Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, עברתי לדירה שכורה בשטח של כ60 מ"ר. יש ברשותי 2 ניידים.

אחד שלי ואחד של חברתי. אני מחובר לאינטרנט של הוט במהירות 2.5 מגה.

אני מחפש ראוטר אמין ונוח לתפעול (אני מניח שזה יותר תקף להתקנה והגדרה ראשונית).

בבית ההורים השארתי ראוטר של לינקסיס מדגם WRT54GL. שהיה ברשותי קרוב ל5 שנים.

לטעמי הוא ראוטר מצויין, יציב, בעל טווח טוב, הידידותיות קצת לוקה בחסר אבל הסתדרתי איתו לא רע.

עכשיו חשבתי לקנות שוב ראוטר של לינקסיס. שיתמוך גם בתקן N.

ממה שראיתי ישנם 3 ראוטרים העומדים בתקציב, E900, E1000 וE1200.

מיותר לציין שאני אצטרך קליטה טובה בכל הדירה. למרות שאני בספק שלינקסיס יתקשה בזה.

האם יש עדיפות לאחד מהם או אולי המלצות על חברות אחרות?

אשמח לעצת המומחים :-)

פורסם

מצטרף להמלצה של הדלקן - יש לי אותו נתב מזה כשנה, עושה את העבודה היטב בדירה בגודל כפול משלך, כולל תמיכה ללא כל קושי ב-10 מכשירים שונים בזמן נתון, כאשר חלקם בממ"ד. למיטב זכרוני עלה לי באופיס דיפו משהו בסדר גודל של 140 ש"ח. מחובר לקו DSL של בזק במהירות 15 מס"ש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אורי - מה שאתה מציע זה קצת overkill. ה-841 בעל שתי אנטנות ויכסה בקלות דירה קטנה.

ד"א - אצלי הנתב מותקן במרכז הדירה מה שמייעל את השימוש בו, אבל בדירה קטנה הדבר חסר משמעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לו את האפשרות לחיבור לכונן USB חיצוני לצורך אחסון קבצים וגישה אליו דרך הרשת, או חיבור מדפסת אלייו בחיבור USB.

עולה יותר מה841, ה842 הוא דגם חדש שהגיע לארץ לפני מספר שבועות. יש לו גם אפשרות לMULTI SSID אם זה מעניין אותך, אם תרצה להצטרף לFREE WIFI של בזק :).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ראיתי שמחירו של ה842N הוא 220 ש"ח האם זה שווה את ההפרש ואולי במחיר זה יש ראוטרים עדיפים המציגים תכונות דומות?

פורסם

אם יש לך צורך בפיצ׳רים האלה אז כן, אם לא, אז לא. :)

אני נוטה למכור בחנות שלי בעיקר ציוד של tplink, למרות שאני מחזיק גם ציוד של אחרים.

אני מאד מרוצה מהתפריטים שלו, ובעיקר מהאמינות שלו, במיוחד כשמדובר בראוטרים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בעקבות מילים חמות על TPLINK רכשתי אחד לעצמי כד להחליף את ה3COM העייף מלפני כמעט עשור.

לא זוכר דגם אבל אחד מתקדם עם גיגה בפורט, 450מס"ש וUSB.

אי אפשר להגיד שהרגשתי שיפור הן בטווח והן בביצועים מה3COM. הוא גם פעם בחודש מתנתק לי מהספק וצריך להכנס אליו ולעשות ריסט. דעתי ניטרלית.

פורסם

למי שיש בעיות קליטה במקומות מסויימים בבית אני מאוד ממליץ על האפליקציה wifi analyzer .מפעילים את האפליקציה במצב של צפצוף,מניחים את הסמרטפון במקום שבו רוצים שהקליטה תהיה טובה ולאחר מכן ניגשים לראוטר ומכוונים את האנטנות לפי הצפצופים לרמת הקליטה המקסימלית.זה היכול לחסוך את הכסף של השדרוג למי שהדירה שלו קטנה ובכל זאת יש לו בעיות קליטה.

• תוכן חדש...