Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסונאקס טוב ובסדר.

יתכן ויש כמה סוגים של וקס באותה חברה מייצרת, ולכן יש התרשמות שונה של האנשים.

רכשתי אותו בארץ לפני שנה וחצי או שנתיים בעקבות המלצות שהיו בפורום (חפש לבד את השרשור), מכיל קרנובה וזה טוב.

יישמתי על צבע מטלי, הוא נוח לעבודה, משאיר אפקט טוב לאורך זמן רב - כמובן אם השימוש בצורה נכונה.

בקבוק מספיק לשימשו נדיב ונשאר כשליש לשימוש מקומי קטן מידי פעם.

אם הבנתי אותך נכון יישמת על הרכב 2/3 מהבקבוק בשימוש אחד?

אם כן, אז ראשית לא יישמת בצורה הנכונה.

שנית, איך אתה יכול להלל ווקס שמספיק לפעם אחת? ווקסים מקצועיים יותר יספיקו לך לעיתים ל10-15 שימושים, מגיעים כ paste שמצריך שכבה דקה ככל שניתן, ועדיין מספקים ברק ועמידות טובים הרבה יותר משל הסונקס.

פורסם
יש באוטוסטור גם ווקסים איכותיים יותר כמו סדרת ice של טרטל, ווקס של אופטימום המעולים וגולת הכותרת האוטם צבע של מנזרנה.

מה עדיף לקנות? ה - GPS של אופטימום שמכיל גלייז, פוליש, סילנט, או פוליש+סילאנט של מנזרנה? ה - GPS עולה פחות מפוליש או סילנט של מנזרנה, כל אחד בנפרד, אבל הבנתי שזה גם מוצר איכותי שכולל בתוכו הכל. פוליש+סילאנט של מנזרנה יעלה בערך 400 שקלים והמוצר של אופטימום 150 שקלים.

פורסם
אם הבנתי אותך נכון יישמת על הרכב 2/3 מהבקבוק בשימוש אחד?

טוב, לא שני שליש, רק 61.42895 אחוז. ואם יש לי CTS או מיניבוס אז בסדר?

אם כן, אז ראשית לא יישמת בצורה הנכונה.

יכול להיות. אבל התוצאה יצאה יפה ועמידה לאורך זמן. בעיני. אתה יכול להציע דרך טובה? או ש...עדיף שתבוא להדגים.

שנית, איך אתה יכול להלל ווקס שמספיק לפעם אחת? ווקסים מקצועיים יותר יספיקו לך לעיתים ל10-15 שימושים, מגיעים כ paste שמצריך שכבה דקה ככל שניתן, ועדיין מספקים ברק ועמידות טובים הרבה יותר משל הסונקס.

אני נוהג לשים שכבה נדיבה. לא דקיקה. לא משנה לי אם המירקם הוא משחה או רוטב לספגטי, אלא נוחות/קושי הישום.

אני גם מסתכל על יחס עלות-תועלת.

לא חושב שהיללתי, אלא ציינתי את דעתי והתנסותי, בלי קולות תרועה מוגברים.

לי ברור שיש הרבה מוצרים ועוד יותר דעות עליהם. אבל קשה לי לראות מיכל שנועד לשימוש הדיוטות כמוני ולא למוסך, שיספיק לעשר פעמים, לפחות, אלא אם מדובר באופניים.

ודי לחכימא.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...