Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה מרגיזה במיוחד שלא הצלחתי להבין איך אפשר לפתור. יש לי פיג'ו 107 עם הגברה וסאב, הסאונד מעולה אבל בכל פעם שאני מחבר טלפון או נגן אחר למתאם יואסבי של שקע הרכב בזמן שאני מנגן מוזיקה באמצעותו (הוא מחובר בaux) יש לי רעשי רקע מרגיזים. ניסיתי את זה עם כמה נגנים. כמה מתאמי יואסבי לשקע מצת והתופעה כל הזמן חוזרת על,עצמה. אם אני טוען אביזר אחר ומשתמש בנגן כשהור לא מחובר התופעה לא מתרחשת, ככה שזה לא בגלל ההשפעה על ההגברה. יש למישהו רעיון לפתרון?

פורסם

היתה לי גם את אותה הבעיה ולקח לי זמן להבין בדיוק מה קורה שמה,

אבל הבעיה נקראת בשפה המקצועית GROUND LOOP וזה מצב שבו הארכה של הרכב לא מתפרקת, ואז בעצם זה מה שאתה שומע במערכת שלך.

אם הבנתי אותך נכון זה קורה רק כשאתה מחבר את זה למצת, אם כך המצב תקנה את הכבל הבא

http://www.kensington.com/kensington/en/il/p/1409/K39203EU/noise-reducing-aux-audio-cable.aspx

עלה לי בארץ 150 ש"ח, ופתר את הבעיה.

• תוכן חדש...