Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הוצגה פיג'ו 208 GTI


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט אוהב את הקו העיצובי החדש של פיז׳ו!

ועכשיו עם ה208 gti, נשמע שהיא הולכת להיות האצ׳בק החמה בשוק...

פורסם

היא לא הולכת החמה בשוק.

 

יש כבר הרבה מתחרות , פולו איביזה פאביה שמציעות יחס סביר של פרקטיות ונוחות לספורטיביות וקליאו וקורסה שהם מציעות פחות פרקטיות אבל יותר הראדקור.

 

בסכ"ה כולם טובות במה שהם מציעות.

 
 

 

 
 
פורסם

ה-208 עשתה דיאטה כסאח ושיפרה את מקדם הגרר (0.29 - נתון מעולה לסופרמיני) לא בשביל לככב בימי מירוץ, אלא מסיבה בנאלית של רצון להשיג נתוני צריכת דלק וזיהום אוויר משופרים.

 

צחוק הגורל הוא שפעם מכוניות הקצה הספורטיביות הרעיפו טכנולוגיה על אלו העממיות, במקרה של ה-208 כנראה שהשיפור בא מהצד העממי של קשת הדגמים והרצון להתחרות בקליאו החדשה ודומיה שמציגות נתוני צריכה וזיהום מרשימים. ה-208GTI קלת המשקל עם מנוע הטורבו הקטן והחזק היא סוג של תוצר לוואי של תהליך זה.

בסך הכל התוצאה חיובית - מכוניות קלות יותר, עם מנועים חזקים וצריכת דלק יום-יומית מעולה שתאפשר ליותר אנשים אחזקה שלהן כמכונית לשימוש שוטף.

פורסם

לפי הDS3 וכן לפי ה-RCZ כשבקונצרן רוצים להוציא רכב כיפי הם יכולים (ונכון, בעבר הם היו יותר כיפים...ביג דיל כולם היו ככה פעם).

מקווה שהרכב הזה ימשיך את מה שהם כבר החלו. אני גם מקווה שהמחיר שלו יהיה זול (יחסית כן?) ויהווה תחרות טובה מול המתחרות בארץ.

פורסם

היא נראת סופר חמודה, כמו הוט האצ' אמיתית.

נקווה שהיא גם נוסעת ככה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עיצוב חיצוני חביב ביותר, ומאידך הדאשבורד נראה על הפנים, מאד מוזר. מעניין איך זה במציאות ומן הסתם מעניין איך היא נוסעת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נראת ממש יפה.

 

אהבתי מאוד את ה - GTI בצד שנלקח מה 205 GTI

 

אני לא אהבתי את הגלגלים שנראים כמו גלגלים זולים.

 

והכיתוב של peugeot מקדימה בגריל.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

×
×
  • תוכן חדש...