם גיר ידני ואין אופציה לגיר אוטומטי בניגוד לאלטו או ל-i10. אם אתה מעוניין דווקא ברכב אוטומטי אז אני חושבת שכדאי לך לבדוק גם את דייהטסו סיריון, מכונית קטנה וחסכונית יחסית בדלק, עם מוניטין אמינות מצוין. אופציה אוטומטית נוספת שיכולה אולי להתאים היא ניסאן מיקרה, שגם לה צריכת דלק נמוכה ומנוע חזק יחסית.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאדן.

• תוכן חדש...