Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכולם שלום,

 

יש לי בעיה עם מיזוג ברכב והייתי רוצה לקבל מידע מה יכולה להיות הבעיה ובערך כמה תהיה עלות התיקון.

 

מדובר בטויוטה קורולה GLI שנת 2002.

 

הבעיה:

כאשר נוסעים לעבודה בבוקר ומפעילים את המזגן הוא מקרר כ-15 דקות ולאחר מכן הוא רק עובד כמאורר.

אחרי הצהריים בדרך הביתה מהעבודה הוא לא מקרר בכלל ועובד רק כמאורר.

ביום למחורת זה אותו סיפור...

זה קרה לפני כמה ימים, לפני כן המזגן עבד כמו שצריך

 

אלי

פורסם

ברוב הרכבים קיים מנגנון שברגע שהאוטו מתחמם מעל לרגיל המזגן מפסיק לעבוד על מנת למנוע עומס להמנוע וזה גם עוזר לנהג לשים לב שיש תקלה.

 

לפי מה שאתה מתאר זה מאוד מסתדר עם בעיית חום, תבדוק האם חסרים לך מים ברדיאטור ותסתכל על מד החום של האוטו בזמן שהמזגן מפסיק לעבוד, מספיק שהוא יעלה במילימטר או שניים מעל לנורמל שלו והמזגן יפסיק לקרר.

פורסם

hananda -> בדקתי לפני כן, ויש לי מספיק מים ברדיאטור ואין התחממות של המנוע בכלל (מד החום לא זז לרגע).

 

מהיום זה התפתח שהוא בכלל לא מקרר אפילו את ה-15 דקות ועובד רק על איורור.

 

אפשר לקבל המלצה למוסך אמין ולא עושק במחיר שאני יכול לפנות אליו לטיפול בבעיה, הייתי מעדיף בירושלים או באיזור צריפין כעדיפות שניה.

 

אלי

×
×
  • תוכן חדש...