Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה האחרונה הפכתי למשתמש כבד בLFS.

קראתי פה בפורום את כל השרשורים בנושא ושמתי לב שאין אתרים אחרים כיום שמתעסקים עם זה.

אחד מחברי הפורום הציע לעשות תת-פורום פה בקארספורום, שבו אפשר לתאם מירוצים, להציג סרטונים, להשוות זמנים, תמיכה טכנית קלה וכו'.

אני משער שאם יהיו לזה תומכים אולי ההנהלה תחשוב על זה קצת ;)

אני מכיר באופן אישי 6 חברי פורום שמשחקים על בסיס קבוע אז בטוח שיש יותר.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרעיון נחמד, לדעתי בכלל לפתוח פורום על סימולציות נהיגה ולא רק על LFS ובו ידובר על כולן, מה שכן זה יכול למשוך קהילה פחות רצויה לפורום ולפגוע ברמה.

פורסם

אני בעד LFS, לשים כמה סימולטורים יהיה בעיה אלה אם כן יהיה שרשור נפרד לכל סימולטור

מצאתי את SIMRACEWAY לאחרונה.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

תפתח שרשור באוף טופיק ותדברו על זה שם.

לאייפון ולאנדרואיד יש שרשורים ענקיים שמשתתפים בהם הרבה מאוד משתמשים ואני לא רואה שפותחים לזה תת פורום, אז ל LFS בטח שלא צריך.

V5

פורסם
תפתח שרשור באוף טופיק ותדברו על זה שם.

לאייפון ולאנדרואיד יש שרשורים ענקיים שמשתתפים בהם הרבה מאוד משתמשים ואני לא רואה שפותחים לזה תת פורום, אז ל LFS בטח שלא צריך.

אייפון ואנדרואיד לא קשורים ישירות לעולם הרכב וסימולטורים כן.

אני הייתי מציע לעשות תת פורום באוף טופיק (כמו אפסנאות בפורום אספנות)

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

כיום זה סימולטור הנהיגה הכי אמיתי שיש בשוק.

אפשר לשחק חינם בDEMO שלו אבל אם אתה קונה את המשחק, הוא ייתן לך תמורה ששום סימולטור אחר לא ייתן.

הוא מדמה את המכוניות בצורה ריאליסטית, עם העברות משקל, תת-היגוי, היגוי יתר, החלקות וכו'.

אבל החלק הכי טוב שלו היא העובדה שאפשר לשחק ברשת נגד אחרים וישנן ליגות מסודרות בכל העולם (ואם יהיה אפשר, אני אפתח עוד אחת של ישראלים)

הנה המכוניות זזות בSlow motion ואפשר לראות איך הן מעבירות משקל והצמיגים מתכופפים תחת לחץ.

http://www.youtube.com/watch?v=HdldZlNDm80 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אני פרצתי את הLFS שלי, היה קשה כי כל האתרים שתומכים הם באנגלית.

אם יביאו לי לפרוץ אותו היום, לא בטוח שאני יצליח.

יש קצת אתרים שתומכים במשחק (יש בהם מידע וכל מיני שטויות), אבל הם באנגלית, מה שמקשה את העניין.

כל מקרה, לעתי המשחק הזה גם שווה כסף.

למשתמש מתחיל יהיה שה לנהוג בו ולסיים עקפה נורמאלית, וזה עם רכב לא גודש. (אנשים רגילים לNFS וכל החרטה ברטא שרץ בשוק, שב300 קמש הם לוקחים פניות כמו קארטינג).

חוץ מהפיזיקה המצויינת, מה שהכי הפתיעה אותי, שהצמיגים גם כן מתבלים!

תנשקו איזה קיר ותזרקו קלא'ץ עם הנעה אחורית (תזהרו שלא ישרף הקלאץ'), ותנו לצמיגים להסתחרר כמה שניות.

צאו לסיבוב, ותראו שהרכב נזרקה כמו חמאה במחבת. (אם תשחקו אותם יותר מידי, הם גם יתפוצצו).

בקיצור, בזמן הקרוב לא יהיה לי זמן לשחק בLFS, אבל אשמח מאוד אם יפתח תת-פורום רק לLFS שיהיה אפשר לשתף בו זמנים וסרטונים.

למי שאמר שזה יגרור קהילה פחות רצויה.

אז זהו לא, הרבה אנשים (ילדים) לא מכירים את הסימולטור.

מה גם, שכל מי שהבאתי לו לשחק בסימולטור, התייאש אחרי 10 דקות, כי הוא לא הצליח לקחת פניה אחת נורמאלית.

רק אנשים שמבינים בעולם הנהיגה, נמשכו אליו אחרי שניה.

פשוט מאוד, אני כמו הרבה שמשחקים בסימולטור, חיפשתי תמיד כמה שיותר ריאליסטיות, וכאן המשחק מביא לך גם פיזיקה ברמה שאין לתאר, וגם מגוון עצום של מכוניות, וגם את כל האקססוריז מסביב (קלאץ' וצמיגים שנשרפים, מכות פח, וכו').

בקיצור לדעתי, חוץ מאנשים שיחפרו בהתחלה (התקנה\נהיגה וכו'), הקהילה שם תיהיה על רמה.

פורסם

אני מתנגד.

לשלומי גם ככה יש מספיק עבודה :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה מבין שפתחת מסורת של פעם בחודש לפחות!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

איפה קונים את המשחק?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תוכן חדש...