Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גמגומי בוקר, סיאט איביזה 2005

ROEi1
שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, בזמן האחרון אני נתקל בתופעה מאוד מציקה, בבקרים [ 6:30-7:00 ] אני מניע את האוטו [ בדרך כלל נותן לו דקה +- להתחמם לפני נסיעה ] ואני נתקל בגמגומים קשים ביותר!! האוטו פשוט מקרטע בצורה מאוד קשה, גם על ניוטרל [ בקטנה ] ובצורה אגרסיבית בהילוכים 1-2 לפעמים גם בהילוך 3, למשך 5 דקות בערך.

הדבר קורה רק בבקרים [ אני מנחש שזה קשור לזה שדי קריר בחוץ ] כי כשאני יוצא מהעבודה בשעה 20:00 לאחר שהאוטו נמצא במנוחה של 12 שעות בערך, שום דבר ממה שהזכרתי לא קורה.

סיאט איביזה 2005 1.4 דגם ספורט ידני.

הרכב עבר טיפול 120,000

4 פלאגים [ של 60,000 ]

שמן מנוע

פילטר שמן

פילטר דלק

פילטר אויר

פילטר מזגן

הכל מקורי של סיאט!

לא מצליח לפענח את התופעה, אולי יש צ'וק שאמור לעבוד ולא עובד?

בבקשה עזרה ועצות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

כאן אתה יכול לקבל רק ניחושים לגבי הבעיה שלך ,מה שאתה מתאר יכול להיגרם מהרבה סיבות .

אם תרצה אתה מוזמן לבדיקה מקצועית ללא תשלום אצלי במוסך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...