Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים ל 206XS 2001 מה עדיף MONROE או KYB?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד בפני דילמה קטנה,לאחר רכישת ה 206XS שלי ואחרי יישור קו מסיבי שאני עושה לאוטו(מסתבר שהזניחו יפה את הרכב בסוף 106.gif למרות הבדיקה הנפלאה שלקחו עליה 500 שקל והרוב יצא תקין).עוד לא סיימתי את היישור קו ,אבל, התחיל לי רעש בכביש משובש מכיוון האחורה(כמו צרצרים מאחורה חח),בהתחלה חשבתי שזה הגלגל ספייר הנפלא של הפג'ו,הורדתי אותו המצב טיפה השתפר ואפילו הרעש נעלם אבל חזר!עם נוסעים עם חלונות פתוחים אז שומעים אותו.

הרמתי את הרכב על הליפט שוב וראיתי שהבולם השמאלי האחורי איכשהו התעקם או יצא מהגומי איפה שהוא מתברג למוט האחורי(סרן אחורי) 109.gif

המוסכניק שלי חושב שזה בא ממנו כי לטענתו הכל נראה שלם וללא רעשים!

גם ככה חשבתי להחליף בולמים את האמת כי הרכב קשיח לטעמי למרות שהוא מתנהג יפה אבל עדין,הכבישים בצפון 112.gif ולא בא לי לנסוע על "מגהץ" שרוקד על כביש משובש(יותר נכון אני בתוך המגהץ חח) כמו ה 33 שלי לשעבר.(אולי אני מזדקן?חח)

לכן חשבתי לשלב את השתי העולמות,לפי הניסיון שלי עם מונרו הבולמים סבירים ולא יותר ממש לא נהנתי מהם,ודוחפים אותם עכשיו להרבה מכוניות,אבל הבולמים לרוב קשיחים(מניסיון כי החלפתי 2 קדמיים ב 33 שלי לשעבר) ואת האמת חוץ מזה שהרכב הקודם שלי חזר למצבו הרגיל והפסיק לשפשף כנפיים בפניות המונרו לא עזרו בכלום והרכב היה קשיח מוות.

לכן חשבתי על KYB שנמצאים באותו הטווח מחיר ומשלבים את שתי העולמות לפי ההבנה שלי, אך נדירים יותר לפחות איפה שאני גר.

הדגם היחידי שמצאתי בנתיים הוא KYB PREMIUM זוג אחוריים עולה 480 ש"ח,המחיר הוא טוב?הבולם גז או שמן?(לפי האתר שלהם הוא שמן)משלב את שתי העולמות או שרך/קשה יותר מדיי?אוכל כבישים גרועים וגבשושים או שלא כל כך?שווה לחפש בולם אחר או שזה בסדר?הביצועים בפניות יפגעו בצורה דרסטית?איך הם בהשוואה למונרו?

הרכב אגב 206XS 1.6 16V NFU שעבר 128 אלף ק"מ ואני מאמין עדין עם בולמים מקוריים!רוב הסיכויים שהם גמורים,אבל מוזר אין נזילות והרכב רק קשיח ולא הגיוני שארבעתם תפוסים או משהו.מה שכן הבנתי ש 206XS בכללי זה ממש לא פג'ו רגילה(הכוונה להתנהגות שלה על הכביש) והיא תיהיה טיפה קשיחה בכל מקרה גם עם בולם הכי רך.

תודה מראש ומקווה לעזרה והכוונה כמה שיותר מקצועית מכם.

פורסם

עידכון קטן קיבלתי הצעת מחיר לבולמים מקוריים, כמו שהמוכר אמר, של חברת record , אחורה 440 קדימה 600,להשוואה הקיאבה 480 אחורה ו 580 קדימה,השאלה היא מה עדיף?רקורד באמת המקוריים?איזה בולם יותר רך?

קיבלתי מייל מ KYB EUROPE אגב שסידרת ה PREMIUM מתאימה בול לרכב שלי מבחינת הכל ויש תגובות מאוד טובות על הסידרה הזאת על 206!

פורסם

לאחרונה החלפתי 4 בולמים KYB.

המחירים שקיבלת טובים.

הבולמים מצוינים:לא רכים מידי ותורמים היטב לאחיזה,לא קשים מדי ומשככים היטב את מהמורות הכביש,במהירויות עירוניות ובין עירוניות.

קח בחשבון עלות התקנה ותוספת עבור גומיות בולמים.(יחסית זולים)

תבדוק גם כריות בולמים קידמיות בהזדמנות זו(עלות יקרה).

הפרימיום הם בולמי שמן ה EXCEL-G הם גז ושמעתי שהם יותר קשים(לי יש את השמן).

• תוכן חדש...