Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנויות תאורה - מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש חנויות עם מבחר נורמלי ומחירים שפויים.

אני צריך תאורה למקלחת (מעל המראה פלוס צמוד תקרה אחד) פלוס 3 חדרים פלוס פינת אוכל.

הייתי במחסני תאורה והמחירים קצת מטורפים משהו נראה לי (באייס יותר זול). על פס שנתפס לקיר וממנו יוצאים 3 ספוטים, רצו 400 ש"ח.

אני אשמח להמלצה על חנויות באזור המרכז (רחובות עד ת"א)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אפתח ואומר שאם מצאת את מחירי "מחסני תאורה" כמוגזמים- אתה בבעיה. הם נחשבים לזולים שבחבורה...

אם יש לך זמן מחר- תעשה סיבוב ברח' וולפסון בת"א-"רח' התאורה" של אזור גוש דאנס. (וכשאתה מגיע איתו להרצל-תלך עוד קצת על הרצל על שני הכיוונים, וולפסון קצת גלש לשם מחוסר מקום:-D ).

יש שם מבחר אדיר של חנויות, במגוון סגנונות ומחירים. ולא לשכוח להתמקח בעקשנות.

שים לב במיוחד לחנות בשם "קמחי" (לא להתבלבל לרגע -זה לא ה"קמחי תאורה" היוקרתי מנמל ת"א,סתם בחור שמנצל את זה שיש להם אותו שם משפחה, ובכ"ז אחת החנויות הטובות והזולות על וולפסון.)

אגב יוקרתיות -יש לי כמובן גם המלצות לחנויות מאד אקסקלוסיביות, שם תמצא את הדברים שרואים במגזינים, אבל אני לא יודע אם זה רלוונטי. (אצלם ב-400 ש' תקבל מקס' את קופסאת הקרטון של גוף התאורה...).

אם כן, תגיד ותקבל המלצה לדברים שבטוח מאד ימצאו חן בעיניך.

טווח מחירים לג"ת שם הוא בין 2,000-15,000 ש"ח.

יתכן ודברים ספציפיים תמצא גם בפחות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אין לי כוונה להוציא אלפי שקלים לגוף תאורה, אבל לקחת על גוף של 3 ספוטים (אפילו לא לד) כ-400 ש"ח והאיכות בתחתונים, כן זה מוגזם.

אני לא מחפש פלצנות, מחפש שיראה יפה במחיר שפוי, גוף שאם ארצה להחליף בעוד שנתיים, לא יכאב לי הלב. זה לא רכב שצריך לעמוד בעומסים מטורפים, עובדה שגם פנדלים מחזיקים מעמד שנים והם מפלסטיק מצ'וקמק.

אם יש חנות אפילו מעט רחוקה יותר שהתמורה לכסף היא יותר טובה שם, אני לא אתנגד, אבל לשלם על חתיכת פח עם כמה ברגים וחוטי חשמל 400 ש"ח, זה קצת לא סביר לדעתי.

גוף של ספוט שקוע עולה 20 ש"ח, ואז באים ומכניסים לך עוד 100 ש"ח (ויותר) על זה שבחרת לקחת לדים.

in the face

with a chair

פורסם

תתפלא, האיכות משנה.

גופים זולים (כן, גם חלק גדול מאלה בוולפסון,לשם "שלחתי" אותך) שורפים יותר נורות .

בעיקר כי אלו עיצובים אירופאים שמועתקים סין, ב"שינויים קלים", שחלקם , בגלל חוסר הידע הטכנולוגי של הסינים בID, פשוט לא מאווררים כמו המקוריים, והנורות מתחממות ונשרפות מהר יותר. (זה בהלוגנים ודקרויקות למינהן)

בלדים, המעגלים האלקטרוניים לא מיוצבים כמו שצריך ונורות הלד (שאני לא צריך לספר לך כמה עולות) מקבלות מתחים קיצוניים ונשרפות גם הן.

איכות הציפויים, הצביעה וההרכבה נמוכות אף הן משמעותית מהתוצרת האירופית האיכותית.

אבל כמו שאמרת (גם אצלי בבית, אבל אל תגלה ללקוחות הפלצנים שלי:-D ) מתקינים גוף מעוצב היטב (מועתק... זה לא שהסינים פיתחו טעם משובח) וזול, ומשדרגים לטרנד הבא אחרי שנתיים-שלוש.

אני לא יודע כמה גופים אתה הולך לקנות, אבל אם זה לבית שלם, אתה יכול לעשות סיבוב בנמל תל-אביב בחנויות היוקרה (קמחי,קרני תכלת) או ברח' הלח"י אצל יאיר דורם, או בהרצליה בטופ-לייט וב S.T-אור ולראות את הטרנדים האחרונים והיקרים (מאד), ואז ללכת לחפש גופים דומים ברבע מחיר בוולפסון.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

זה לחצי בית בערך לקומה העליונה שבה יש 3 חדרי שינה 2 חדרי ארונות וגם 2 מקלחות. ולמטה שירותי אורחים פלוס פינת אוכל.

לכל חדר גוף אחד זה אומר 5 גופים (3 חדרים ו-2 חדרי ארונות) של פלורוסנטים, מקלחות צריך עוד 5 גופים (לדים או פלורוסנט).

בנוסף למסדרון צריך עוד 3 ספוטים (לד) שיושבים בתוך תקרת גבס.

יש שירותי אורחים שגם הוא כנראה יקבל גוף חדש.

לפינת אוכל צריך עוד 2 גופים.

כרגע הורידו את כל הגופים המדוברים לטובת צביעה ושמו במקומם פנדלים זמניים.

איביי לא בא בחשבון, שם אין לי ביטחון של מה אני מקבל מבחינת איכות ומדובר בסכום שאולי יעצרו אותי במכס והמשקל הכולל לא קטן ככה שהמשלוח סביר להניח ינגוס ברווח.

יש דברים שלא כדאי להביא מאיבי.

in the face

with a chair

פורסם

לפעמים שווה לשלם עוד קצת ולקנות משהו איכותי לבית.

כל החיקויים והזיופים שתמצא בדרום ת"א, נראים כמו חיקוי, וכמו שכתב natco, ישרפו יותר נורות,

ולפעמים אפילו החלקים שהם עשויים מהם נשרפים/מותכים בגלל איכות נמוכה.

בזמנו שקנינו אני ואשתי גופי תאורה לבית, ניגשנו לחנות שנחשבה אז לדיי יקרה.

אבל ישבנו עם המוכר, בחרנו מה שרצינו, ואז עשינו משא ומתן, שהוריד את המחיר ללא רחוק ממה

שהיינו משלמים על חיקוי מוולפסון. וקיבלנו משהו איכותי, עם אחריות, שעד היום עובד ונראה מצויין.

במחסני תאורה לפעמים יש גופי תאורה נורמליים, בעיקר הקטנים שביניהם.

פורסם

לפי מה שכותבים כאן, אם תקנה בזול תקבל סיני (במובן הגרוע של המילה) במילא. אז אם ככה, למה לא באיביי?

ואתה לא צריך להזמין את הכל בפעם אחת - תזמין גם 100 הזמנות נפרדות, זה עולה אותו דבר, ולא נעצר במכס.

דני

פורסם

שווה לשאול בי.מ מאור בחולון

לפעמים יש להם הברקות

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש לי בבית גופים שקניתי לפני 10 שנים במחסני תאורה. עובדיק ללא דופי.

כרגע אני בשלב איבזור של בעת חדש. הפעם, בהתאם להשקעה הלכתי על חנויות יעודיות.

אממה.קניתי גוף לסלון בחנות תאורה אקסקלוסיבית שיושבת בנמל תל-אביב. בגלל שרציתי שינויים בגוף יצא לי גם לראות את מאחורי הקלעים של החנות, כולל מחסנים, חשמליה וכדומה. הבנתי שאני משמלם המון על הפוזה. את השאר קניתי בחנות אמצע הדרך שמזמינה מחשמליה בארץ. הזמנתי ייצור מקומי איבזרתי את הגופים ברכיבים משובחים.

• תוכן חדש...