Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קנגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי קצת יותר מגובשת. שתי הצעות חדשות על הפרק, שתיהן רנו קנגו. אשמח לשמוע חוות דעת חיובית על הרכב, כי כל מה שלא טוב כבר קראתי. הסיבה לכך שהרכב הזה מתאים לי היא תא המטען הגדול שלו והעובדה שהוא היחיד מסוגו עם גיר אוטומטי. 1. שנת 2006, יד שלישית פרטית (הקודמות גם), לא שימש כרכב עבודה, 125000 ק"מ, ללא תאונות, שייך לאשה, משמש כרכב משפחתי. 20000 ש"ח. 2. 2009, יד ראשונה מליסינג, שימש כרכב עבודה (רשות שדות התעופה), 85000 ק"מ, 45000 שח עם 3 חודשי אחריות למנוע ולגיר, בדיקת מכון על חשבון החברה ותיקון ליקויים שיתגלו על חשבונה. אני רוצה לציין שהמחירים הם לפני מיקוח ומן הסתם עוד יירדו. והפעם, המוכרים לא אנשים שמוכרים לי. עצה, חוות דעת, חיוב או שלילה, הכל יתקבל בברכה.

פורסם

מבין שניהם ה-2006 עדיף.

הרכב של רש"ת עבר חיים קשים מאוד (וגם עולה יותר מכפול) 3 חודשי אחריות זה צחוק מעבודה - הצרות יגיעו אחר-כך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היתה לך בכלל קנגו?

אין שום בעיה עם ציויליזציה. החזקתי קנגו בתור רכב משפחתי במשך 3 שנים ונהניתי ממנו מאוד.

רכב נוח, מרווח, נוסע כמו רכב פרטי.

היתרונות רבים, כולל מחיר מצחיק.

צריך רק למצוא רכב שמור, ובדגם הבנזין זה יותר פשוט.

גיר אוטומטי עלול להיות נקודה חלשה (כמו בכל רכב צרפתי משנת 2000).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בנוסף, תוהה אם לא תמצאי תא מיטען ברכב שיותר קרוב לציויליזציה.

במקרה יצא לי לנהוג לא מעט על קנגו בנזין אוטומטית, ויש לי גם רנו קליאו B אוטומטית עם אותה תיבת הילוכים, ומנוע בעל כמעט אותו הספק.

בקנגו יחס העברה קצת יותר קצר, סל"ד בשיוט בינעירוני קצת יותר גובה ויש יותר רעשי רוח ורעשי מרכב.

חוץ מזה, זה מרגיש כמעט אותו דבר, מבחינת "ציביליזציה".

אני לא מאלו שמתרגשים מכמה פנלים חשופים באוטו, מה שיותר חשוב לי זה נוחות ישיבה, נוחות מתלים ונוחות נהיגה. ובסעיפים אלו אין שום הבדל. גם האבזור כמעט זהה.

לשאלה המקורית - מן הסתם רכב ממודל חדש יותר עם פחות קילומטרים הוא רכב רענן יותר עם פחות בלאי.

אבל מאחר ולא מדובר באותו סדר גודל מחיר, ולא קרוב אפילו, את צריכה קודם כל להחליט, כמה כסף את מעוניינית להוציא על הקניה.

פורסם

ולד שלום. נדמה היהלי שכתבתי בפורום יעוץ, לא ניגוח. אינני צריך לרכוש רכב מסוים כדי שאוכל להציע להימנע מימנו. אני נמנע מימנו בעצמי. לא הצעתי להימנע בגלל אמינות, העלתי ספיקות לגבי תאימות.

הגברת פתחה לפני ימים מיספק שרשור דומה וחבל שלא המשיכה בו, כי אז צרכיה מהרכב היו ברורים יותר. לא נורא.

בכל אופן לקנגו יש ודאי יתרונות. איני יודע אם היא זקוקה ליתרונות אלו. יש לו גם חסרונות שאין סיבה לשאת בהם, אלא אם נהנים מן היתרונות.

בוקי כתב על רעשי רוח ומרכב, יחס העברה ופנלים, גימור.

אני משווה ומוסיף עיצוב, צריכת דלק ושדה ראייה, במיוחד לנהג חדש אך לא רק. אני תוהה לגבי מיתלה אחורי ברכב שנועד לעבודה, אך זו ספקולציה.

כל אלו עונים למילה אחת , ציויליזציה.

הגברת אינה בקיאה בשוק הרכב, לפי פוסט קודם ואני בספק אם בקנגו מצויים מרבית סיכוייה לרכב שמור שלא עבד קשה.

לפחות הרכב החדש יותר שמצאה, לא נראה לי אטרקיבי. הייתי מחפש בשדה אחר.

הנה, אמרתי באריכות מה שקודם אמרתי קצר ולעניין.

פורסם
חזרתי קצת יותר מגובשת. שתי הצעות חדשות על הפרק, שתיהן רנו קנגו. אשמח לשמוע חוות דעת חיובית על הרכב, כי כל מה שלא טוב כבר קראתי. הסיבה לכך שהרכב הזה מתאים לי היא תא המטען הגדול שלו והעובדה שהוא היחיד מסוגו עם גיר אוטומטי. 1. שנת 2006, יד שלישית פרטית (הקודמות גם), לא שימש כרכב עבודה, 125000 ק"מ, ללא תאונות, שייך לאשה, משמש כרכב משפחתי. 20000 ש"ח. 2. 2009, יד ראשונה מליסינג, שימש כרכב עבודה (רשות שדות התעופה), 85000 ק"מ, 45000 שח עם 3 חודשי אחריות למנוע ולגיר, בדיקת מכון על חשבון החברה ותיקון ליקויים שיתגלו על חשבונה. אני רוצה לציין שהמחירים הם לפני מיקוח ומן הסתם עוד יירדו. והפעם, המוכרים לא אנשים שמוכרים לי. עצה, חוות דעת, חיוב או שלילה, הכל יתקבל בברכה.

במקרה היו לי 3 כאלו...

אחת 2006 80000 ק"מ

אחת 2007 150000 ק"מ

אחת 2008 80000 ק"מ.

מכוניות נוחות מאד,מזגן מצויין גם מבחינת שוק יחסית נמכרות מהר יותר מהדיזל בגלל הגיר האוטומט.

הסטורית טיפולים שעברו חשוב מאד.

אישית 2006 עדיפה מבחינת מחיר,לכי לבדיקה חשוב מאד לוודא שהגיר האוטומט במצב סביר לשנתון.

בהצלחה חג שמח

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

רק לא את הרכב של רשות שדות התעופה!

מנסיון אישי, הם עומדים לעיתים 8 שעות ויותר מונעים בסרק עם מזגן, כך שלמרות שהנסועה נמוכה הבלאי גבוה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

פנדוב,

קודם כל שתהיה לך שנה טובה.

לא אוהב להתנגח, אבל כאשר אתה כותב לגברת את מה שאתה כותב, בצורה שאתה כותב, מצטיירת תמונה של טרנטה משנות ה 70, אשר מתאימה להובלת בהמות.

והמצב שונה לגמרי.

אין גם בעית שדה ראייה - להיפך, הוא מצויין בזכות ישיבה גבוהה, שמשה קדמית גדולה וקורה שלא מסתירה כלום.

המתלים כמו של רכב פרטי, אצלי לא היו רעשי רוח וגם לא רעשי דיזל (אצלי היה מנוע דיזל אשר היה שקט להפליא).

עיצוב זה לפי הטעם והריח.

הדבר היחיד זה כמה מקומות של פח חשוף.

לא צריך לצאת מפרופורציה.

גם התקציב כנראה לא מאפשר אופציות אחרות שיהיו מפוארות.

חג שמח

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ראות צדדים, ראות רוורס. צריכת דלק ועוד שכתבתי.

רכב בהמות משנות השבעים זו פרשנות לדבריי. לא דבריי.

אגב, יש גם יתרונות כמו מרווח למשל.

איני יוצא מפרופורציה. העיצוב החדש..כן.

בחיפוש בשדה הזה יש לה סכוי רב ליפול על משהו שעבד קשה.

במצב השוק היום, למה להתפשר.

לא אהבתי את ההתרסה שהיתה בפוסט הקודם בשורה הראשונה.

גם לא את חוסר ההגיון שבה.

אני רואה את העניין כסגור וחתום ולראייה מאחל לך חתימה טובה .

ללביאה אני מאחל רכש מוצלח. הגדירי יותר את הצרכים ותקבלי המלצות קולעות להם.

פורסם

אני באמת לא מבין , על מה אתה כותב.

ראות צדדית מעולה - חלונות צד ענקיים, מראות מעולות וללא אזורים מתים (אני ממש מתגעגע למראות צד של קנגו).

גם החלון האחורי גדול ומחולק בצורה לא סימטרית לשיפור הראות.

צריכת דלק ממוצעת לרכב משפחתי אוטומטי עם מנוע 1.6.

אולי צריכת דלק קצת יותר גבוהה ממגאן המקבילה, אבל ההפרש לא משמעותי ונובע ממבנה הגבוה של קנגו.

מצב השוק מאפשר למצוא קנגו כזאת בכלום כסף ולהיות בררן בנושא מצב הרכב.

נכון שיש הרבה רכבי עבודה, אבל ממש לא קשה לזהות אותם לפי מצב פנים הרכב.

כמו ברלינגו, קנגו מהווה תחליף זול למיניוואן , אבל רק קנגו נמכרו עם השילוב של מנוע בנזין וגיר אוטומטי.

לא כל המסחריות בעלי אופי משפחתי- דובלו וקונקט אלה מרגישות יותר מסחריות.

פורסם
בשתי מילים

קסארה פיקאסו.....!!!!!!

כל מי שנכיר קנה

וכל מי שקנה לא מוכר.

כמוני.

מצטרף...

גם אני קניתי והתאהבתי...שלי דיזל ידנית.

הפרקטיות והנוחות עולות אפילו על הc5 שברשותי.

מאז הפיקאסו המשפחה לא מוכנה לנסוע באף אכב אחר...

פורסם

שלום לכולם, תודה רבה רבה על כל התגובות. עזרו לי מאוד לגבש החלטה לטובת הקנגו 2006 הנ"ל, אלא ש... הבוקר כשהתקשרתי לקבוע פגישה עם המוכרת התברר לי שמישהו הזדרז וקנה אותה כבר בערב החג.

אני קצת מבואסת מזה, האמת.

אז אני שוב מחפשת קנגו, ואבדוק את הקסארה פיקסו במקביל.

ולמי שהעיר לגבי השרשור - פתחתי הודעה חדשה ולא המשכתי מהקודמת סתם מתוך חוסר ידיעה, אם אפשר לחבר הכל אשמח אם ידריכו אותי.

תודה וגמר חתימה טובה

• תוכן חדש...