Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מאז בקשתי האחרונה לרכב עם מראה ספורטיבי עליתי מאז בתקציב, ואני מוכן להשקיע עד 55 אלף לרכב שכזה.

דרישות שלי מהרכב- לא סתם רשמתי מראה ספורטיבי ולא ספורטיבי בלבד, כי אני לא מעוניין ממש ברכב ספורטיבי אמיתי ויקר ולא חסכוני במיוחד..

אלה אני מעוניין ברכב עם מראה ספורטיבי שלא יהיה חלש אבל גם לא למרוצים, 1600 - 1800 נפח מנוע, או 1400 מהסוגי מנועים החדשים שחזקים מספיק וחסכונים. כוח סוס 115 ומעלה.

הרכב צריך להיות אוטומט

צריכת דלק של מינימום 1 ליטר ל 11 קילומטר

עדיפות לרכב 3 דלתות אבל לא חובה.

שיהיה אמין מבחינת חלקים, בלי מחלות מוזרות.

תחזוקה שתיהיה בגדר הסביר.(לא כל חלק שהולך 1500-2000 שקל)

ביטוח מעל גיל 24, שלא יעבור את ה 5 אלף למקיף.

שנת 2004 ומעלה.

תודה רבה לעוזרים, מחכה להצעות :)

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

תעשה לעצמך רשימה של רכבים עם ״עיצוב ספורטיבי״ וחפש על כל אחד מהם במנוע החיפוש של הפורום.

לא הבנתי את הדרישה לחלפים עד 2000 שח. גיר עולה 30 אלף, מגב עולה חמישים שח. שננחש איזה חלק יתקלקל לך ?

עלות ביטוח מקיף משתנה מנהג לנהג לפי הרבה פרמטרים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
תעשה לעצמך רשימה של רכבים עם ״עיצוב ספורטיבי״ וחפש על כל אחד מהם במנוע החיפוש של הפורום.

לא הבנתי את הדרישה לחלפים עד 2000 שח. גיר עולה 30 אלף, מגב עולה חמישים שח. שננחש איזה חלק יתקלקל לך ?

עלות ביטוח מקיף משתנה מנהג לנהג לפי הרבה פרמטרים.

בוא נחשוב בהגיון חלקים לא יותר מ 1500 2000, אתה לא מצפה שאני יחליף מנוע ב 2000 שקל, או גיר ב 1500,

אני מדבר על אם הולך איזה חיישן, או משהו בסגנון אז שלא יעלה לי 3000 שקל לחיישן.

רשמתי מקיף מעל גיל 24, שברור גם לא לנהג חדש. 5000 שקל זה גם דיי יקר אבל גבולי, מעל זה אין אני לא מעוניין להחזיק.

אם הייתי עושה לעצמי רשימה עם מספר רכבים ספורטיבים והייתי מתחיל לחפש, לא הייתי שואל בכלל בפורום, אני רוצה שימליצו לי על משהו טוב בדרישות שלי, למי שאולי מחזיק ברכב מסוג זה ויכול להמליץ אישית, או כאלה שיודעים ומכירים.

התגובה שלך לא לעניין.

פורסם

השאלה שלך מאוד כללית כי בכל רכב, וזה לא משנה אם זה מאזדה או טויוטה או רנו או סיטרואן, יש חלקים שעולים 500 ש"ח ויש חלקים שעולים 2,000 ש"ח. בדרך כלל מה שחשוב לבדוק זה עלויות אחזקה ממוצעות, כלומר כמה עולים הטיפולים הרגילים לרכב במוסך מורשה של היבואן ואת הנתון הזה אפשר להשוות. אי אפשר לדעת מראש איזה חיישנים יתקלקלו ברכב ואיזה לא ולכן אי אפשר לחשב מראש את עלות החלפת החיישנים.

בכל מקרה, רוב הצעירים מעדיפים רכבים כמו סיאט איביזה או יונדאי קופה. אלו רכבים שמתבססים על רכבים משפחתיים מבחינת המכלולים שלהם, אבל העיצוב קצת יותר צעיר וספורטיבי כמו שאתה מחפש.

פורסם
השאלה שלך מאוד כללית כי בכל רכב, וזה לא משנה אם זה מאזדה או טויוטה או רנו או סיטרואן, יש חלקים שעולים 500 ש"ח ויש חלקים שעולים 2,000 ש"ח. בדרך כלל מה שחשוב לבדוק זה עלויות אחזקה ממוצעות, כלומר כמה עולים הטיפולים הרגילים לרכב במוסך מורשה של היבואן ואת הנתון הזה אפשר להשוות. אי אפשר לדעת מראש איזה חיישנים יתקלקלו ברכב ואיזה לא ולכן אי אפשר לחשב מראש את עלות החלפת החיישנים.

בכל מקרה, רוב הצעירים מעדיפים רכבים כמו סיאט איביזה או יונדאי קופה. אלו רכבים שמתבססים על רכבים משפחתיים מבחינת המכלולים שלהם, אבל העיצוב קצת יותר צעיר וספורטיבי כמו שאתה מחפש.

הכונה שלי הייתה בערך לחלקים זולים בכללי ולא על חלק מסויים, למשל באוודי אני יודע שכל חלק ולא משנה איזה, זה המון כסף, בהונדה אני יודע שהחלקים הרבה יותר זולים וכך גם באחזקה כללית טיפולים כללים שזה גם תלוי איפה מתבצע הטיפול אם במוסך מרכזי מורשה או לא מורשה.

יונדאי קופה לא הייתי מגדיר אותו כרכב משפחתי, בכלל כל רכב עם שתי דלתות הופך לבעיה בהגדרה של משפחתית

אבל כן מה שאני מחפש זה מראה ספורטיבי אפילו אם היא משפחתית.

אני רוצה שיהיה רכב אמין ולא עם בעיות ידועות, עד עכשיו גולף זה הכיוון, אך לא ממש מוצא את הדגם צבע אזור מחיר שאני רוצה.

אז רציתי לשמוע עוד אופציות, למרות שאני דיי מכיר חיצונית את רוב המכוניות בסגנון הזה בשוק, אבל לא יודע איך הם בפועל.

פורסם
למה שלא תשתדרג בהונדה סיוויק 2003-2006 הצ'בק.

תשקול גם הונדה אקורד 2005 (למרות שהיא לא 3 דלתות). תיהיה יותר אמינה מכל גרמניה.

אלה רכבים גדולים משפחתים, ואני לא אוהב את המראה של ההונדה בשנים האלה, והצבק זה בידיוק כמו שלי והם בשנים הרבה פחות מ 2003, אוהב את ההצבק של 93-95 אבל איפה רכבים כאלה גמורים עם ידיים גבוהות וגם בשנה יותר מידי נמוכה, אולי היה יותר מתאים לי כרכב ראשון.

פורסם

יונדאי קופה - מנוע 2000

הונדה אקורד קופה (מודל 2002 אמריקאי) מהממת, מנוע 2000

The Beauty & the Beast

בסיפור הזה היפה היא גם החייה

• תוכן חדש...