Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 150 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי מיטו. התחזוקה שלה רגילה לחלוטין לרכב במחיר שלה. הביטוח זול. צריכת הדלק טובה. אתה יכול למצוא סקירה שעשיתי על המיטו אם אתה רוצה עוד מידע.

emotion of motion

פורסם

הודעות שעוסקות באם למישהו כדאי, או לא כדאי, לקנות רכב ראשון ב150 אלף שקל נמחקו באופן מרוכז. בפעם הבאה - התראות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני חושב שהמיטו תהיה הבחירה הנכונה במקרה הנ"ל.

את הלאון פסלת כתוצאה ממראה-אני מסכים איתך.

הOPC פסלת כי היא ידנית- אם אתה לא באמת מחפש ספורטיביות זו בחירה חכמה, עדיף אוטומט.

אני מסכים וחושב שהאלפות יהיו הבחירה הנכונה, בעיקר המיטו המאובזרת, נסה לגשת לסוכנות ולתאם נסיעת מבחן, בנוסף נסה ברר מחירי ביטוח וכו'...

וכמובן שתקרא את הסקירה של אלכס, היא תלמד אותך הרבה על הרכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בנוסף למיטו, כמו שדניאל כתב הייתי שוקל את הולוסטר המאובזרת בכל טוב ואת האסטרה GTC המדהימה. לך תתרשם מהן בסוכנויות ובנסיעות מבחן לפני שאתה מחליט על איזו ללכת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הלאון נחמדה ותחסוך לך לא מעט.

שברולט קרוז טורבו לא קשורה בכלל.

אלפא מיטו/ג'ולייטה.

שירוקו

מאזדה מיאטה בת שנה-שנתיים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...