Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד, פשוט כל הכבוד.

99.9% מהאנשים היו בולעים את הגלולה המרה וממשיכים הלאה.

אבל מה ההסבר לשיפשוף האדום, צבע בסיס?

עריכה:

אני כבר רואה את התנהלות מתן התלונה:

"אז איך עלית על הרכב הפוגע?"

"קארזפורום :)"

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואוו :shock:

מדהים! אם לקצין הרכב יש ביצים העובד הזה יחטוף. הייתי גם מגיש תלונה במשטרה, אולי תזדקק לה בעתיד.

לא לשכוח להראות לו את השרשור :wink:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מוריד בפניך את הכובע שאין לי :-D

כל הכבוד על עבודת הבילוש, עכשיו תגיש תלונה במשטרה על פגע וברח וצרף לה את ההעתקים של התמונות של הרכב הפוגע והחלקים שנשארו בידך והמתן ליום רביעי לשיחה עם קצין הרכב. בשיחה עם קצין הרכב הצג את הצילומים ואת החלקים שאספת. במידה וקצין הרכב ינסה להתחמק, שלוף לו את ההעתק של התלונה על פגע וברח במשטרה.

במידה ויהיו לו ספקות לטפל בזה למרות הצילומים, תלונה במשטרה תעלים אותם במיידי.

פורסם

טוב קפצנו עכשיו למשטרה להגיש תלונה אבל נאמר לנו שהמחלקה שמטפלת בפגע וברח ותנועה לא עובדת עכשיו

ושבשישי הם בחופש אז שנגיע ביום ראשון ונגיש את התלונה..

יום ראשון אני אעדכן אתכם איך ממשיך להתפתח הסיפור

פורסם

לא להאמין שדווקא מצאת אותו בסביבה הקרובה אליך,אם כאלה תמונות אין פה שום ספק.

מקווה שיקבל על הראש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע מה עם בזק,

אבל ידוע לי שיש חברות שעל דבר כזה גם יכולים לפטר.

בכל אופן,איזה כיף לראות שמצאת את הפוגע המנובל!:lol:

Porsche 944 turbo

פורסם

כל הכבוד !

באמת מזל למצוא את הרכב בקרבת מקום.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

כל הכבוד. זה רק מראה שאם רוצים מספיק אפשר לעשות הרבה.

מזכיר לי מקרה דומה שקרה לי לפני 5 שנים בערך.

קמתי לעבודה בבוקר ומצאתי את רכב הסובארו DL האהוב שלי מכוסח למחצה. כנף+ שתי דלתות.

התחלתי לרחרח. שאלתי שכנים, ניסיתי להזכר איזה רכבים חנו בחניה יום קודם. מאון לאון אחד השכנים אמר שהיה מישהו לא מוכר שבא לבקר שכן. התחלתי לברר מי זה היה ומצאתי. מסתבר שברכב הפוגע נהג חייל. הרכב הפוגע היה בבעלות חברה (האח של החייל הוא עובד חברה ושהה באותה עת בחו"ל)

המשכתי וגיליתי היכן החייל משרת. השגתי אישור כניסה לבסיס, איתרתי את הרכב עם הסימנים המפלילים. עשיתי תמונות, נגשתי לחברת ביטוח ולשמאי. (השמאי אגב העריך את הנזק ביותר מ 50% משווי הרכב ורצה להשביתו אבל לא הסכמתי)

כשבעל הרכב חזר מחו"ל הקייס כבר חיכה על שולחן ביתו.

כל הסיפור נארך בסביבות 4 שעות. את הפגיעה ראיתי בשבע בבוקר, לפני הצהריים כבר כל הממצאים כבר היו בידי.

אם הייתי מחליט ללכת לעבודה ולטפל בזה אחר כך, סביר להניח שכבר היו מספיקים לתקן את הרכב הפוגע ולא היתה נותרת אף ראיה.

**תמונות מצורפות**

P1020022.jpg

P1020032.jpg

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

עבודה יפה כל הכבוד.

אינני מבינה מדוע בעל רכב של חברה בורח ממקום התאונה ולא משאיר פרטים.

איך הוא היה מסביר את מה שהוא עשה לקצין רכב?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לי זה נראה (בעבר) כמו סקודה אוקטביה ישנה יותר, בגלל הפנס והידית.

כל הכבוד לך שמצאת את הרכב, אני מקווה שתדפוק את הנהג הפודע במלוא הכוח.

אני רוצה לראות את ההבאה על הפנים שלו, כשיפגוש אותך. דאג לצלם זאת :)

נהגת- בכל תאונה, ללא עדים, שרכב ליסינג עשה (כמעט) הנהג יכול ללכת לישון, ולדווח בבוקר: "התעוררתי, וככה מצאתי את הרכב. איזה אנשים חארות. פגעו לי ברכב, וברחו בלי להשאיר פרטים"...

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש התפתחות לא צפויה - בעל הרכב הפוגע מנסה לעשות קומבינה

השארתי לו אתמול פתק על הרכב שאני יודע שהוא פגע ויש לי הוכחות ותמונות וחלקים ומס פלא שלי

לפני כמה דקות הוא התקשר ואמר שהרכב שלו עמד בחניה והוא הרכב הנפגע

הוא אומר שירד בבוקר לרכב וראה אותו ככה והגיש תלונה במשטרה

בקיצור הוא מנסה להפוך את הפגיעה שלו ולהציג אותי כפוגע

אציין שהחלקים של הרכב שלו נמצאו ע"י שלי ושהפגיעה שלו מתאימה לשלי

מה אפשר לעשות בקשר לנסיון שלו לקומבינה על חשבוני??

פורסם

אל תיצור עם הנהג שום אינטרקציה.

יש לך צילומים מליל התאונה? סביר להניח שברכבו מותקן התקן מעקב של החברה בה הוא עובד ואפשר לדעת בדיוק האם הרכב היה בתנועה בזמן התאונה או באמת חנה בחניה.

מכל מקרה, אם הוא לא מוכן להודות תתנהל מול המשטרה ומול קצין הרכב של החברה ולא עם המשתמש ברכב.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

עצם העובדה שהחלקים של רכבו נמצאו ליד הרכב שלך ולא להפך פועלת נגדו. אני מקווה שתיעדת זאת היטב.

אולי הוא ינסה לומר שאסתפ את השברים מהרכב שלו - אבל זה כבר נשמע די הזוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...