Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו דיל בדיחה....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תנסה למכור את האוטו בשוק הפרטי. לדעתי אתה עשוי לחזור לאוטו דיל אחרי מספר שבועות...

לפני שבועיים חבר מכר אקסנט 2008 שמורה מאד אמנם עם ק"מ גבוה יחסית כ-180K קיבל 20000 בלחץ.

תוסיף את הנתונים שלך פרטית וק"מ תקבל גג 30000 .

בהצלחה

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

לא יודע אם בדיחה או לא.

הייתה לי לנסר 2007 מליסינג, הורידו לי באוטו דיל בערך 45% מערך הרכב ואמרתי להם תודה על מה שקיבלתי אחרי חודשיים של פרסום באינטרנט ומודעה על הרכב שהניבו שלושה טלפונים מאנשים שלא חזרו אחרי ששמעו שאני רוצה 30 (מחירון 49).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הרכב שלך נפוץ מאוד בליסינג ולא משנה איך תסובב את זה, אפשר להשיג אותו ב-27% הנחה כמעט בכל מקום ואת אף אחד לא מעניין ששלך פרטית ושעשית וקס בכל שבת מתחת לבית.

+1

תנסה למכור את היונדאי שלך במחיר מחירון ותבין כמה זה לא ראלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מצד שני, אוטו דיל צריך לקחת בחשבון שבכדי למכור את הרכב שלך יצטרכו לרדת לפחות ב-20-30% במחירון

סוג של פרדוקס,

כי הנה עובדה שהג'טה שהבחור התעניין בה עם 130k ק"מ נמכרת באוטו דיל במחיר מחירון ולא 20-30% פחות.

מה גם - שאת רוב המכוניות שלהם הם לא מוכרים ב-30 אחוז פחות אלא פחות אם בכלל.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
סוג של פרדוקס,

כי הנה עובדה שהג'טה שהבחור התעניין בה עם 130k ק"מ נמכרת באוטו דיל במחיר מחירון ולא 20-30% פחות.

אוטו-דיל , כמו כל טריידר או מגרש עושים גם הנחות. כאשר הוא מגיע לעסקת טרייד-אין ברור שיבקשו מחירון על הג'טה.

עם זאת, אם היה בא עם מזומן אני מבטיח לך שהיו מורידים לו על הג'טה ונותנים לו הנחה יפה. אם מצב השוק כרגע

הוא שהמכוניות נמכרות מתחת למחירון, לאוטודיל אין קסם שמאפשר להם למכור במחירון....

Lexus CT200H

פורסם
סוג של פרדוקס,

10% פחות מהמחירון זה מה שאפשר להוציא אצל סוחרים מסוג זה, כולל השבחה על חשבונם ותיקון של מה שיוצא בבדיקה.

הרווח שלהם הוא הכסף שמתקבל בין לבין - והרי אף אחד לא באמת חושב שהם שם רק כדי לעזור לנו למצוא רכב.

• תוכן חדש...