Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גאנט 17, גם שם עור משולב בד.

זאת כנראה הדיינמיק, רק היא שווקה באופן סדיר עם חישוקי 17 אינץ'.

אגב היא הגיעה רק עד 2009, השיווק הפסיק יחד עם שיווק הדיזל.

אחרי מתיחת הפנים הדגם נעלם לחלוטין מהמחירון של יונדאי.

פורסם

אהה, יצאתי חומוס :oops: .

גם כאן בפורום היו תמונות של הרכבים שהגיעו לתקינה לפני שהתחיל השיווק ושם היה דגם עם חישוקים גדולים יותר והיה רכב אחד כנראה ברמת הגימור הכי גבוהה עם פגוש קדמי שונה ומעוטר בכרום וחישוקים גדולים ונאים יותר, על הכביש לא יצא לי לראות אותם.

פורסם

כמו שצביקה פיק אמר, מחוץ לגבולות הפורום רוב האנשים לא שמים לב לגודל הג'אנט. חישוקים קלים כן מוכרים (מחוץ לעולם הליסינג), אבל הרוב לא ממש שמים לב להבדל בין 15, 16 או 17 אינץ'. בד"כ היבואן יחזיק באולם התצוגה הראשי מכונית אחת עם חישוקי ענק, עיטורי כרום וגג שמש, אבל מר ישראל ישראלי לא ימהר להוסיף כסף בשביל תוספות אלו. כנראה שמר ישראל ישראלי גם צודק כי הם פחות נוחים ועלות החלפת צמיגים גדולה יותר, בעוד שאין להם שום יתרון לנהג הממוצע.

יש כמה תוספות שאני מגדיר כחשובות - כגון חיבורי AUX ו-USB, חיבור שן-כחולה לטלפון ושליטה על כל העסק מההגה. אבל אני לא יודע כמה מהלקוחות של יונדאי או נהגי הליסינג הטיפוסיים (ויותר חשוב - קברניטי תעשיית הליסינג) מגדירים אותן כחשובות או אפילו עושים בהן שימוש.

לדוגמא - סבא שלי רכש I20 מאובזרת למשעי, עם מערכת משוכללת וגג שמש. המערכת משמשת רק להאזנה לרדיו וגג השמש נפתח רק פעם אחת, כשאני נהגתי ברכב.

וכן, באופן מסורתי בישראל, יבואן "שהולך לו קלף" נוטה להתחיל להתעלל בלקוחות. כמו יבואן מאזדה שהחליט מה טוב בשביל הישראלים והביא מגוון דגמים וגרסאות מאוד-מאוד מצומצם (וסירב להביא גיר ידני "כי אין לזה שוק בישראל"), יבואן טויוטה עם המחירונים הקשיחים והאבזור המינימלי עד מעליב וכמובן בעבר הרחוק יותר מעללי יבואן סובארו בימי הלאונה העליזים.

• תוכן חדש...