Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הנ"ל שנת 2006 עם 150 א' ק"מ הוצע לי במחיר מפתה,

מבדיקה ראשונה של הרכב מנורות כרית אוויר ומחשב דלוקות, הרכב זקוק לקוסמטיקה וניקיון פנימי, בנסיעה על הרכב לא הורגשו בעיות מיוחדות אך כמובן שלא מדובר בבדיקה מקצועית.

אנשי המקצוע ששאלתי חלוקים בדעתם, חלקם טוענים שמדובר ברכב טוב עם אמינות סבירה פלוס, חלקם טוענים שמדובר בנבלה.

אני לא מכיר את הרכב הזה ואין לי ניסיון עם פורד כלל, מעוניין לש מוע את דעתכם בעניין , וכל מידע על תקלות אופייניות לרכב והאם כדאי לרכוש אותו גם בסכום של רכב יפני מתחילת שנות האלפיים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

המנוע וגיר זהים לאלה של מאזדה 6.

אל תקל ראש בתקלות מחשב, זה יכול להיות שטויות של מגעים, ויכול לעלות כמו חצי אוטו - בדוק בשבע עיניים לפני שתרכוש.

מחיר השוק של הרכב הוא באיזור ה-25000 ש"ח (הסתכלות מהירה ממה שבמבקשים ביד 2)

ולכן יתכן שתוכל למצוא בנקל מונדאו במצב טוב יותר חפה מתקלות במחיר לא פחות מפתה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אתה מחפש רכב נאה (יחסית), נוח ומפנק הפורד ככלל יכולה להתאים.

אם אתה מחפש רכב שהתחזוקה שלו לא יקרה, אמין וסחיר הפורד לחלוטין לא בשבילך.

המכוניות נמכרות במחיר מצחיק מאוד אך מה שתקנה בזול תיאלץ למכור בזול.

עבור הלאה.

• תוכן חדש...