Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי IGO לGPS

BadMonkey
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני לא טועה, צריך לשנות את Primo.exe ל-Igo8.exe. צריך להקפיד על האותיות הקטנות והגדולות כמו שהמקורי היה, גם בשם המחיצה.

הצלחתי איכשהו להתקין את הפרימו

בהתחלה אני חייב לציין שהממשק היה נראה לי מסובך ולא ידידותי

אבל אחרי 20 דקות התרגלתי יש עוד אופציות שאין אותם ב8 והממשק מבחינת מפה ויזואלית הרבה יותר מובן ומרשים

אומנם לא בדקתי אותו מבחינת נסיעה פיזית רק מבחינת סימולציה לפי דעתי יותר טוב מ8

מחר אני יבדוק אותו פיזית עם הרכב

אגב יש דרך לשמוע את ההנחיות הקוליות דרך הרמקולים של האוטו ולא דרך הספיקר של המכשיר?

פורסם
אם אני לא טועה, צריך לשנות את Primo.exe ל-Igo8.exe. צריך להקפיד על האותיות הקטנות והגדולות כמו שהמקורי היה, גם בשם המחיצה.

לקחתי אותו היום לנסיעת מבחן הפרימו עובד לא רע בכלל

הבעיה היא בהתרעת מצלמות האמת על הפנים יש קובץ יותר טוב?

אגב בהגדרות יש לי שני אופציות

ONLY WHEN SPEEDING

WHEN APPROACHING

היה מסומן אצלי

WHEN APPROACHING הכוונה של זה בהתקרבות

מה זה ONLY WHEN SPEEDING?

והאם יש דרך לשמוע את הGPS דרך הרמקולים של האוטו במקום בספיקר של המכשיר

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
(חבל שזה קול של גבר אבל לא נורא)

...

ובעברית רק גבר יש אפשרות להוסיף גם אישה?

מצאתי לך קובץ קול של אישה (ענת שי).

תמקם את הקובץ (כמו שהוא, zip) במחיצה:

content/voice

כדי לשנות ב-Igo8 - הגדרות -> שפה ומידות ->שפת הנחיה קולית -> תבחר את ענת במקום את קובי

כדי לשנות בפרימו - עוד -> הגדרות -> (דפדף למטה) הפעל אשף תצורה -> תבחר את ענת במקום את קובי

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחרי תקופה שהמכשיר עבד מצוין פתאום הפסיק לעבוד ועושה רעש(ציפצופים)

אני חושב שזה בגלל הבטריה אולי היא נגמרה

מישהו יודע איך מוציאים את הבטריה מהמכשיר הזה?

פורסם

לא נראה לי שהסוללה הולכת כל כך מהר, יש לי מכשירים זקנים יותר משלך.

תנסה לעשות reset - יש מאחור חור קטן שמתאים לחוד של העפרון המצורף למכשיר. תדליק את המכשיר, תכניס את העפרון ותעיף מבט לוודא שמתבצע כיבוי/הדלקה מחדש. התהליך אמור לעזור.

אין אפשרות להוציא את הסוללה מהפתח האחורי עם הברגים, דרוש טכנאי אלקט', אלא אם כן יש לך את הידע הנדרש וידיים טובות.

נדמה לי שיש אחריות של שנה על המכשיר, מכסימום יעלה לך כמה שקלים משלוח בדואר חזרה אליהם. אם זה מצריך משלוח, צור איתם קשר ושינחו אותך לאן לשלוח. שלח בדואר רשום.

אבל רגע, אל תמהר, בו נשמע מה קורה אחרי ה-reset.

פורסם
לא נראה לי שהסוללה הולכת כל כך מהר, יש לי מכשירים זקנים יותר משלך.

תנסה לעשות reset - יש מאחור חור קטן שמתאים לחוד של העפרון המצורף למכשיר. תדליק את המכשיר, תכניס את העפרון ותעיף מבט לוודא שמתבצע כיבוי/הדלקה מחדש. התהליך אמור לעזור.

אין אפשרות להוציא את הסוללה מהפתח האחורי עם הברגים, דרוש טכנאי אלקט', אלא אם כן יש לך את הידע הנדרש וידיים טובות.

נדמה לי שיש אחריות של שנה על המכשיר, מכסימום יעלה לך כמה שקלים משלוח בדואר חזרה אליהם. אם זה מצריך משלוח, צור איתם קשר ושינחו אותך לאן לשלוח. שלח בדואר רשום.

אבל רגע, אל תמהר, בו נשמע מה קורה אחרי ה-reset.

אתה תותח סידר אותו כמו חדש לפחות לבינתיים

איך בנו אותו בצורה כזאת שאי אפשר להוציא את הבטריה? הסינים האלה אצל היפנים זה לא היה קורה :]

ריסט לא פוגע בהגדרות או באינפורמציה/מפות/מצלמות וכו...?

• תוכן חדש...