Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה עם פורט 465 ל-Gmail נתב Dlink-615 עם DD-WRT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יומיים אני מנסה לסדר בעיה שצצה לה משום מקום ולא הייתה לפני כן (בדירה הקודמת עם ספק אינטרנט אחר).

אציין מראש שאינני נמצא בארץ ולכן לא מדובר על ספק אינטרנט ישראלי.

כרגע מנסה להבין אם מדובר בחסימה של הספק אינטרנט או בעיה בראוטר עצמו.

האינטרנט מחובר ללא מודם בדירה אלא מודם מרכזי בבניין. בבית יש רק נתב שאליו מחובר כבל רשת שנותן לו את הגישה לאינטרנט. בהגדרות ראוטר סוג החיבור הוא PPPOE.

גם הטלפון וגם המחשב שולחים כל פרק זמן מסוים מיילים לחשבון ה-GMAIL שלי לצורך גיבוי רשומות ב-WIFI.

זאת ההודעה שאני מקבל:

failed to send a message

an operation was attempted on something that is not in socket

בטלפון מקבל הודעה על בעיה smtp host port 465

איפסתי את הנתב ולא עזר, ניסיתי פתרונות שונים דרך גוגל לגבי winsock וגם לא עזר.

לא מבין איפה הבעיה. או שהספק חוסם או שהנתב עושה בעיות.

לפני כן בדירה הקודמת היה ספק אינטרנט שונה. שם לא היו בעיות כאלו והכל תיקתק.

עשיתי גם שחזור הגדרות ראוטר למה שהיה לי בדירה הקודמת עם שינוי של שם משתמש וסיסמה כדי לקבל חיבור לאינטרנט.

חיבור אני מקבל וגולש ללא בעיה אבל הבעיה עדיין קיימת.

מדובר על ראוטר Dlink615 עם קושחה של dd-wrt והכל תיקתק מעולה בדירה הקודמת. אני נוטה להאמין שספק האינטרנט הוא האשם אבל רוצה לדעת מה בדיוק להגיד להם לעשות על מנת לפתור את הבעיה.

תודה לעוזרים מראש

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

זה אינטרנט סלולרי? זכור לי שפעם השתמשת באינטרנט סלולרי, ומנסיוני חלק מהספקים הסלולריים באירופה גובים תשלום נוסף על שימוש באימייל, אחרת הם חוסמים אותו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא סלולרי. מדובר על אינטרנט רגיל אבל לא ב-ADSL כמו בארץ עם מודם.

ומה שהיה בעבר כבר לא תקף היות ולא מדובר על גרמניה אלא אוקראינה.

Veni Vidi Vici

פורסם

מודם משותף? הכוונה לראוטר?

יכול להיות שהפורט חסום בראוטר הראשוני שמחלק אינטרנט לכול הבניין? ומה שיש לך בבית הוא משני.

תריץ TRACERT ותראה איפה הGATEWAY של הראוטר שלך נמצא.

אודי A4

דימה.

פורסם

מה הכוונה ? אנא הסבר קצת יותר בפירוט.

כן, יש מודם מרכזי של הבניין אבל אליו אין לי גישה.

ראוטר נמצא בדירה. זהו ראוטר ללא מודם פנימי. אליו מחובר כבל שמגיע מחוץ לדירה לכניסת WAN בראוטר.

Veni Vidi Vici

פורסם

מודם לא יודע לחלק אינטרנט למספר מחשבים/נתבים, החומרה שכן יודעת לעשות זאת זה ראוטר.

לכן המושג מודם מרכזי לא ברור :) ראוטר מרכזי דווקה כן.

מה שאני מתכוון שאת האינטרנט אתה מקבל דרך ראוטר נוסף שלא נמצא אצלך בדירה אלא משותף לביניין.

כנס לCMD ותריץ tracert http://www.google.com

כול שורה זה סוויטץ' שאתה עובר דרכו עד שאתה מגיע ליעד.

אם יש שני שורות בעלי כתובות פנימיות הנה מצאתה עוד נתב בדרך לספק.

תוכל להתחבר לנתב השני בצורה ישירה(ללא הנתב שלך) ולבדוק אם הפורט פתוח/סגור שם ולפעול בהתאם.

אודי A4

דימה.

פורסם

הנה תמונה מהרצת הפקודה. LM זה הנתב שלי. מה הלאה ?

עריכה: להתחבר ללא הנתב זה אומר לחבר את הכבל למחשב, ליצור חייגן במחשב ולהכניס שם משתמש וסיסמא, ואז איזו כתובת להקליד ?

1.jpg

Veni Vidi Vici

פורסם

לפי הTRACERT שלך אין כלום בין הראוטר שלך לבין הספק אינטרנט, לא מודם משותף וכו.

יש לך במקרה איזה פילטר ספאם למייל עצל הספק?

אודי A4

דימה.

פורסם

אווו, כבר התגעגתי לבעיות שלך... :wink:

סביר מאוד להניח שהספק שלך חוסם את פורט 465, זה לא משנה אם דרך נתב בבניין או דרך מקום אחר, כי בכל מקרה אין לך גישה, לכן, כנראה שתאלץ לדבר עם הספק. בכל מקרה, בדוק את זה:

אני מאמין שאתה ב WINDOWS 7, אם כן, תעשה את זה כדי להתקין TELNET:

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Telnet-frequently-asked-questions

ואז,

תפתח CMD, ותריץ את הפקודה הזו:

telnet smtp.gmail.com 465

מה אתה מקבל ? מסך שחור עם נקודה מהבהבת או את ההודעה

Connecting To smtp.gmail.com...Could not open connection to the host, on port 465: Connect failed

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אכן, מקבל את ההודעה הזאת. אדבר עם הספק ואראה איך פותרים את זה אחרת אצטרך לעבור ספק.

גם על DROPBOX יש השפעה ממה שניסיתי היום.

Veni Vidi Vici

פורסם

אלון שיחקת אותה, איזה תשובה, מוניטין!!

אה אין באתר מוניטין

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...