Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הידע שלי בחשמל מאד בסיסי אבל חשבתי על רעיון כזה,

חיבור קבל ברכב לא למגברים אלא לשאר צרכני הרכב ואני אסביר:

הרעיון נשמע פשוט לנתק פלוס ומינוס של צרכני הרכב מהמצבר ולחבר לקבל

ולחבר את הקבל למצבר כשבכבל הפלוס להתקין דיודה שתמנע מחשמל לזרום חזרה למצבר.

כל הרעיון בדבר כזה למנוע נפילות מתח בצרכני הרכב(אורות,מזגן,מחשב וכו׳) בזמן מוזיקה.

אפשרי ויעיל או שאני מפספס משהו?

פורסם

אתה מפספס דבר קטן מאוד, שכל הצרכנים של החשמל ברכב הם זוללים לא קטנים, וקבל לא יוכל לעמוד במסימה הזאת, הוא לא מיועד לצרכים האלה.

תשדרג מערכת החשמל כגון אלטרנטור, מצבר, וכו...

בהצלחה.

פורסם

וגם אם תחבר קבל במקביל למצבר אתה יכול לשבש כל מיני חיישנים כי הם יראו התנגדות [Z\R] שונה בכניסה [מבוא].

בכלל זה יש כל מיני שטויות בEBAY שאתה מחבר למצית וזה "מוריד" את הצריכת דלק של האוטו, זה בעצם קבלים ונגדים מחוברים בחיבורים מסוימים [כוכב\משולש] וככה משנים את הערכת הכללית של האוטו.

* ההסבר לא בדיוק מדויק אבל אני מקווה שהבנת את הרעיון הכללי *

פורסם

הרעיון שהקבל לא מספק את החשמל המצבר מספק פשוט החיבור של הקבל ייצב את המתח וימנע נפילות מתח רגעיות,

בנוגע לחיישנים בהחלט נקודת תורפה שלא חשבתי עליה אבל גם במידה והחיישן יזהה שמשהוא לא בסדר הדבר היחדי שזה ישפיע עליו זה רק הנורה של המצבר לא?

פורסם
הרעיון שהקבל לא מספק את החשמל המצבר מספק פשוט החיבור של הקבל ייצב את המתח וימנע נפילות מתח רגעיות,

בנוגע לחיישנים בהחלט נקודת תורפה שלא חשבתי עליה אבל גם במידה והחיישן יזהה שמשהוא לא בסדר הדבר היחדי שזה ישפיע עליו זה רק הנורה של המצבר לא?

לא, זה יכול גם לבלבל חיישנים אחרים למשל חיישן כמות אוויר במנוע [סתם לדוגמא לא יודע אם זה קשור בכלל] וככה לשגע את כל האוטו וגם אותך.

אם בחברה לא חשבו על זה והם חושבים על הרבה דברים כנראה שזה לא שימושי כ"כ.

• תוכן חדש...