Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי IGO לGPS

BadMonkey
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף אחרי 25 יום קיבלתי את הGPS מסין חייב לציין מבחינת מכשיר בינתיים אני מרוצה

הוא הגיע עם מפות בעברית וגם דיבור בעברית (חבל שזה קול של גבר אבל לא נורא)

מה שמאכזב אותי בינתיים זה רק התוכנה שלא מודיע בזמן נסיעה על מצלמות מהירות או פקקים

התוכנה של הGPS היא IGO 8 מה ההבדל בינה לבין IGO פרימו?

פורסם

אין קשר בין הגרסא להתראת המכמונות, ההתראה היא תוספת בתשלום על התוכנה.

אם אני זוכר נכון, 200 ש"ח לתקופה של שנה - תסתכל באתר של IGO.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אין קשר בין הגרסא להתראת המכמונות, ההתראה היא תוספת בתשלום על התוכנה.

אם אני זוכר נכון, 200 ש"ח לתקופה של שנה - תסתכל באתר של IGO.

אני שילמתי 100 שקלים לשנה.

פורסם

האם הכוונה למכשיר שהומלץ כאן מאתר pandawill?

אם כן, אז במכשירים שאני קיבלתי יש מחיצה שמכילה את IGO PRIMO. על ידי שינוי שמות מחיצות וקבצים אפשר לגרום לה לעלות במקום IGO8. אם אין לך מחיצה כזו, גש להודעה הזו, תוריד את התוכנה ותפעל לפי ההנחיות של asafasaf.

לגבי התראות על מצלמות, תוכל למצוא קובץ רלוונטי כאן. תוריד את זה שבהסבר שלו כתוב "קבצים שתומר שלח". אחרי ששמת את הקבצים במחיצה, דרך התפריט ,תהפוך את ההתרעה על מצלמות לפעיל.

בהצלחה ותתחדש.

פורסם
האם הכוונה למכשיר שהומלץ כאן מאתר

אם כן, אז במכשירים שאני קיבלתי יש מחיצה שמכילה את IGO PRIMO. על ידי שינוי שמות מחיצות וקבצים אפשר לגרום לה לעלות במקום IGO8. אם אין לך מחיצה כזו, גש תוריד את התוכנה ותפעל לפי ההנחיות של asafasaf.

לגבי התראות על מצלמות, תוכל למצוא קובץ רלוונטי תוריד את זה שבהסבר שלו כתוב "קבצים שתומר שלח". אחרי ששמת את הקבצים במחיצה, דרך התפריט ,תהפוך את ההתרעה על מצלמות לפעיל.

בהצלחה ותתחדש.

כן מדובר מדובר בGPS מpandawill

מה השוני הגדול בין PRIMO ל IGO 8 והאם עדיף את הפרימו או להשאיר את ה8

אגב מה לגבי עומסי תנועה?

הדבר היחיד מבחינת אזהרות שהוא מתריע לי זה הגבלות מהירות

תודה רבה על העזרה

נ.ב

הלינק של הפרימו מת

בהתראות של המצלמות יש שני קבצים איזה מהם להוריד Gatso only או All No Dummy

שוב תודה

פורסם

יש שטוענים שה-PRIMO יותר נוח ויותר עשיר באפשרויות (לאו דווקא קשורות לניווט).

אחרי ניסוי של כמה פעמים, שמחתי לחזור להשתמש ב-IGO8.

עומסי תנועה לא תוכל לקבל במכשיר הזה, הוא עובד עצמאית עם התוכנה ולא מחובר לאינטרנט לעדכונים מסוג זה.

לגבי קובצי המצלמות, תחליט אם אתה רוצה קובץ הכולל מצלמות גטסו בלבד, או קובץ המכיל את כל סוגי המצלמות, אבל ללא דחלילים.

פורסם
יש שטוענים שה-PRIMO יותר נוח ויותר עשיר באפשרויות (לאו דווקא קשורות לניווט).

אחרי ניסוי של כמה פעמים, שמחתי לחזור להשתמש ב-IGO8.

עומסי תנועה לא תוכל לקבל במכשיר הזה, הוא עובד עצמאית עם התוכנה ולא מחובר לאינטרנט לעדכונים מסוג זה.

לגבי קובצי המצלמות, תחליט אם אתה רוצה קובץ הכולל מצלמות גטסו בלבד, או קובץ המכיל את כל סוגי המצלמות, אבל ללא דחלילים.

איך אני מתקין את הקובץ מצלמות? ועל איזה מהקבצים אתה ממליץ

אגב מה לגבי עידכון מפות? אין לי מושג של איזה שנים המפות שהם הכניסו לי במכשיר.

פורסם
איך אני מתקין את הקובץ מצלמות? ועל איזה מהקבצים אתה ממליץ

בדף שממנו מורידים את הקובץ רשום באיזו מחיצה לשים אותו. אני משתמש בקובץ השני, זה שמכיל את כולם ללא דחלילים.

אגב מה לגבי עידכון מפות? אין לי מושג של איזה שנים המפות שהם הכניסו לי במכשיר.

סביר להניח שהמפה שיש במכשיר לא עדכנית. תחזור לשרשור שבו יש את הפרימו, ולקראת הסוף יש קישורים להורדת מפה עדכנית.

פורסם
בדף שממנו מורידים את הקובץ רשום באיזו מחיצה לשים אותו. אני משתמש בקובץ השני, זה שמכיל את כולם ללא דחלילים.

סביר להניח שהמפה שיש במכשיר לא עדכנית. תחזור לשרשור שבו יש את הפרימו, ולקראת הסוף להורדת מפה עדכנית.

אתה מתכוון למפה של אוגוסט? באיזה מחיצה אני צריך להתקין אותה

אגב במכשיר יש לי שלוש אפשרויות לקולות קריאת הנחיות באנגלית אישה וגבר ובעברית רק גבר יש אפשרות להוסיף גם אישה?

תודה

פורסם

צריך להעתיק את המפה למחיצה:

igo8/content/map

שים לב שאתה מעתיק אותה עם אותו השם כמו הקיימת, כדי שתעלה עליה.

לא יצא לי להתעסק עם קובצי הקול.

פורסם

igo8/content/map

הכנסתי את המצלמות מהירות

אני רואה אותם במפה אבל המכשיר לא מתריע עליהם שאני מתקרב אליהם.

פורסם

igo8/content/map

שמתי לב שיש לי גם פרימו איך אני מפעיל אותו במקום IGO 8 ?

עדין קובץ המצלמות לא עובד נסעתי היום באיזורים שאני יודע שיש שם מצלמות לא התריע לי לגביהם.

פורסם

תחזור שוב לשרשור שבו ניתן להוריד את הפרימו, אסף מסביר שם איך להפעיל אותו. אני אוהב יותר את ה-igo8.

ההתרעה על המצלמות מתבצעת ע"י צפצוף מעצבן ולא ע"י התראה קולית. תבדוק בהגדרות אם הפעלת את זה.

פורסם
תחזור שוב לשרשור שבו ניתן להוריד את הפרימו, אסף מסביר שם איך להפעיל אותו. אני אוהב יותר את ה-igo8.

ההתרעה על המצלמות מתבצעת ע"י צפצוף מעצבן ולא ע"י התראה קולית. תבדוק בהגדרות אם הפעלת את זה.

שיניתי את התקיה של IGO לשם אחר

ואת הפרימו לIGO ואז שיניתי אחד מהקבצים IGO או LOADER לigopna.exe הGPS כותב לי שהוא לא מצא תוכנת GPS במכשיר

בקיצור לא מזהה אותו מה לעשות?

ggggggg.JPG

• תוכן חדש...