Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שזה בהומור :-):-)

רציתי לדעת איך בעלי הרכבים שזוללים הרבה דלק מושפעים מעליית המחירים הנוכחית.

פעם אוקטן 98 היה עולה כמו ש95 עולה היום.

איך אתם מסתדרים היום?

ממשיכים עם ה98?

מעדכנים את התוכנה (למי שיש) ל95?

פורסם

מוסיפים פדליות עזר או עוברים לדיזל. :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פשוט, מעדכנים את התוכנה לדלק 95, שום דבר לא נפגע ומאבדים 3 סוסים בלחץ.

הרי אין באמת 98 נורמאלי בארץ וכל מי שתדלק לא פעם ולא פעמיים קיבל אוויר ב-5 שקל עד שעולה הדלק.

4 שנים תדלקתי באיביזה 20VT רק 98, היום ב GTI רק 95 ובאמת שאין הבדל.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אני נוסע פחות ברכב, כ-1,000 ק"מ בחודש, ממשיך לתדלק 98.

ב-GTI MK5 ועוד איך יש הבדל בין הדלקים שמתבטא בהבדלי מומנט מורגשים, בייחוד כשהרכב משופר.

ה-98 בארץ דווקא נחשב לאיכותי גם ביחס למדינות מפותחות אחרות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני תדלקתי 98 לפני העליה האחרונה במחיר של 9.14 לליטר.

מה עם המשתמשים האחרים,בלי קשר אם יש מנוע חזק או לא, האם שיניתם את הרגלי הנסיעה שלכם?

מישהו היום אמר לי משהו כמו:"אני מפסיק לבגוד" זה הופך לעסק יקר :-).

מה איתכם ההרגלים משתנים?

פורסם

האוטו שלי נוסע שלוש פעמים בשבוע (אולי). זה באמת לא משנה איך אני אנהג ובמה אני אתדלק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הסיבה ש"אין הבדל בין 95 ל98" היא כיוון שהרכב לא באמת צריך 98. במנועים שאינם פועלים בלחץ כה גבוה עד שהם דורשים 98 ממילא לא יהיה הבדל. ישנם רכבים (פורשה מרוב הדגמים למשל) אשר יודיעו למשתמש כי הדלק אינו עומד בלחץ והמנוע מסורס ועובר לפעולה רגועה (אם הדלק אינו איכותי מספיק).

מי שממלא "98" בפחות מ9 ש"ח (במחירים של היום) יכול להיות די בטוח שזה לא באמת 98. הכי גרוע שאם הוא לא נוהג בפורשה 911 או C63 הוא לא באמת יכול לדעת.

מחיר של 98 אמיתי כיום הוא בין 9.8-10 ש"ח לליטר.

פורסם

אני לא מכיר את הביטוי "פףףף", איזו שפה אתה מדבר?

פחות מתשעה שקלים לליטר מילאת 95 מעורבב במקרה הטוב.

אם אתה לא מבין שיש דלקים יותר איכותיים ו/או אם אתה חושב שג'ק דניאלס הוא מודל לאיכות, איני יכול לעזור לך. מצטער.

פורסם

לפי מה שאתה אומר צריך לתדלק רק בתחנות כמו פז שהמחיר היום הוא 10.25 על דלק 98.

צר לי אבל אני חולק עליך וכנראה שאמשיך לתדלק 98 בתחנות קטנות כמו הדקל ברעננה במחיר של 8.7.

בהצלחה על המימון של תשובה ושות

אברה קדברה

פורסם

אני ימשיך לתדלק 98, המנוע חשוב לי יותר.יום שבת תדלקתי ב 10.25 בפז.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תוכן חדש...