Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל לחברי הפורום

שאלתי היא בכל זאת אפשר ליצור בבניה עצמית עגלה לוו גרירה ע״י ריתוח

ואם כן לאיפה הולכים כדי לקבל רישיון בשבילה

פורסם

תסביר בבקשה למה כוונתך (אם תרתך - איך כל האלמנט הזה "ייקח" סיבובים ?)

בדר"כ - וו גרירה מותקן על הרכב ע"י מתקינים מוסמכים (בצירוף הערה ברשיון הרכב).

גם עגלה צריכה איזשהו רשיון / אישור ע"מ שתוכל לסוע איתה בכביש.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מבין שאתה מדבר על בניה של עגלה ולא ריתוך העגלה לרכב.

אם אני לא מבין נכון, אין לך מה להמשיך לקרוא.

יותר פשוט לקנות עגלה במידות שנוחות לך, עם רישוי.

ואז לבצע את השינויים שאתה צריך.

עניין הרישוי לא שווה את הפרוצדורה.

ורוב העגלות נבנות על ידי ריתוך, זאת אפילו בניה לא מסובכת אבל לקבל רישוי זאת העבודה הקשה, ובצדק.

תאר לעצמך איך היו ניראות העגלות אם כל אחד היה בונה לבד, ואני לא מדבר על מי שיודע.

תלוי גם מה המשקל שאתה צריך להעמיס.

פורסם

סליחה על שאלתי השגויה הייתי פשוט בנסיעה.

כוונתי הייתה היא לקחת עגלה, להגדיל ולהגביע אותה ע"י ריתוח ואם זה לא משנה משהו ברישיון? זה פשוט לבן משפחה שעובד במפעל "טרלידור" ולמי שלא מכיר זו חברה מפורסמת מאוד של מעקות, סורגים וגדרות והאורך שלהם יכול להגיע עד לכ-5 מטרים ויותר לחלק אחד בדרך כלל מובילים את זה בVAN אבל לו יש טנדר ועגלת רמפה למי שמכיר אז אשמח לדעת אם זה אפשרי.

תודה לעוזרים.

פורסם

לגרור (עגלה) ישנן הגדרות מדויקות, הן של אורך והן של משקל. הגדרות אלה רשומות ברשיון הרכב של הגרור. ברור איפה, שאין לבצע שינויים בגרור ללא היתר מכיוון שהיואיעבור את מבחן הרישוי הבא. גם אם תבנה בעצמך את הגרור - דבר שהוא לא מעשי מבחינת הרישוי - אינך יכול לבנות אותו כשהוא חורג מהתקנות.

פורסם

בדקתי ויש אפשרות ולא רשום כלום ברישיון הנגרר כמובן שאורך ומשקל ידוע לי אבל החומר מיוצר מאלומיניום כך שהוא יחסית די קל למשקל המותר הרשום והעגלה היא העגלה הכי גדולה אם אני לא טועה משהו כמו 4 וחצי מטרים אורך דאבל ג'אנט, התקנות הן בפני עצמם ויש לי את כל הנתונים הנחוצים לעבודה הנ"ל.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...