Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו דיל בדיחה....

eladvak
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היום הייתי באוטו דיל היפה והמפואר בבני ברק ניגשתי לקבל הצעת מחיר להחלפה של רכבי יונדאי אקסנט 2008 פרטית !!!ואחרי שהסוכן ראה את הרכב ומצא חן בעינו לדעתי. והרכב המבוקש לא היה מציאה אבל זה בהתאם לכיסי גטה דיזל 2010 130 אלף קמ הבחור הבחור רצה מחירון על הרכב !!! שלו ושלי הוא רצה לתת 45% מהמחירון בתמיהה רבה שאלתי מה הפשר העיסקה הזאת בוא אמר זה מה יש רוצה בבקשה לא שלום זה מה שמתאים לנו...... אחלה הצעה ואחלה שירות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שהעסקה לא מצאה חן בעיניך זה לא אומר שהשירות שלהם גרוע,הם עסק כלכלי שעושה את השיקולים שלהם אתה יכול להסכים ויכול לסרב.

...Our necessities are few but our wants are endless

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העסקה - הגיונית. דרך העברת המילים: מקווה שלא כך נאמרו הדברים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה המהות של טרייד אין אלא אם כן זה רכב מבוקש.

עסק זה עסק ומלקנות אקסנט במחירון הם יפסידו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב שלך נפוץ מאוד בליסינג ולא משנה איך תסובב את זה, אפשר להשיג אותו ב-27% הנחה כמעט בכל מקום ואת אף אחד לא מעניין ששלך פרטית ושעשית וקס בכל שבת מתחת לבית.

אוטו דיל, כעסק שמעוניין להרוויח - מוריד אוטומטית חתיכה מכובדת מהמחירון והוא בעצם "עושה לך טובה" כשהוא נותן לך עסקה של מפתח תמורת מפתח.

אם תלך עכשיו לסוכנות יונדאי ותקנה אחת חדשה, תקבל מחירון מלא עבור הרכב שלך - לידיעתך. בכל מקום אחר, 50% מהמחירון זה הגיוני לגמרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר מחירון ומחיר השוק של אקסנט 2008 לא כל כך קשורים אחד לשני.

יש ים של אקסנטים 2008 למכירה במחירים מצחיקים.

נכון, הרוב מליסינג. אבל כמה כבר הקונה יהיה מוכן להוסיף על רכב כזה מפרטי? יש לזה גבול.

וכמובן, טרייד אין צריך להיות בטוח ברווחים.

לכן זה מה שאמרו לך באוטו דיל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל זאת ההצעה קצת מוגזמת, אם לא לומר מעליבה.הורדה של 55% מהמחירון לרכב פרטי (איזו יד לא ברור ?) עוד לא שמעתי, אלא אם כן יש פה איזו תאונה רצינית/ או עבר ליסינגי, אז ההורדה בסדר. גם בהורדה של 25-30% אוטו דיל היה מרוויח - יש מצב שהעסקה היתה יוצאת לפועל, למכור ג׳טה עם 130 אלף ק״מ בשנתיים גם אתגר לא קטן למרות מנוע הדיזל המצויין.

נ.ב. מחירון של אקסנט הוא כ-40, אז רצו לתת 18, אם אני מבין נכון. לדעתי, תמכור רכב לבד, בטח באיזור 30 ומשהו הוא יימכר, ואז תבוא לאוטו דיל עם ההצעה שלך לג׳טה, כאשר אתה זה שחותך מהמחירון איזה 20% - כאן הוא יהיה לחוץ יותר :)

יש מלא למכירה שנת 2008 ביד 2 :

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=19&SubModelID=168&FromYear=2008&UntilYear=2008&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=#TxtID4061b66af5a499048e3567accbf4c8a6a94

אבל משום מה הרוב מבקשים הרבה מעל המחירון, במיוחד הרכב יד 2 מנוע 1.6 שמבקשים עבורו 76 אלף !!! כאשר מחירון 47 ... לא הבנתי מה הקטע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שהעסקה לא מצאה חן בעיניך זה לא אומר שהשירות שלהם גרוע,הם עסק כלכלי שעושה את השיקולים שלהם אתה יכול להסכים ויכול לסרב.

+1

הציעו לך עסקה נתנו לך הצעת מחיר.

המטרה שלהם היא להרויח בסופו של דבר.

אף אחד לא חייב אותך לקחת את ההצעה ולממשה.

זה שההצעה לא מצאה חן בעיניך לא אומר שהשירות איום ונורא/בדיחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום הייתי באוטו דיל היפה והמפואר בבני ברק ניגשתי לקבל הצעת מחיר להחלפה של רכבי יונדאי אקסנט 2008 פרטית !!!ואחרי שהסוכן ראה את הרכב ומצא חן בעינו לדעתי. והרכב המבוקש לא היה מציאה אבל זה בהתאם לכיסי גטה דיזל 2010 130 אלף קמ הבחור הבחור רצה מחירון על הרכב !!! שלו ושלי הוא רצה לתת 45% מהמחירון בתמיהה רבה שאלתי מה הפשר העיסקה הזאת בוא אמר זה מה יש רוצה בבקשה לא שלום זה מה שמתאים לנו...... אחלה הצעה ואחלה שירות.

אל תצפה שיונדאי אקסנט 2008 פרטית תימכר במחיר שפוי שקרוב או משהו למחיר המחירון...

הם הציעו לך בסביבות 28000 ש"ח לאחר ההנחה מהמחירון של האקסנט(משהו בסביבות 50000 )

לבד עם הרבה אכילות כבד וטרטורים סידרתיים תימכור אותה ב-30000.

תעשה את השיקולים שלך.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר האקסנטים נפגע ממעבר צה"ל לליסינג. עכשיו קשה לדעת אם לא היה צבאי ומושך את מחירי כולם למטה.

פעם הצבאי נמכר בצריפין באלפים בודדים - כפי שהוא שווה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוטו דיל הם באמת בדיחה, אבל ממש לא מצחיקה. לא בגלל שהם נותנים מחיר נמוך משמעותית ממחיר מחירון (זה ברור), אלא בגלל שהם לא יודעים בכלל את משמעות המושג "לתת שירות".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר האקסנטים נפגע ממעבר צה"ל לליסינג. עכשיו קשה לדעת אם לא היה צבאי ומושך את מחירי כולם למטה.

פעם הצבאי נמכר בצריפין באלפים בודדים - כפי שהוא שווה.

לדעתי עדיף לשלם יותר או ללכת על אוטו ישן יותר ולא לקנות זבל מצבא, ליסינג, חברה, וכו' כל המכוניות האלה שנמכרים במחירים מצחיקים זה מכוניות עם ק"מ מטורף, שבטח נהגו בהם צעירים ונהגים שקראו להם את הנשמה!! ולא היה אכפת להם בכלל מהאוטו! לא סתם זה זול משמעותית ! אין מתנות חינם!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

45% מהמחירון זו לא מילה גסה במצב השוק של היום. מה ציפית? ציי הליסינג מוצפים באקסנט וניתן לרכוש כזו היום ב-30% מתחת למחירון במרבית חברות הליסינג עם אחריות לשנה. אז נכון שהרכב שלך פרטי, מצד שני, אוטו דיל צריך לקחת בחשבון שבכדי למכור את הרכב שלך יצטרכו לרדת לפחות ב-20-30% במחירון, וזאת בנוסף לכך שהם חייבים לקחת בחשבון שהרכב שלך יכול לעמוד אצלהם כמה וכמה חודשים טובים, מה שכמובן גורר ירידת ערך ועלויות חודשיות (בכל זאת, עד שהרכב נמכר הוא עולה להם עוד כסף).

בכל אופן, תמיד הכי טוב לגשת לאוטו-דיל או בכלל לכל מי שמוכר רכב בין אם מדובר באדם פרטי או במגרש עם כסף מזומן.

כאשר באים עם כסף מזומן יש הרבה יותר מקום לדבר על הנחות, והנחות גדולות. לידיעה, את הג'טה לדעתי אפשר בקלות לקבל

ב-10-20% מתחת למחירון (ניחוש פרוע).

Lexus CT200H

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...