Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהגי מוניות שרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועכשיו בוא תסביר מה קרה שבעקבות המקרה אתה שואל את השאלות האלו.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

ההתנהגות של רובם היא פשוט דורסנית על הכביש.

0 אכפתיות מהאחרים, נראה שהם רק במצוד אחר הכסף שם מרוויחים, אחרת אין הסבר להתנהגות שלהם.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

לא צריך שום דוגמאות, מספיק שאתה אומר מונית שירות וכבר יש לך אחת מיני רבות של עבירות בריונות מוטורית וכלמיני שטויות שהם עושים ומסכנים את שאר משתמשי הדרך.

מרגע שהמעסיקים שלהם הכריזו ״זהו, קניתי את כבישי ישראל, עשה בהם כשלך״ (והם בטוח הכריזו את זה, אין הסבר אחר :? ) הם עושים מה שבא להם בכבישים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אתה כנראה תמים מאד, או מעמיד פני תם, או שהוצאת רישיון לפני שבוע ועוד לא נתקלת בהם.

3 נתיבים של פניה שמאלה בצומת הסירה מכביש 2 לכיוון הים, פקק של 10 דקות בשעות הבוקר, המונית עוקפת את כל הפקק מימן ונדחפת לתחילת ה "תור".

כשהפקק ארוך מדי, הם אפילו לא מנסים לחתוך משם, הנהג עוצר על כביש החוף (על הגשר) מעל צומת הסירה, ומוריד את הנוסעים שם ואז ממצב של עצירה מוחלטת באמצע כביש של 100 קמ"ש בלי נתיב השתלבות הוא חותך שמאלה וגורם לכולם להאט ולהתעצבן.

כשהוא חוזר מכיוון צפון ועוצר בתחנה שלפני צומת הסירה הוא אפילו לא נכנס לתחנת האוטובוס, הוא נעמד באמצע הכביש ליד המדרכה במקום שמסומן באדום לבן (מול בית אקרשטיין למי שמכיר), וכל מי שרוצה לפנות ימינה ממדינת היהודים לכביש 2 צריך לחכות שכבודו יסיים להעלות ולהוריד נוסעים.

כשהנהג יוצא מפתח תקווה ופונה שמאלה מרחוב יצחק שדה לז'בוטינסקי הוא עושה את זה לרוב באדום מלא כי אין שם מצלמות.

כשהוא נוסע בז'בוטינסקי הן לכיוון מזרח והן למערב הוא עם העניים לכיוון המדרכה וברגע שהוא קולט פוטנציאל ל 10 ש"ח נוספים הוא דופק ברקס למרות שאסור לעצור באותו מקום.

אם הנהג טורח להכנס למפרץ חניה / תחנה להעלאת נוסעים הוא לא מחכה שהתנועה משמאלו תעבור אותו, כי חלילה הוא יפסיד 10 - 20 שניות ואז נהג מונית אחר יאסוף את הנוסע הבא במקומו, הוא יידחף החוצה עם המרפקים ויעצור את כל מי שנוסע עכשיו בציר תנועה יחסית מהיר (מהירות מוגבלת ל 70 קמ"ש בחלק מהקטעים בז'בוטינסקי עד שמגיעים לצומת גהה מכיוון פ"ת) הרי בסוף הרמזור יתחלף לאדום ולא תהיה תנועה לידו והוא יוכל להשתלב בקלות, אבל לא, הוא יידחף בכח.

מספיק, או שצריך עוד דוגמאות ?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

nepet, מקווה שהבריונות שלהם לא גרמה לנזק לרכב שלך.

אצלי זה כבר האוטו השני שבגללם (וכמובן שגם בגללי,כי צריכים להיות שניים למצבים האלה) שנשארתי עם שריטה קטנה על האוטו.

פורסם
גם אני חשבתי שהכותרת מספיקה.

אתה כנראה תמים מאד, או מעמיד פני תם, או שהוצאת רישיון לפני שבוע ועוד לא נתקלת בהם.

כמובן שהכותרת אומרת הכל,אני שואל את השאלה הזו בכוונה של איך הם פגעו בך,

כי אצלי קרה חתיכת מקרה עם נהג מונית,הרכב חטף מאחד מהם פגיעה רצינית של הכנף הימנית והפנס,נהג מונית שירות פשוט תלש לי את זה מהמקום.

פורסם

המקרה שלי,

צומת הרחובות לבנדה, לוינסקי בתל אביב.

אני נוסע במסלול הכתום ברחוב לבנדה מדרום לצפון, כאשר אני עובר את הצומת.

במסלול טורקיז מגיעה מאחורי מונית שירות במהירות גבוהה, כאשר היא מנסה להספיק לעבור את הצומת ולעקוף אותי מצד ימין כדי להשתלב(אני לא חושב שהרוב יודעים מה הכוונה בלהשתלב) למסלול השמאלי, המסלול הימני נגמר אחרי הצומת ויש צורך להשתלב למסלול השמאלי כדי לא להכנס במכוניות שחונות בצד ימין.

בכך שהוא מבצע את הנאמר למעלה הוא בעצם מספיק בשניה האחרונה להשתחל ביני לבין המכוניות החונות ובכך חותך אותי ומסכן: אותי,אותו,נוסעי הרכב שלי,נוסעי הרכב שלו ועוברי אורח.

הנה תיאור חזותי:

jhnnjnktu2z0.png

5bqiy5nkwtjz.png

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חסרים מקרים כאלה. אותי נהג מונית החליט לחתוך מהשמאלי לימני כדי לעצור ללקוח וכמעט גרם לתאונת שרשרת, אם הרכב שמאחורי לא היה שומר ממני מרחק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז במקרה שלי,הוא לא הצליח לחתוך בלי לפגוע,הוא חתך בסגנון הסיטוציה שאצלך(themichman) קרה, רק שבמקרה שלי הוא פגע ברכב.

image022af.jpg

פורסם

כנראה הם לא אוהבים רכבי יונדאי (אצלי גם יונדאי), קשה לראות מראות כאלה.

מקווה שהכל סודר אצלך באוטו ולנוסעים שלום.

פורסם

קודם כל, לא ברורה לי ההשתוללות בשביל להספיק עוד 5-10 ש"ח של נוסע, בשעה שעל הכף מוטלת סכנת אישום בכ"כ הרבה עבירות תנועה שמשמעות כ"א מהן יכולה להיות איבוד רשיון, כלומר - איבוד פרנסה. אני כבר לא מדבר על סכנה לשלומם של המשתמשים בדרך.

אבל סגנון הנהיגה זה כלום - בישוב מגוריי הם השתלטו על מפרץ האוטובוסים ברחוב הראשי של העיר, ומנהלים משם תחנה לכל דבר, כולל סדרן שמנהל את התור, את העלאת הנוסעים ולפעמים בכלל את התנועה (טוב שאין לו גישה לקיריוסיטי, אחרת היה מכוון גם את התנועה על המאדים :twisted:). ואין דין ואין דיין ואין מי שיעצור את התופעה הלא חוקית הזו.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
האם אפשר לעשות משהו חוקי כדי לרסן אותם/להוריד אותם מהכביש/להשבית להם את השירות ?

משרד התחבורה דווקא ממש בעד מוניות השירות. בניגוד לאוטובוסים, למוניות השירות לא צריך לשלם סובסידיות. אז נכון, הן מסכנות את הנוסעים, את המשתמשים בכביש ומזלזלות בציבור הנוסעים ומסכנות חיי אדם. אבל היי, כסף זה הרבה יותר חשוב!

מה עושים כדי להוריד אותן מהכביש? לא נוסעים בהן. גם ככה מונית שירות תמיד יוצאת כמה דקות לפני האוטובוס. חכה עוד רגע, סע באוטובוס חוקי ומסודר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה כלל שאימצתי לעצמי לפני הרבה זמן.

לא משנה באיזה מצב אני נמצא, אני אף פעם לא יעלה על מונית שירות ואתן יד(בכסף) להתנהגות שלהם.

• תוכן חדש...