Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה- מנוע רועד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי סיאט איביזה 1.4 ידנית REFERENCE 2012 לפני שבוע ושמתי לב שכשאני מתניע את הרכב כל החלק הקדמי של האוטו טיפה רועד, אני ממש מרגיש את הרטט ברגליים. ככה זה אמור להיות? ככה כל הסיאטים מתנהגים? או שיכול להיות שזה אמור להיות ככה עד שהרכב לא יעבור כמות מסויימת של קילומטרים?

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אם תשובה,

תודה

פרסומת:

המנוע רועד? הטורים נופלים? האוטו נכבה בכל פעם שפותחים מזגן?

רגע לפני שאתם נכנסים להוצאות יקרות, נסו את תוסף הדלק של smog doctor, שמנקה את המנוע ופותר בעיות מסוג זה!

לחצו כאן!

פורסם

אני משער שאתה מניע את הרכב לאחר שעמד מספר שעות או אפילו כל הלילה ?

כשהמנוע קר ואתה מניע את הרכב ,המנוע קצת רועד כי הוא עובד בטורים גבוהים יותר, אחרי דקה הרעידות נרגעות ?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

זה נורמלי.

כמו פעולה של צ'וק אוטומטי, כאשר המנוע קר. שים לב שבעת התנעת בוקר הסל"ד מעט גבוה, מומלץ שתחכה דקה-שתיים עד שהפעולה תסתיים והסל"ד יצנח לנורמה.

פורסם

יש לי את הרכב כבר 8 חודשים, עבר חורף וכרגע קיץ, לפי איך שאתה מתאר את הרעידות אצלי זה לא קורה.

כשהמנוע קר יש הרגשה של איבוד כוח וטיפה רעידות אבל אחרי דקה זה עובר והרעידות הללו לא מתרחשות רצוף, בא והולך במשך דקה עד שנעלם.

מקס.

פורסם

אם אתה קם מוקדם בשעות הבוקר כשעדיין קריר הרכב קצת רועד.

אבל אתה מתאר רעידת אדמה... או שאתה סתם מגזים?

לך לחברה תבדוק את זה, קשה לי להאמין שהרכב הגיע עם תושבת מנוע פגומה...

פורסם

בדרך-כלל רעידות צצות כאשר הסלד נמוך בצורה חריגה. אצלי נגיד כשהרכב על 1100סלד בבוקר מורגש הרבה פחות מסלד נמוך יותר כמו 700. אין רעידות, אם כבר יש יותר רעש.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

לפני כשלושה חודשים החלפתי את האיביזה שלי לאחר שנתיים של בעלות. אני בהחלט יודע על מה אתה מדבר, היו לי את אותן הרעידות. לא ייחסתי לכך יותר מדי חשיבות, בעיקר מכיוון שזה היה רק בעת הנעת בוקר וגם למשך זמן של דקה פחות או יותר. היו גם בקרים שלא היו רעידות בכלל. אם זכרוני אינו מטעני, זה היה בעיקר בתקופת החורף, אבל יכול להיות שאני טועה (כיום נוהג על לאון והתופעה לא קיימת, אולי בחורף היא כן תהיה...).

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אם אתה קם מוקדם בשעות הבוקר כשעדיין קריר הרכב קצת רועד.

אבל אתה מתאר רעידת אדמה... או שאתה סתם מגזים?

לך לחברה תבדוק את זה, קשה לי להאמין שהרכב הגיע עם תושבת מנוע פגומה...

אני פשוט מרגיש את המנוע איך הוא רועד ומרעיד קצת את הרצפה של האוטו.

• תוכן חדש...