Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עקיפה בפס לבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב. אם יש לי סרטון מהבוקר של רכב שעוקף אותי בפס לבן, ממול מגיחה משאית, וירדתי לשוליים כדי למנוע תאונה, יש מה לעשות עם זה ?

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

האם רואים את מס' רכב העוקף בסרטון או שרשמת את מספרו ?

היכן בדיוק אירע המקרה ?

ניתן להגיש תלונה אזרחית נגד אותו נהג בתחנת משטרה, תוך כדי פירוט מדויק של נסיבות המקרה.

הנהג / בעל הרכב יזומן לחקירה ויש סיכוי שיונפק לו דוח תנועה בהתאם.

פורסם

יפה שתרבות הצילום מהרכב מתחילה להיות מקובלת. בענין השאלה שהעלית הדבר הראשון שהייתי עושה זה לתת לנו טעימה מאיכות התמונות וכמובן את פרטי המצלמה-פה תהיה הצלחה ותודות. אם לפנות למשטרה ולהגיש תלונה, לא בטוח שיקבלו את הצילום כמסמך מרשיע אבל שווה לנסות להיות אזרח טוב. אין ספק שצריך להעיף מהכביש עבריין מסוכן כזה ולכן עצם הצגת הסרטון בפורום כולל מס' רכב יעשה לפחות חלק מהעבודה עם צפי ותקווה להתפתחויות

פורסם

קרה בכביש 70 מצומת כברי לכוון שלומי. רואים את המספר אבל לא כל כך ברור. אני מנסה להעלות את הסרטון ליו טיוב אבל משום מה טוען אותו בקצב איטי מאוד וזה יקח שעות. אני הייתי במהירות 80-90, כמו שמותר שם לפי החוק

פורסם

תעוד מעולה של עבריין.

אכן קשה לזהות מספר(?...)

פנסים מושחרים היטב...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

איך אתם רואים את המספר ? אני כזה קסוקר ?...אם זה המספר באופן ברור, אולי כדאי לדווח. רוצחים פוטנציאלים כאלה צריך להעניש לפי דעתי.

פורסם
איך אתם רואים את המספר ? אני כזה קסוקר ?...אם זה המספר באופן ברור, אולי כדאי לדווח. רוצחים פוטנציאלים כאלה צריך להעניש לפי דעתי.

תשנה ל HD...

פורסם
למי שאין סבלנות לעבור לדקה 48:30

למה שתיגמר הסבלנות, היה מרתק גם עד התקרית...:roll:

לגבי היותך קסוקר, זו לא אשמתך, אתה פשוט לא מודע לקיומו של תת הפורום,

, שעוסק בשדרוג ושיפור יכולות הנהגים בפורום.

בכל מקרה, אתה כבר יודע, מחר תתקרר ולא תטרח ללכת לתחנת המשטרה להגיש תלונה.

לפחות הוצאת קיטור...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תודה שי. למדתי משהו.

גם אני...בהזדמנות כנראה אצטייד במצלמה. הבעייה שאני צריך 2...

• תוכן חדש...