Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאוחזי המצלמות - Mirror lock - איך, מה ולמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום גיליתי פונקציה מעניינת במצלמה (Canon 400d), שנקראת mirror lock.

על פניו, אחרי קצת משחקים ולפני בדיקה מעמיקה (נגמרה בדיוק הבטריה) עושה רושם שזה מאפשר רמה יותר גבוהה של מיקוד (תמונות פחות "רכות"). למה? האם זה אומר שאני עושה משהו לא נכון בצילום רגיל? באיזה מצבים מומלץ/נהוג להשתמש בזה?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

פעולה של מראה גורמת לטלטול המצלמה. על זמני חשיפה ארוכים זה משמעותי, לכן יש מנגנון שנועל את המראה במצב סגור. הבעייה שאז אתה לא רואה כלום דרך העינית. כימעט ולא משתמש בפונקצייה הזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לצילום במהירויות סגר איטיות.

כמו שנכתב מעלי.

אני דווקא משתמש בזה המון בצילומי לילה.

מקבעים את המצלמה ואת הקומפוזיציה, ואצלי לפחות יש נעילת מראה ואחרי 2 שניות צילום.

פורסם

אצלי זה מצריך לחיצה חוזרת. יכול להיות שאתה מצלם עם טיימר (כזה שבמקור מיועד לצילום עצמי?).

נשמע כמו פיתרון אלגנטי בהרבה מלשים פיסת קרטון מול העדשה ולהסיט אותה רגע אחרי פתיחת התריס... (מצאתי את עצמי מחלטר ככה צילומי כוכבים עם 300מ"מ).

מעולה, תודה :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אצלי זה אפשרי דרך התפריט, זה 1D ו5D. לא זכור לי על לחיצה חוזרת, רק מפעילים את האפשרות וזה מעלה את המראה, יש CUSTOM FUNCTIONS. עכשיו סיקרנת אותי איך זה באמת עובד אצלי כי כבר אני מתחיל לשכוח. אם אני זוכר נכון אפשר אפילו לתכנת כפתור לשליטה בפונקציות כאלה.

יש מצב צילום T שלחיצה אחת פותחת תריס והשנייה סוגרת, זה לא קשור למראה. יש גם מצב B שהתריס פתוח כל עוד לוחצים.

בכל אופן, בכל מצלמה זה אחרת. :)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר להשתמש בשלט, לא חייב ללחות על המצלמה.

פורסם

איך עוד אפשר לצלם זמן כימעט בלתי מוגבל?

פורסם

זה פיצ'ר נחמד אבל ממש לא קריטי - יש מצלמות שבהן תזוזת המראה לא מרעידה בכלל את המצלמה,

מה שהופך אותו למיותר. כמו תמיד, תנסה פעם ככה ופעם ככה,

היום לא משתמשים בסרטים ואפשר לבדוק מיד את התוצאה...

בלי קשר, שלט אלחוטי או חוטי זה נחמד ונוח לחשיפות ארוכות ובמיוחד למקרו,

שבו עד שמסדרים עומק שדה של 0.00045 מ"מ כל נגיעה במצלמה

עלולה להזיז את המיקוד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...