Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 150 אלף שקל

din1122
שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

תקציב של עד 150 אלף שקל

אני מחפש רכב ספורטיבי וקטן ולא ג'יפ וגדול.

מעדיף אוטומט

רכב חדש 2011-2012

4 מקומות ישיבה

הצרכים שלי זה לנסיעה לעבודה, לתל אביב ולמזרח העיר שלי בערך נסעיה של 20 דק' (ראשון לציון)

כעיקרון חשבתי על אלפא רומיאו ג'ולייטה זה קצת חריגה מהתקציב שלי בערך של 30 אלף אני אחסוך אם זה יהיה שווה את זה, אבל גיליתי שבאלפא כדאי לקחת גיר ידני ולא אוטומט כי יש כמה שמועות שהגיר האוטומטי מפרק אני לא יודע עד כמה זה נכון אתם תגידו , וזה די בעיה כי אני די מעדיף אוטומט..

יש גם את היונדי וולסטר שהיא גם אחלה 3 דלתות ומתאימה לתקציב ולצרכים שלי וגם גיר אוטומטי.

וגם את האודי A1 שהיא גם חמודה מאוד ומתאימה לצרכים שלי.

אני אשמח גם אם תגיבו על רמת המערכת סטריאו באוטו אני דיג'י ויוצר מוזיקה כבר כמה שנים ומאוד חשוב לי לשמוע טוב באוטו, וגם אם אפשר שיכלול בתקציב אם יש צורך בשינוי המערכת במידה והאוטו לא בא עם מערכת טובה\סבירה.

אז תגידו את דעתכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי לך להכניס לרשימה גם את האיביזה FR או פולו GTI.

בשתי המכוניות יש מערכת מקורית לא רעה דאבל-דין שניתנת לשידרוג די בקלות אם רוצים.

כמו"כ יש בשבוע הבא מבצע מכירות שעשוי להוריד כמה אלפי שקלים טובים מהמחיר הנקוב.

בהצלחה :-)

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל גיליתי שבאלפא כדאי לקחת גיר ידני ולא אוטומט כי יש כמה שמועות שהגיר האוטומטי מפרק אני לא יודע עד כמה זה נכון אתם תגידו , וזה די בעיה כי אני די מעדיף אוטומט..

מאיפה לעזאזל הוצאת שמועות על גיר שבקושי משווק שנה, +/-?

ZC6 | JB43

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להצעות על דגמי VAG.

בתקציב נכנסים איביזה קופרה / פולו GTI (אם לא מפריע לך הגיר המעצבן קצת)

לאון FR עם המבצע הנוכחי בחריגה של 5k.

או אם פחות מעניין התוספות כוחות - לאון 1.8tsi copa ותחסוך לעצמך 20k.

מכוניות מומלצות מאוד

עריכה:

אם בכל זאת תחרוג מהתנאי ותקח ידנית -

אופל קורסה OPC בדיוק בתצקיב,

וקליאו ספורט קצת חורגת אבל מכונה נהדרת.

לציין כי הרכבים הנ"ל הינם ספורטיבים בטבעם (מי יותר ומי פחות...)

תגדיר טיפה יותר מה אתה רוצה מהרכב ונדע לכוון אותך יותר טוב.

אמרת ספורטיבי ואז אמרת וולסטור שהיא הכל חוץ מספורטיבית (למעט המראה החיצוני) אז האם המראה חשוב לך או גם הביצועים? בקיצור - פרט

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם A1 היא לא ספורטיבית, אולי במראה.

אז השאלה אם אתה מחפש ספורטיבית אמיתית או רכב יפה עם קצת פלפל?

אני לא שמעתי על בעיות ב-TCT של אלפא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם A1 היא לא ספורטיבית, אולי במראה.

אז השאלה אם אתה מחפש ספורטיבית אמיתית או רכב יפה עם קצת פלפל?

אני לא שמעתי על בעיות ב-TCT של אלפא.

איך אתה מגדיר ספורטיבית?

האמת היא שבדיוק מה שאמרת רכב יפה עם קצת פלפל כי אם באמת הייתי רוצה ספורטיבי הייתי כבר בוחר רכב עם הילוכים.

אני מחפש חיצוניית ספורטיבית וביצועים טובים לא חייב שיהיו בשמיים אבל גם שלא יהיו ברצפה. הולוסטר שאמרתי כן היא רק מבחוץ ספרוטיבית אז ירדתי מימנה לגמרי אחרי שקראתי קצת.

ולכול אלה שאמרו לי לקחת את הלאון האף שלה מכוער מאוד לא אהבתי אותה בכלל, הביצועים אומנם טובים והמחיר שווה אבל היא פשוט לא יפה בעיניי.

הפולו GTI נחמדה מאוד יש כיוון עליה..

מה אתם אומרים על שירוקו חדשה? או BMW סדרה 1?

בקשר לאלפא רומיאו הטיפול בה יקר?

ותודה לכולם על התשובות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול להקנות שירוקו מנוע 2000TSI שנת 2010-11

או לקנות סיאט לאון FR.

אתה תוכל להנות מאוד מלאון 1.8TSI ולחסוך לא מעט.

עשיתי עליה נסיעת מבחן ואני יאמר גם בפה מלא שבהנאה מנהיגה היא לא רחוקה בכלל מהשירוקו 2.0TSI שהייתה לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופצייה נוספת שתוכל להתאים היא הקרוז טורבו, בגירסת ה LTZ – כולל ריפודי עור וכסא חשמלי.

הרכב אומנם הוא לא רכב ספורט, אבל יספק לך חוויית נהיגה.

גיא משברולט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד משוחד ולכן אשתדל להיות ענייני.

בתקציב נכנסת גם המיטו בגירסת טורבו 135 כ"ס עם תיבה אוט'.

אין בעיות שמאפיינות את תיבת הTCT ואין לך ממה לחשוש.

אין הבדל של ממש בין מחירי הטיפולים של היבואנים שציינת מעלה, למעט יונדאי שם הטיפולים זולים יותר.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמרת שאתה מחפש בעיקר עיצוב ספורטיבי, אז לא הבנתי למה ירדת מהיונדאי.

בכל אופן, בתקציב הזה, אם המושבים האחוריים שלך לא בשימוש תכוף, אני הייתי הולך על המיני קופר. היא יפה ומהנה. אם אתה יכול למתוח את התקציב לקופר S אז תקבל גם ביצועים טובים.

emotion of motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אתה מגדיר ספורטיבית?

האמת היא שבדיוק מה שאמרת רכב יפה עם קצת פלפל כי אם באמת הייתי רוצה ספורטיבי הייתי כבר בוחר רכב עם הילוכים.

אני מחפש חיצוניית ספורטיבית וביצועים טובים לא חייב שיהיו בשמיים אבל גם שלא יהיו ברצפה. הולוסטר שאמרתי כן היא רק מבחוץ ספרוטיבית אז ירדתי מימנה לגמרי אחרי שקראתי קצת.

ולכול אלה שאמרו לי לקחת את הלאון האף שלה מכוער מאוד לא אהבתי אותה בכלל, הביצועים אומנם טובים והמחיר שווה אבל היא פשוט לא יפה בעיניי.

הפולו GTI נחמדה מאוד יש כיוון עליה..

מה אתם אומרים על שירוקו חדשה? או BMW סדרה 1?

בקשר לאלפא רומיאו הטיפול בה יקר?

ותודה לכולם על התשובות!

ספורטיביות בתקציב שלך זה ה-OPC, לאון FR והפולו GTI שאותה אני אישית לא אוהב והייתי נזהר מהמנוע שלה.

אני חושב שכדאי לך לשקול את הולוסטר, בתקציב שלך תוכל ללכת עליה ברמת האבזור הגבוהה עם ריפודי עור וכו'.

שווה גם לבדוק את האסטרה GTC.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב ובדרישות שלך עדיף לקחת מיטו TCT ולאבזר אותה בפינוקים מאשר לקחת ג'ולייטה בסיסית עם תוספת תקציב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב ובדרישות שלך עדיף לקחת מיטו TCT ולאבזר אותה בפינוקים מאשר לקחת ג'ולייטה בסיסית עם תוספת תקציב.

אתה צודק. בינתיים המיטו זה הרכב שהכי מתאים לי מבחינת תקציב ודרישות וניראלי שאני סגור אליו. מצד שני היא בעייתית כי התחזוק שלה הוא מאוד מאוד יקר וזה בעיה.. עד כמה התחזוק שלה יקר ביחס לשאר המכוניות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...