Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשוק שהתחיל להיות בו תחרות ויש פוקוס מצויינת ומאובזרת מאוד מרמת הגימור הנמוכה איך כלומוביל מרשים לעצמם למכור את הI30 החדשה בלי בקרת אקלים ובלוטוס בכל הרמות גימור, USB רק ברמת גימור הגבוהה, ג'נט 15 (שכחתי כבר שקיים מידה כזאת). אז נכון יש גג פנורמי אבל האם הוא שווה לכל דלות האיבזור הזאת?

ומה שאני שואל זה למה?

האם הם יודעים שיש להם הנחת ליסינג גדולה והאיבזור לא משנה?

האם הם בכלל לא מעוניינים בלקוח פרטי?

מעניין, לפי דעתי מתחיל להיות להם ההתנשאות של מאזדה בימים הטובים שלהם.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

גם אין AUX, שלאנשים מסויימים (כמוני) זה שובר עסקה. חסכו חצי שקל, הפסידו מכירות. פשוט מהלך גאוני.

פורסם
גם אין AUX, שלאנשים מסויימים (כמוני) זה שובר עסקה. חסכו חצי שקל, הפסידו מכירות. פשוט מהלך גאוני.

זה מתחיל להיות בסיסי כל החיבורים האלה של USB וAUX ובאמת חבל, וגם אצלי זה יכול להפיל עסקה.

זה דבילי שהם נותנים את זה בI20 ולא בI30.

Polo 2012

פורסם

הרכב גם מחסיר הרבה אבזור שהיה קיים ב-i30 הישנה בדגמים המאובזרים, ריפודים משולבים עור, גלגלים גדולים, חיישני אור וגשם והחיבורים לנגנים שהיוסטנדרט בדגמים הפשוטים.

קשה לי להאמין שהם נעלמו כי הרכב כל כך יקר אז כנראה שבאמת עלה להם השתן לראש. אני אישית התאכזבתי.

פורסם
בשוק שהתחיל להיות בו תחרות ויש פוקוס מצויינת ומאובזרת מאוד מרמת הגימור הנמוכה איך כלומוביל מרשים לעצמם למכור את הI30 החדשה בלי בקרת אקלים ובלוטוס בכל הרמות גימור, USB רק ברמת גימור הגבוהה, ג'נט 15 (שכחתי כבר שקיים מידה כזאת). אז נכון יש גג פנורמי אבל האם הוא שווה לכל דלות האיבזור הזאת?

ומה שאני שואל זה למה?

האם הם יודעים שיש להם הנחת ליסינג גדולה והאיבזור לא משנה?

האם הם בכלל לא מעוניינים בלקוח פרטי?

מעניין, לפי דעתי מתחיל להיות להם ההתנשאות של מאזדה בימים הטובים שלהם.

נראה לי שקצת נסחפת.

בכלמוביל התאימו את רמת האבזור הבסיסית (inspire) של ה-i30 למה שנדרש ממנה בשוק הליסינג, שהוא כמובן השוק העיקרי של רמת אבזור זו. ללקוח פרטי מציעים בדרך כלל את רמת האבזור פרימיום, שכוללת בקרת אקלים וחיבור USB. תוספת של 3,000 ש"ח במחיר המחירון הרשמי (שכידוע לך הוא בגדר נקודת פתיחה בלבד ביונדאי) זה לא מה שירתיע לקוח פרטי, בטח שלא כנגד הנחה יפה.

לא צריך יותר מחישוקי 15 אינטש' ברכב משפחתי ובדרך כלל הגדלה של המידה רק פוגעת בנוחות הנסיעה (שהיא גם ככה בעייתית ב-i30 החדשה). אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה שמעתי על לקוח שמבטל עסקה בגלל מידת ג'אנט מקורי, בטח שלא ברכב משפחתי. לרוב האנשים זה באמת לא משנה.

די ברור שמעכשיו והלאה יהיה ליונדאי הרבה יותר קשה להמשיך ולהחזיק במקום הראשון של טבלת המסירות, אבל זה לא בגלל רמת האבזור של ה-i30. או ליתר דיוק, זה בגלל של-i30 יש תחרות קשה מאוד מצד הפוקוס בשוק ציי הרכב. למזלה של כלמוביל, ליונדאי בניגוד לפורד יש כמה דגמים מצליחים ואין להם פרה אחת שאחראית ל-85 אחוז מהיקף המכירות. יונדאי מוכרת יפה מאוד מגוון רחב של דגמים, מה-i10 ועד ל-i800.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הם היו צריכים להשאיר את האקסטרה אבזור,ככה ליונדאי היה ייתרון בשוק הליסינג בנושא האבזור.

כעת הפוקוס לוקחת אותה בלי בעיה-המכירות יירדו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
נראה לי שקצת נסחפת.

בכלמוביל התאימו את רמת האבזור הבסיסית (inspire) של ה-i30 למה שנדרש ממנה בשוק הליסינג, שהוא כמובן השוק העיקרי של רמת אבזור זו. ללקוח פרטי מציעים בדרך כלל את רמת האבזור פרימיום, שכוללת בקרת אקלים וחיבור USB. תוספת של 3,000 ש"ח במחיר המחירון הרשמי (שכידוע לך הוא בגדר נקודת פתיחה בלבד ביונדאי) זה לא מה שירתיע לקוח פרטי, בטח שלא כנגד הנחה יפה.

לא צריך יותר מחישוקי 15 אינטש' ברכב משפחתי ובדרך כלל הגדלה של המידה רק פוגעת בנוחות הנסיעה (שהיא גם ככה בעייתית ב-i30 החדשה). אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה שמעתי על לקוח שמבטל עסקה בגלל מידת ג'אנט מקורי, בטח שלא ברכב משפחתי. לרוב האנשים זה באמת לא משנה.

די ברור שמעכשיו והלאה יהיה ליונדאי הרבה יותר קשה להמשיך ולהחזיק במקום הראשון של טבלת המסירות, אבל זה לא בגלל רמת האבזור של ה-i30. או ליתר דיוק, זה בגלל של-i30 יש תחרות קשה מאוד מצד הפוקוס בשוק ציי הרכב. למזלה של כלמוביל, ליונדאי בניגוד לפורד יש כמה דגמים מצליחים ואין להם פרה אחת שאחראית ל-85 אחוז מהיקף המכירות. יונדאי מוכרת יפה מאוד מגוון רחב של דגמים, מה-i10 ועד ל-i800.

גם ברמת גימור הגבוהה אין בלוטוס, בקרת אקלים ויש ג'נט במידה מגוכחת. מבחינתי האבזור נמוך מאוד וכנראה הם צריכים שהסיד תגיע בקרוב בשביל להתעורר ולשפר את האיבזור.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מה אתה צריך ג'אנט 17 במשפחתית?-זה רק יפגע בנוחות.

ביחס למחיר של רכב חדש אפשר לשדרג אם נורא רוצים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

האמת שחישוקי 15 אינץ' נראים על I30 יחסית יפה. אני בטוח שיותר גדולים היו נראים עוד יותר יפה, אבל גם אלה בסדר. מה שתורם לזה הם צורת החישוקים. אני כמובן מתכוון לחישוקי סגסוגת שבאים ברמה מאובזרת יותר.

פורסם
הרכב גם מחסיר הרבה אבזור שהיה קיים ב-i30 הישנה בדגמים המאובזרים, ריפודים משולבים עור, גלגלים גדולים, חיישני אור וגשם והחיבורים לנגנים שהיוסטנדרט בדגמים הפשוטים.

קשה לי להאמין שהם נעלמו כי הרכב כל כך יקר אז כנראה שבאמת עלה להם השתן לראש. אני אישית התאכזבתי.

ראיתי אחת כזאת בארץ, ואין ספק שהרכב נראה שונה לחלוטין מהדגם ה"מאובזר" שנמכר כיום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רק אחת? יש לא מעט I30 סופרים בארץ.

לי אישית עניין הג'אנט פחות מפריע, אמנם הגדולים יותר גם נאים יותר במקרה של ה-I30 אבל אין ספק שמבחינת נוחות לרכב משפחתי ג'אנט 15 עדיף וגם הצמיגים יעלו פחות כשיזדקקו להחלפה.

פורסם

אתה בטוח שאתה מדבר על הסופרים ולא הפרימיום? יש מעטות ממה שידוע לי, ואני במקרה ראיתי רק אחת. יפייפיה, אין ספק, ומאובזרת בכל טוב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הפרימיום הוסיפה על האינספייר מגנזיום, הגה וידית הילוכים מצופים בעור, שלט מפתח ובקרת אקלים ואם אני לא טועה גם חיישני אור וגשם.

הסופרים הגיעה עם ג׳אנט גדול יותר, ריפודים משולבים בעור, בקרת שיוט ובטח עוד כמה דברים ששכחתי.

אתה כנראה מתכוון לדינמיק שהגיעה עם ג׳אנט 17 בשילוב צבעים כסוף ושחור. רמת הגימור הזו הגיעה רק עם 2 ליטר בנזין ידני ו-2 ליטר דיזל ידני ונמכרו יחידות ספורות יחידות ספורות כאלה.

• תוכן חדש...