Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתוך רגע לא ברור , חיפשתי את מספרו של הרכב שלי בגוגל, פתאום - מופיעה לנגד עיני תמונה של מכוניתי , סביר להניח לפני שהיתה ברשותי , כאשר התמונה שוכנת בתיקייה המכילה לא פחות מ-3864 תמונות של רכבים נוספים עם לוחיות.

פשפשתי קצת בחשבונו ונראה שלבחור "פטיש" רציני לעניין, אך השאלה שהתעוררה בי, למרות שהרכבים עומדים ברחובות וגלויים לכל עין - האם מותר מבחינת חוק להחזיק מאגר נתונים , ככל שכן מצולם כזה ברשת?

אני יכול למנות לא מעט אופציות שעלולות לגרום נזקים לבעלי המכוניות הרשומות שם, בשאר התיקיות שלו יש של רכבים חדשים, רכבים זרים בישראל, סדרות של לוחיות ואף של רכבי אספנות.

מישהו מכיר את הבחור? אולי הוא גם חלק מהפורום הזה?:shock:

http://www.flickr.com/photos/49001432@N06

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כנראה שיש לך :

א. גטס אספנות.

ב. גטס עם מס' רישוי ממש מאגניב!!1

קח זאת בתור מחמאה ותמשיך בחייך.

לא זה ולא זה האמת, למעשה לקח לי לא מעט זמן לזכור אותו בשביל התדלוקים :lol:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

נמצאת שם גם הלינקולן של יהודה אבוחצירא שעשתה רעש עם הגעתה לארץ, מכיוון שהיא הגיעה לארץ דרך הדלת האחורית- ללא רישוי רשמי במדינת ישראל (לרב יש פרוטקציות)

פורסם

תעבור לפורום OT וחפש "לוחיות רישוי יפות" או משהו דומה. לבחור יש גם דף פייסבוק בנושא.

כיון שהמספרים מקושרים רק למכוניות (בברגים:wink: ) ולא לשום נתון אחר כגון בעלים או מיקום הסיכון נמוך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כיון שהמספרים מקושרים רק למכוניות (בברגים:wink: ) ולא לשום נתון אחר כגון בעלים או מיקום הסיכון נמוך.

אין לך מושג כמה מידע זמין יש עלייך רק על פי מספר הרכב שלך, לך פשוט אין גישה. לי, בן 17, יוצא להיות ליד מאגר כזה, נגיש וזמין, כמה פעמים בשבוע. אם מישהו כאן שוכח לצנזר את הלוחית שלו, אני יכול לגשת למידע עליו ברמה של גם איפה סבתא של דודה שלו גרה. מי שרוצה את המידע הזה בבית שלו והוא אדם טיפה מפוקפק, ימצא דרך לגשת למאגר הזה גם דרך המחשב בבית שלו.

פורסם

מן הסתם ממי שרוצה להשיג את המידע האמור ישיג אותו גם בלי להכיר את מספר הרישוי של הרכב.

היה לי קטע עם זכן שהכיר כל מיני פרטים אישיים שלי שלא ציפיתי שידע - הבתרר כי הבחור מחזיק ב"אגרון" (קובץ מרשם התושבים המפורסם שדלף לפני מספר שנים באדיבות אחת המפלגות).

מזכיר לי שכבר זמן רב לא שמעתי על המאגר הביומטרי והמסמכים הביומטריים - מישהו יודע מה מתקדם עם הצרה הזו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעידן התקשורת הנוכחי יש המון מידע זמין, גם דברים שאמורים להיות חסויים.

הכוונה אינה רק גוגל.

אם אין את המידע ברשת אז יש חבר/ה במקום עם נגישות למאגרי מידע.

אם אין חברים כאלו - יש אפשרות להשיג מידע תמורת מחיר, התעריף אינו גבוה. והיו כבר מקרים שפורסמו על בעלי תפקידים בכירים במוסדות ממשלתיים ואחרים שמכרו מידע לחוקרים, ומי שמצוי באבטחת מידע בגופים ציבוריים יודע שיש הרבה מקרים שלא מפורסמים ונסגרים בין כתלי משרדי ההנהלה.

אין לך מושג כמה מידע זמין יש עלייך רק על פי מספר הרכב שלך, לך פשוט אין גישה. לי, בן 17, יוצא להיות ליד מאגר כזה, נגיש וזמין, כמה פעמים בשבוע.

שי, על כך נאמר "והמשכיל בעת ההיא ידום". בראוותנות כזו אתה עלול להפליל את עצמך או אחרים. תן דעתך שגם המידע עליך ניתן להשגה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אף אחד כאן לא חסין, בטח שלא אני. הדבר היחיד שאני בא להגיד- מאגר צילומי לוחיות הרישוי מטריד גם אותי מהסיבה הפשוטה, שאני לא הייתי מעז להעלות תמונה של הרכב שלי עם לוחית הרישוי גלויה, אז למה שמישהו אחר יעשה זאת? להגיד שזה בסדר להעלות תמונות של מכוניות עם לוחיות רישוי גלויות, בגלל שאין מידע על הבעלים לצד התמונות, זו שטות לשמה.

אגב, אני מקווה שלא חשבתם שאני עושה משהו לא חוקי.

• תוכן חדש...