Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהעברת בעלות של רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בדואר עם המוכר כדי להעביר בעלות לרכב, הפקידה אמרה שאי אפשר להעביר בעלות (לא ציינה סיבה) היא אמרה שהרכב מסומן ככוכבית וצריך לגשת למשרד הרישוי לברר.

הוא היה במשרד הרישוי אמרו לו שצריך לגשת למוסך של הונדה בשביל לדעת מה הסיבה.

הוא נסע לשם ואמרו לו שצריך להחליף פילטר אוויר. היגיוני?

המוכר אמר שלפני שנתיים שללו לו את הרישיון והרכב היה במגרש של ההחרמות, זה קשור?

פורסם

מה לא ברור?

ככל הנראה, הרכב הורד מהכביש בגלל פילטר פתוח או משהו כזה,

בעל הרכב לא התייצב לבדיקה אחרי שהחליף את הפילטר\לא החליף את הפילטר.

זה לא קשור לטסט השנתי , וכרגיל, כאשר יד שמאל לא יודעת מה קורה עם יד ימין, הרכב כן עבר טסט שנתי.

רק מה? הליקוי של ההורדה מעולם לא נמחק מהמחשב של משרד הרישוי, ועכשיו יש לסדר את העניין תרם העברת הבעלות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי תודה על התגובות, אני ידבר איתו.

אגב שמעתי שיש אתר באינטרנט שבעלות של איזה 15 שח בודקים אם הרכב משועבד או ממושכן. יש אתר כזה?

פורסם

באתר כתוב 10 שקלים.

אני קניתי רכב לפני כמה שבועות וביצעתי בדיקה באתר אחר, שאני לא זוכר את הכתובת שלו, ושם זה עלה 70 שקלים (כמו בדואר).

חפש בגוגל פשוט, בטוח תמצא.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

היי ,

לפי התיאור שלך ( כוכבית ) , יש לרכב קריאה לריקול . כנראה במקרה הזה משהו שקשור לפילטר אוויר . יש לגשת למוסך היבואן ותוך יומיים עד שלושה זה מתעדכן .

פורסם

מקרה שקרה לי לפני פחות משנה שהלכתי לקנות רכב.

זה ציטוט מאתר אחר שבוא נפתח השירשור.

"

שלום

אתמול הלכתי לראות רכב, לא ג'יפ, פריווט.

האוטו ניראה לי, וסגרנו שניפגשים היום בבוקר להעברת בעלות.

הגענו לדואר מוקדם בבוקר והפקידה אומרת שלא ניתן להעביר בעלות, יש איזה חסימה ועלינו לגשת למשרד הרישוי.

ניגשנו למישרד הרישוי, שם נאמר לנו שיש חסימה על ידי חברת כולמוביל "מיצובישי" וצריך לגשת למיצובישי לבדוק.

נסענו למוסך מיצובישי, ושם נאמר לנו שיש לאוטו הזה קריאת שרות שלא בוצעה, כלומר ריקול.

באותו רגע בדקו את הרכב במוסך והכל היה תקין.

ועכשיו כלמוביל צרכים לאשר זאת ולבטל את החסימה.

אם לא יודעים כמה זמן זה, אומרים שיכול להיות יומיים שלושה.

אני לא מבין דבר אחד, יש לי אוטו נוסף כזה שעובר לשכן שלי, שעשה את הריקול בשנת 2004.

לא יותר הגיוני לחייב אותך לעשות זאת לפני טסט, כלומר שלא תוכל לעבור טסט ללא הבדיקה (בכל זאת זאת המטרה של הטסט השנתי, בטיחות), הרי אם לא היתי הולך לקנות את הרכב והוא היה נשאר אצל המוכר גם עוד 10 שנים, ולא היו עושים את הבדיקה.

בכל מקרה, מישהוא נתקל בבעיה, ויודע איך אנחנו יכולים לבדוק טלפונית מתי החסימה הזאת תוסר?

"

אני המתנתי בזמנו כמעט חודש והחסימה עוד לא עודכנה ולאף אחד לא היתה תשובה מתי זה היה, בסוף ירדנו מהעניין ללא ברירה.

אני לא רציתי לקחת את הרכב ללא העברת בעלות.

אני היתי מתקשר למשרד הרישוי עם ת.ז של המוכר ושם היה נאמר לי אם יש חסימה או לא.

פלג_

פורסם

תודה על התגובה, כנראה באמת זאת הייתה קריאה לריקול.

הוא כבר ניגש למוסך והחליפו לו את הפילטר אוויר.

נאמר שזה יעדכן במחשב של משרד הרישוי תוך 72 שעות.

• תוכן חדש...