Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הביטוח דורש כספת למחשב מנוע, צ'מפיון אוסרים התקנת כספת למחשב ניהול.

למישהו ידועה הסיבה שבגללה צ'מפיון אוסרים התקנת כספת למחשב? אומנם הרכב לא באחריות והם יכולים לקפוץ לי בעניין הזה, אבל אם זה יכול לגרום לבעיה בתפקוד המחשב אז אני אמצא פיתרון אחר.

מדובר על פביה TSI 2010, מחירי הביטוח השנה קפצו בסביבות 2000 ש"ח (הכי נמוך שמצאתי זה 3800 למקיף מגיל 30 עם עבר ביטוחי נקי) למקיף סתם ככה בכל חברות הביטוח.

אני לא פונה לצ'מפיון כי מהם אני לא מצפה לקבל תשובה נורמלית

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא יודע באשר לסוגיית הכספת, אבל ביטחתי אצל אלייד (הסוכנות של צ'מפיון) ב3200שח מקיף (בן 25 בלי הנחת עבר ביטוחי).

יש איתוראן סייב שעולה לי משהו כמו 350 שח לשנה, עדיין יוצא יותר זול מ3800 (וזה עוד עם הנחת עבר ביטוחי שלך) ועוד עלות של כספת..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הסיבה לפי מה שהבנתי שהכספת גורמת למחשב להתחמם ובהמשך לבעיות במגעים.

אני לא מבין מה הטעם בכספת כשהיום אפשר להניע את הרכב ב 30 שניות בלי לפתוח בכלל מכסה מנוע.

אבל נו, יש כאלה שגם רוצים קודנית...

פורסם
הסיבה לפי מה שהבנתי שהכספת גורמת למחשב להתחמם ובהמשך לבעיות במגעים.

אני לא מבין מה הטעם בכספת כשהיום אפשר להניע את הרכב ב 30 שניות בלי לפתוח בכלל מכסה מנוע.

אבל נו, יש כאלה שגם רוצים קודנית...

אכן כן. אגב, הבעיה קיימת גם בפולקסווגן - לחבר עם פולו TSI הלך מחשב הרכב (עניין של 7000 ש"ח) לאחר תום האחריות ועכשיו הוא בדיונים עם צ'מפיון מי ישלם על זה. הם מצידם טוענים שזה בעיה של המתקין (למרות שהוא מורשה מצידם)...

פורסם

אייל תעזוב קודנית, הרוב רוצים גם איתוראן.

כולה סקודה פביה, לא מרצדס, המחירים מטורפים.

in the face

with a chair

פורסם

האם בעיית ההתחממות היא בעיה נפוצה?

האם יש על כך מידע ממקורות אמינים ולא רב סרן שמועתי?

גם אצלי מותקנת כספת (קאמרי) ולא שמעתי על בעיות כתוצאה מהתקנה כזו.

אני מניח שאם אכן היו בעיות התחממות היו פותרים אותן.

הפיתרון הכי פשוט לדעתי והוא חירור הכספת.

אגב, הכספת לא אטומה וישנה כניסת אוויר מלמעלה והמחשב לא בא במגע עם הכספת עצמה.

לגבי יעילות הכספת, הסבירו לי שבאמת היום ניתן לעקוף כל מערכת אזעקה/קודן/סוויטץ' ע"י פתיחת מכסה המנוע פירוק כבלי מחשב הרכב וחיבור מחשב "חיצוני".

כך ניתן להניע את הרכב ללא בעיה.

הכספת בעצם לא מאפשרת את פירוק כבלי המחשב וכך לא ניתן לחבר מחשב חיצוני.

כמובן שניתן לפרק את הכספת, אך זו עבודה שלוקחת מספר דקות ומערבת קידוחים/ניסורים אשר לא תמיד יבוא לגנב להכנס לזה.

פורסם
גם אצלי מותקנת כספת (קאמרי) ולא שמעתי על בעיות כתוצאה מהתקנה כזו.

אני מניח שאם אכן היו בעיות התחממות היו פותרים אותן.

לגבי יעילות הכספת, הסבירו לי שבאמת היום ניתן לעקוף כל מערכת אזעקה/קודן/סוויטץ' ע"י פתיחת מכסה המנוע פירוק כבלי מחשב הרכב וחיבור מחשב "חיצוני".

אז כנראה שבקמרי אין בעיות התחממות.

אתה באמת חושב ש WV באמת יחפשו פיתרונות לשוק החאפר הישראלי?

לגבי שיטת הגניבה לרכב, מבלי להכנס לפרטים, היום אפשר להניע רכב בשניות בלי לפתוח את מכסה המנוע ולנגוע במחשב.

פורסם

תומר, ניר אמר לי שהסיבה היא כפי שאייל ציין - התחממות המחשב מנוע. נכון להיום הם לא מדברים בכלל על כספת, רק על ה-SAVE.

נ.ב, אתה עדיין אצל הסוכן שלי? במידה וכן, תעדכן. אנסה לברר מולו מה ניתן לעשות, אולי יש אופציות אחרות (לבטח דרך חברה אחרת, למשל...).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הביטוח דורש כספת למחשב מנוע, צ'מפיון אוסרים התקנת כספת למחשב ניהול.

למישהו ידועה הסיבה שבגללה צ'מפיון אוסרים התקנת כספת למחשב? אומנם הרכב לא באחריות והם יכולים לקפוץ לי בעניין הזה, אבל אם זה יכול לגרום לבעיה בתפקוד המחשב אז אני אמצא פיתרון אחר.

מדובר על פביה TSI 2010, מחירי הביטוח השנה קפצו בסביבות 2000 ש"ח (הכי נמוך שמצאתי זה 3800 למקיף מגיל 30 עם עבר ביטוחי נקי) למקיף סתם ככה בכל חברות הביטוח.

אני לא פונה לצ'מפיון כי מהם אני לא מצפה לקבל תשובה נורמלית

כדאי באמת שתברר באלייד שזה הביטוח של צ'מפיון כי הדרישות שלהם מותאמות למכוניות שלהם ואין מצב ששם ידרשו ממך להתקין משהו שיכול לפגוע ברכב. כנראה שלא סתם אוסרים התקנה ומה יתן לך "שצ'מפיון יקפצו לך" וילך לך המחשב?!

פורסם

אצלי בלאון מותקנת כספת בנוסף לקודנית.

באיזה מסמך מטעם צ׳מפיון כתוב שאסור להתקין כספת על מחשב הרכב?

זה לא אמור להיות כתוב בספר הרכב או בחוזה הרכישה?

פורסם
כדאי באמת שתברר באלייד שזה הביטוח של צ'מפיון כי הדרישות שלהם מותאמות למכוניות שלהם ואין מצב ששם ידרשו ממך להתקין משהו שיכול לפגוע ברכב. כנראה שלא סתם אוסרים התקנה ומה יתן לך "שצ'מפיון יקפצו לך" וילך לך המחשב?!

אם זה לא היה פוגע במחשב או בכלל, וזאת סתם הייתה גחמה שלהם כדי לדחוף את האיתורן שלהם, הייתי אומר שיקפצו לי.

הביטוח שלהם דרש בעבר את האיתורן המטופש ורצו שם מחיר מופרז על הביטוח בלי קשר.

in the face

with a chair

פורסם

בדר"כ האלטרנטיבה לכספת היא איתורן.

עלות איתורן יקרה באופן משמעותי מעלות כספת.

ממליץ לך לפנות למחלקת שירות של סקודה (החברה, לא מחלקת השירות של היבואן בארץ) ולשאול לפשר העיניין.

מאוד יכול להיות שהנחייה התחילה בפרקטיקה הרגילה של צ'מפיון לזרוק את האחריות על הלקוח/ מתקין מאשר לקחת אחריות על מחשב שהלך (קורה לכולם) ומכאן התפתחה לה תאוריה.

פורסם

לגבי שיטת הגניבה לרכב, מבלי להכנס לפרטים, היום אפשר להניע רכב בשניות בלי לפתוח את מכסה המנוע ולנגוע במחשב.

הדלת האחורית למחשב הרכב ממוקמת בתא הנוסעים ונקראת שקע דיאגנוזה...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איתוראן סייב הוא פיתרון מצויין.

גם בסמל"ת אנחנו לא מתקינים כספת משום שזה מחמם את המחשב ויכול לגרום לנזק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבעיה היא שהאיתוראן הזה יקר ולא בא במקום שאר המיגון אלא רק בנוסף, אז או שתופרים אותך במיגון או בעלות הביטוח.

עכשיו בוא נגיד את האמת, אם גונבים את הרכב (לא רכב נדיר) אני לא רוצה שימצאו אותו, סביר להניח שהוא יהיה במצב הרוס והתיקון שלו לא יספק אותי ואני מעדיף כבר לקבל מחיר מחירון על הרכב ולקנות אחד אחר במצב ראוי.

בכלל בכל מה שנוגע לחברות הביטוח בארץ, רצוי כמה שיותר לא לתקן את הרכב אלא לקבל מחירון כי הם לעולם לא מתקנים כמו שצריך ולעולם לא נותנים לך ירידת ערך כמו שצריך ככה שאתה יוצא מופסד.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...