Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי שמן מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכם

יש לי טויוטה קורולה 2001 אוטומטית GLI עשיתי לה טיפול בערך באוגוסט

היום בדקתי לה שמן ושמתי לב שהשמן הוא לא כמו שהיה אחרי הטיפול , הוא ירד קצת ורציתי לדעת אם זה תקין

אז צילמתי את זה שאתם תשפטו אם חסר לי או לא חסר

והאם זה תקין שירד קצת שמן מאוגוסט כי אני לא מבין בזה בשיט

yz1zuywngmmt.jpg

פורסם

האם הבדיקה בוצעה כאשר הרכב נח כמה דקות טובות (נניח חצי שעה) ועל משטח מפולס?

האם בדקת כי לאחר הטיפול מולא שמן עד קצה המדיד?

לפי התמונה נראה שחסר בסביבות החצי ליטר שמן. לא נורא ורצוי להוסיף את אותו השמן בדיוק שמולא בטיפול האחרון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן הרכב נח ואכן היה שמן לא עד המקסימום אבל היה קרוב אליו קצת עכשיו ירד לחצי

אין נזילות לפי מה שידוע לי לא נדלקה לי ברוך ה' אף מנורה של לחץ שמן

אם נניח אני יקנה שמן , נניח עכשיו יש לי ברכב שמן 10W30 אני ימלא על זה 10W40 תהיה בעיה ?.

או 5W30

פורסם

לא תהיה בעייה אבל זה לא מומלץ.

עד לטיפול הבא מומלץ למלא את השמן שכבר קיים במנוע. בכלל לא מומלץ להחליף סוגי שמנים ויצרנים לאורך חיי הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי התמונה נראה שחסר בסביבות החצי ליטר שמן. לא נורא ורצוי להוסיף את אותו השמן בדיוק שמולא בטיפול האחרון.

12345

פורסם

מתי מלאת זה פחות חשוב. יותר חשוב כמה קמ' גמעת מאז ...

אם עברת 20000 זה מצויין . אם עברת 20 קמ' (בהנחה שהיה FULL לאחר הטיפול) יש בעיה רצינית.

כמו שציינו, חשוב לבדוק במקום פחות או יותר מפולס.

כמו כן צריך לראות מה הנחיות היצרן לאופן הבדיקה (בבוקר לאחר לילה שהרכב "נח". או לאחר הגעה לטמפ' עבודה, כיבוי והמתנה של 10 דקות לביצוע הבדיקה).

לא ממליץ לערבב סוגי צמיגות או מפרטים של שמן מנוע.

רענן

פורסם

אם אני מחר אתקשר למוסך שבו ביצעתי את הטיפול עשיתי את הטיפול בפתח תקווה אני גר ברמלה

אם אני אשאל אותם איזה שמן שמו לי הם יגידו 10W40 אני יכול ללכת לאוטיפו לקנות 10W40 לא משנה איזו חברה ולמלות ?.

• תוכן חדש...