Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

אני אוהב לצלם, תמיד אהבתי, באייפון יש לי משהו כמו 2000 תמונות וזה עוד אחרי שאני מעביר למחשב ומוחק כול שבועיים בערך.

ועם כמה שאני אוהב את המצלמה של האייפון ושהיא מוציאה תמונות מצויינות ביחס למכשיר סלולרי הגיע הזמן להתקדם.

אני מעוניין בהמלצה שלכם למצלמה דמוי SLR, לא מחפש רפקלס מקצועית מפאת המחיר הגבוהה מאוד של מצלמות אלו, אני גם חובב צילום ולא צלם מקצועי.

התקציב זה 1000-1400, אם ב1500 יש משהו מדהים ממש אני אשקול בכיף.

אז יאללה להפציץ:wink:

נ.ב

מראש אעצור את מי שיירצה להפנות אותי לאוראל (RS) היקר, אל דאגה, אתייעץ איתו אישית כבר בהמשך, אבל תמיד חשוב, כיף, ויעיל לקבל חוות דעת מאנשים נוספים.

פורסם

הבחור אוהב לצלם והוא רוצה תמונות טובות יותר מאשר האייפון שלו ולשם כך הוא רוצה מצלמה טובה ולא מקצועית שתספק את הצורך שלו בתמונות מעולות.

הקנון SX40 מדהימה משימוש של כמה ימים. הפוקוס של המצלמה הזאת יוצא דופן, במאקרו, בנוף, בפורטרייט, בהכל התמונות יוצאות פשוט יפות וחדות. הוידאו טוב מאד, הזום יוצא דופן בהיקפו (כפול 35 זום אופטי, זה נתון יוצא דופן) ובנוסף לכך הוא באמת באמת אפקטיבי וגם בשימוש הזום במלואו התמונה יוצאת חדה (אתה יכול לתפוס ציפור מקילומטרים והתמונה תצא חדה, פשוט ככה). אני אישית התלהבתי ממנה מאד ולדעתי היא תתאים בדיוק למה שאתה מחפש.

אגב אני לא חרטה. אני באמת השתמשתי בה למספר ימים (מצלמה של חבר- אך מטלת הצילום הוטלה עליי רב הזמן) ואני באמת התרשמתי מהמצלמה הזאת.

הבעיה היחידה היא שאתה מחפש משהו עד 1500 גג. המצלמה הנ"ל מתחילה מ1600 ומטפסת לכיוון 1900, אבל אם תשקול להוסיף את ה200-300 האלה אתה תזכה למצלמה שתשרת אותך נאמנה והיא תהיה בדיוק, ואפילו מעבר למה שאתה מחפש.

פורסם

אני כמובן דיברתי על חדשה. מחיפוש קצר ביד שנייה, כרגע על הלוח נמצאת רק SX40 אחת ב1400 ש"ח, אבל לעומת זאת הSX30 שהיא בעצם הדור הקודם של הSX40 יש המון על הלוח והן נמכרות ביד שנייה במחיר של 900-1200 ש"ח. הSX30 היא מעולה באותה מידה, ולמרבה הפלא יש לה יותר מגה-פיקסלים מזו החדשה (14.1 לעומת 12.1, בגלל הסבר טכני חכם כזה או אחר שאפילו אני לא יודע מה הוא אומר) אבל החדשה מהירה ממנה, עם מעבד חזק יותר חיישן טוב יותר וצילום וידאו 1080P (הSX30 מצלמת ב720P). טווח המחירים של 2 המצלמות בZAP הוא זהה לכן בקניית חדשה הSX40 עדיפה. אבל ביד שנייה אתם מוזמנים לראות שיש הבדל מהותי בין מחירי המצלמות. שוב אני אציין הSX30 היא מעולה גם כן וכל הדברים שאמרתי על ה40 תקפים גם לגביה, רק שה40 זוכה לעדכונים חומרתיים.

פורסם

2 היורוסנט שלי (היו קומפקטיות, דמוי SLR של FUJI ועכשיו DSLR של ניקון).

דמוי SLR זה נחמד אבל מהירות התגובה איטית בהרבה מ-DSLR, אם רוצים "להראות עם", לדעתי זה שיקול לא נכון. בסופו של דבר הגודל (לעומת קומפקטית) מעיק בטיולים כשאתה זוכר שאתה לא באמת סוחב עדשה מעולה ב-2,500 ש"ח איתך ויכולת באותה מידה למצוא קומפקטית רגילה אך טובה ואיכותית.

ה-SX40 מעניינת קצת יותר בגלל הזום האופטי, רק תשאל את עצמך - מה אתה באמת צריך?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

גם אני ישר חשבתי על סדרת SX של קנון

ה 40 הוחלפה ממש עכשיו ע"י שני דגמים

http://www.dpreview.com/news/2012/08/21/Canon-announces-PowerShot-SX500-IS-and-SX160-IS-16MP-superzooms

יכול להיות שה 500 תהיה יקרה בהתחלה (בארץ) מהתקציב שלך אבל ה 160 תתאים בול.

אתה יכול לנסות לחפש עודפים של ה 40 אם יש, במחיר הנכון היא עדין כשלעצמה מצלמה מעולה, מצד שני בזאפ היא עדין באזור ה 1700 שקל, קצת יקר כרגע למצלמה שהוכרזה לה יורשת כבר.

החסרון של ה 40\500 זה שהן טיפה גדולות, על החשבון יש לך מצלמה שיודעת לעשות ממש הכל ויכולה לגדול איתך ולהגיע מאוד רחוק עד שתרגיש שמיצית.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כולנו אוהבים לצלם פחות או יותר, השאלה היא האם תסחוב איתך לטיולים או אירועים (עם כל הכבוד לסמרטפון הצילום שלו לא מתקרב למצלמה יעודית בתנאי תאורה נמוכים) משקולת של 600 גרם לא כולל סוללות, ומשהו שלא ניתן לשים בכיס.

תחשוב בכיוון מצלמת POINT AND SHOOT (ממליץ לקרוא קצת על הטכנולוגיה-מצלמה שמפיקה תמונות מצויינות גם תוך כדי תנוע , מייצב אוטומטי,זום אופטי גבוהה וכו), מפיקה תמונות הרבה יותר איכותיות ממצלמת כיס סטנדרטית , קלה לנסיעה (כ170 גרם ללא סוללה-נטענת).

קניתי לי SONY DSC-HX30V כשהיתי בסין (500 שח זול יותר מהמחיר בארץ, כאן נמכרת ב1900), אחת הקניות היותר טובות שלי. היתרון של סוני על הקנון זה יכולת צילום הוידאו עם חיישני תנועה 1080P וכו.

זו הSX260HS של קנון

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816951

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

האמת שמבחינת נשיאה לא הייתה לי בעיה עם הSX40. היא הייתה על הצוואר שלי כל הזמן, שכחתי שהיא שם וכשהייתי צריך לצלם גייארדו, אוונטדור ו458 ושאר בנטלי למיניהם (קחו בחשבון שראינו קליפורניה כל 2 מטר) היא הייתה זמינה והוציאה לי תמונות טובות.

פורסם

קטונתי מלהגיב על ההשוואה הנ"ל. על הנייר הSX40 , הזולה מביניהם היא גם הטובה יותר, אבל התנסיתי רק בSX40 כך שלהשוות אני לא ממש יכול..

ובכיף, תמיד!

פורסם

באופן אישי, מעולם לא הייתי חסיד של קאנון במצלמות הדיגיטליות-קומפקטיות (סדרת SX, למשל).

סתם העדפה אישית של סידור תפריטים ואיכות תמונה (או ליתר דיוק, גוון צבעים).

שוב, העדפה אישית לגמרי.

שתי המצלמות גדולות וכבדות יחסית ולשתיהן יש יכולות שנחשבו לדימיוניות לפני 7 שנים.

אם אתה רוצה להצטרף לעדר (בישראל...) קנה SX כמו כולם. רוצה להיות שונה/מיוחד? קח פנסוניק.

בכל מקרה, לא תצליח לבצע בחירה גרועה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי שטיפה הזנחתי את הנושא, אז קודם כול תודה רבה לעונים.

עכשיו חזרתי להתעסק בנושא המצלמה,

לפי מה שרשמו פה הSX זו סדרה שכבר הוחלפה?

איך המצלמה הזאת של ניקון: http://camcam.co.il/items/105210

מגדיל את התקציב עד 2000 מקסימום! לא יותר.

אשמח לעזרתכם

פורסם

הכיוון שהלך פה זה כבר הכיוון של הסופר זום כי זה מה שבאמת נותן מענה למי שמחפש מצלמה 'כמו' SLR.

הSX זו לא סידרה שהוחלפה פשוט יצאו דורות חדשים יותר.

עם הcoolpix P510 שיחקתי כמה דקות כשהייתי ביריד חבר, עושה רושם טוב מאד אבל לא השתמשתי בה כל כך שאני יכול להגיד לך חוות דעת אמיתית.

• תוכן חדש...