Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסים זוהרים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמתי לב שלהרבה רכבי אספנות פשוט אין את הפסים הזוהרים שצריכים להיות מאחורה ברכב, לכן פניתי לפורום הזה כי אני מעוניין לדעת האם יש סיכוי שיורידו את הרכב מהכביש אם אני לא מדביק אותם? כי יש ברשותי רכב בן 23, עדיין לא אספנות (אבל בדרך לשם), ולאחרונה צבעתי את הרכב, ואני שונא את הפסים האלה שהורסים את המראה של הרכב בנוסף לכך פוגעים בצבע (עדיין לא הדבקתי). אז אם אני לא מדביק, מה הדבר שהכי גרוע שיכול לקרות? וכמה זה קורה בפועל? אשמח אם מישהוא קצת יעזור לי להבין את המצב.

תודה :-D

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פתרון פשוט,

גש לחנות שמוכרת דברים לעבודות ציור , אומנות וכד'

תקנה מגנט כמו של המגנטים למקרר חלק בגודל A4

תגזור ותדביק על זה את הפס הזוהר , ואז תצמיד לרכב ,

ואז אתה הולך עם ומרגיש בלי ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
פתרון פשוט,

ומה אני אעשה בסוסיתא? :mm_shocke

פורסם
ומה אני אעשה בסוסיתא? :mm_shocke

אני הדבקתי אותם עם נייר דבק בטסט, הבוחן בטסט הורה לי להדביק אותם עם המדבק ואני סירבתי, תוך הבהרה לטסטר שהם לא ישרדו שם בשנייה שאני יוצא מהמשרד שלהם אחרי שעברתי טסט. הוא הכשיל אותי בטסט ולאחר דין ודברים עם הבוחן הראשי במכון הטסטים הוכחתי לו שהוא טועה.

פורסם
פתרון פשוט,

כן שמעתי על הטריק הזה, כנראה שכך אעשה בסוף, אבל יש חבר שאמר לי שזה יכול להרוס את הצבע, מה דעתכם?

ובנוסף, במקרה ואין לי את הפסים על הרכב, האם יש סיכוי שיורידו את הרכב מהכביש? או שאקבל דוח משוטר (וכמה?)?

פורסם

תראה,

המשטרה הרגילה (תנועה) ככל הנראה לא תתעסק עם פסים זוהרים.

מי שאוהב לעצור רכבים בני 23 זה ניידת משרד התחבורה (צרה צרורה), וכאן עלולה לצוץ בעיה.

אם יוחלט שזהו ליקוי בטיחותי, הרכב יורד מהכביש+1000 ש"ח קנס.

במיקרה פחות רגוע - הורדה+250 ש"ח קנס.

האמת, סיכוי לצאת ממפגש עם ניידת כזאת לרכב בן 23, ללא הורדה, שואף ל 0, גם אם יש פסים זוהרים.

תתרקח כמו מאש מניידת בדיקה של משרד התחבורה!

בטסט משלמים כמה גרושים ומדביקים לך את הפסים (אחרת לא תעבור טסט).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום,

כמה שאני יודע, כבר כמה שנים שביטלו את הפסים מחזירי האור למכוניות פרטיות.

המכוניות החדשות מגיעות ללא פסים זוהרים (ואפילו לרכב הפרטי שלי 2006 כבר אין פסים כמה שנים).

באתר משרד התחבורה מדובר על פסים זוהרים בכלי רכב מסחריים ואוטובוסים.

פורסם
שלום,

כמה שאני יודע, כבר כמה שנים שביטלו את הפסים מחזירי האור למכוניות פרטיות.

המכוניות החדשות מגיעות ללא פסים זוהרים (ואפילו לרכב הפרטי שלי 2006 כבר אין פסים כמה שנים).

באתר משרד התחבורה מדובר על פסים זוהרים בכלי רכב מסחריים ואוטובוסים.

פסים זוהרים ברכבים פרטיים מעל שנת 95 פטורים מכיוון שהפנסים בעצמם עשויים מחומר מחזיר אור.

זה מה שנאמר לי בטסט האחרון. אני באפלאוז עושה כל פעם טריק אחר על מנת להימנע מהדבקת הפסים.

השאלה היא, אם למשל נכנס בך רכב מאחורה - וזה שבא מאחור תמיד אשם...האם בגלל זה שאין לי פס זוהר, האחריות עוברת אלי???

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם
פסים זוהרים ברכבים פרטיים מעל שנת 95 פטורים מכיוון שהפנסים בעצמם עשויים מחומר מחזיר אור.

אז אם כך, כמו הרכב שלי יש אלה שיוצרו אחרי 95 ויש את אלה שיוצרו לפני 95, אז לפי ההגיון הזה, כל מה שאני צריך לעשות הוא להחליף את הפנסים האחוריים שיש לי בפנסים מדגם מעל 95, אך לצערי בארץ פה כל כך מרובעים כך שזה לא יעבוד למרות שזה תואם את הסיבה לפסים זוהרים.

דבר אחד אני לא מבין, למה למשל באירופה, שהרבה מהמקומות בה בחורף וקיץ יש באמת הגבלת ראייה ממזג אוויר, אין את החוק המטומטם הזה. לי זה נראה כקומבינה אחת גדולה כדי לסחוט כסף מהאנשים. ומה שיותר גרוע, לאחרונה כנראה גם גיפים צריכים לשים את הפסים האלה, למשל ראיתי גיפ פורשה וריינג רובר ששמו להם את הפסים האלה :roll: .

פורסם

המכוניות החדשות אכן לא נדרשות לפסים זוהרים כיוון שמשרד התחבורה החליט שמחזירי האור בפנסים החדשים מספקים.

לא משנה שבמכוניות בנות 20 גם היו טובים, אבל......

בטסט האחרון הכריחו אותי לשים פסים צהובים מכוערים במקום הלבנים (לא שהם יפים יותר, אבל יותר נסבל). בפועל מדובר במסחטת כסף (הגם שכסף קטן) של מכוני הרישוי.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם
כן שמעתי על הטריק הזה, כנראה שכך אעשה בסוף, אבל יש חבר שאמר לי שזה יכול להרוס את הצבע, מה דעתכם??

אגב אני חושב שאני הראשון שפרסמתי את האפשרות הזו לפני המון שנים בפורום,

מניסיון שלי, השארתי את הפסים עם המגנט כחצי שנה על האוטו (בעקבות מים ושמש) וזה נידבק לצבע ולא רצה להשתחרר, בסופו של דבר זה גרם לנזק לצבע,

ההמצלה שלי לא להשאיר אותם יותר מידי על האוטו.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כבר שנים נוהג להדביק אותם דקה לפני הטסט ולהוריד אותם דקה אחרי.

עדיף עם הלבנים - הם יורדים בקלות אם לא לוחצים חזק בזמן ההדבקה.

בטסט האחרון שמתי את הצהובים החדשים אחרי שהלבנים התעייפו מעשר מחזורים של הדבקה והורדה. מסתבר שהדבק שלהם הרבה יותר חזק, ואפילו אחרי עשר דקות על האוטו די קשה להוריד אותם והמדבקה לא יורדת בחתיכה אחת ונהרסת.

לטסט הבא אני צריך להשיג שוב פסים לבנים.

משטרה מעולם לא עצרה אותי - הם יותר מדי מבולבלים מלראות רכב בן 25 שנראה כמו חדש.

למי שחשב שלהרכיב פנסים של דגם חדש יותר - זה לא יעזור, אפילו דגם שזהה לחלוטין במודל 1996 ומודל 1995, הרכב משנת 1995 חייב בפסים זוהרים והחדש יותר לא.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...