Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה זה בעצם קסנון ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קסנון הוא בעצם זן של גז שנמצא בתוך המנורה שמפיץ אור יותר חזק ורך מהלוגן שהוא הזן הנפוץ יותר של גז. ישנו גם נאון שמשמש לתאורה וגם פראון שמשמש לקירור כמו גם מתאן, אתאן, פרופאן, בוטאן ושאר הגזים.

קסנון ספציפית דורש מתחים יותר גבוהים מהלוגן וגם עדשה או רפלקטור מיוחדים לריכוז עלומה.

ללא אחד מאלה הוא לא חוקי.

ביניננו, בתור אחד שיש לו בי-קסנון, אני יכול להעריך יתרונות, אבל לא רואה מה השגעון עליו.

זה פשוט יפה.

הבעיה היא שרוב הקסנונים במכוניות היוקרה נמכרים רק בגוון אחד, נכון?

4300K נראה לבן רק מרחוק, גוונים כהים יותר כבר יפים יותר אבל לא נראה לי שאפשר לבחור.

יש היום נורות דמוי קסנונים שמספקים את הסחורה,

אם תשים לדים ביחד תקבל אחלה תוצאה.

הבעיה היא שכביכול הן לא חוקיות ובגלל שהנורות צבועות בכחול העוצמה ירודה מרגילה,

אבל מצד שני זה הוציא והכנס, כל כך פשוט לעומת התעסקות עם קסנון.

ואתה עלול להסתבך שבעתיים בקסנון על רכב ישן כמו שלך מאשר עם נורת דמוי קסנון.

לבירורים על נורות טובות-

PHILIPS DIAMOND VISION OR MTEC.

יש גם GP THUNDER בגוונים כהים יותר אך לא מכיר את איכותה למרות שהיא מפורסמת ומייצרת קסנונים.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמע, אין לזה סוף. אתה יכול באופן קיצוני גם להגיד שרוב הזמן אתה לא חייב צמיג סופר איכותי,

כי רוב האנשים נוסעים רגוע ולא על המגבלות, אז למה לשים?

כי בזמן שתיסע בכביש חשוך, זה משפר את הראיה באופן משמעותי, ותורם לבטיחות שלך.

ושוב, הדוגמא היתה סתם לשם המחשה קיצונית.

נכון. בדיוק באותה מידה אני אומר שצמיג סופר-איכותי ובטיחותי כמו RUNFLAT הוא קשה ופחות נוח מצמיג רגיל והיתרונות שלו בכך שהוא מסוגל לנסוע גם בלי אויר בטלים בשישים בסבל של חיי היום יום מול צמיג רגיל והחלפת פנצ'ר ידנית פעם ב3 שנים.

כל דבר צריך לקחת בפרופורציה ולא תמיד הדבר היקר הוא הדבר הכי מתאים או הכרחי בשבילך.

אני אומר שלא צריך להשתגע. יש תוספות שימושיות ויש גימיקים. פנסי קסנון הם גימיק.

• תוכן חדש...