Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפיפה בטוב טעם.

אני מאוד מעריך אנשים שמשקיעים זמן וממון ברכב האהוב שלהם, ספורטיבי, משפחתי או סתם מיני חסכונית.

כל הכבוד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מ-ד-ה-י-מ-ה!

רק בדרכים טובות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מדהימה! רק לי אישית מפריע הקונסולה המרכזית בצבע ורוד, קרבון היה עושה רק טוב לעיצוב הכללי במקום ורוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תמונות של לפני הצביעה

img20120420120006.jpg

וזה הגג

img20120420120014.jpg

img20120420120039.jpg

img20120420120058.jpg

כאן הרצפה של הרכב אחרי ניקיון וצביעה. המצב היה יחסית טוב מבחינת חלודה

p1010002yx.jpg

אחד השלבים לפני שסיימתי עם הקוקפיט. ההגה של ה-NC עדיין לא נרכש. הלוח שעונים החדש עדיין לא עוצב.

p1010079rj.jpg

וכאן זה עם ההגה החדש

20120302161324.jpg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
יפיפה בטוב טעם.

אני מאוד מעריך אנשים שמשקיעים זמן וממון ברכב האהוב שלהם, ספורטיבי, משפחתי או סתם מיני חסכונית.

כל הכבוד.

מת על החתימה שלך!!!

Be Happy:lol:

Rover R75 04, Suzuki Swift 07, Golf 95, Suzuki Vitara 89, Fiat Panda 04, Chevrolet Corsica 95, Volvo S80 01, Renault 4 79, GPZ500, Mitsubishi Lancer 94, Mazda MX5 2005, Mazda 3 spirit 2.0 2006, Mercedez benz c-class 1.8 2006, Toyota Prius 2008

פורסם
יפיפה. לדעתי האישית גנט שחור היה ניראה טוב על הרכב.

בוצעה הדמיה לפני כן עם חישוקים שחורים. הדיעות היו לכאן ולכאן כשבפועל מה שהכריע זה העבודה שצריך לעשות על החישוקים. במקום זה החישוקים נצבעו מחדש עם צבע מעט יותר כהה מהצבע הקודם.

מהממת!! בלי תוספות מיותרות, פשוט מראה נקי ומהמם!

ההגה שייך במקור למיאטה NC נכון? האם חיווטת גם את לחצני הווליום?

לא פשוט לחווט את לחצני הווליום כי כל הכפתורים מסודרים במקביל עם נגדים ומתוך כל מערך זה יוצאים רק שני חוטים לכל הכפתורים. מה שחשמלית מבדיל בניהם זה הערכים השונים שמתקבלים בכל לחיצה.

נראה מדהים!

אפשר תמונות לפני השיפוץ?

כמה עלה, היכן נעשה?

סה"כ עלה לי כ-22000 ש"ח וזה כלל גם רכישה של מכלולים מחו"ל. את הצביעה עשיתי אצל בחור מוכשר מבקאה אל גרבייה (ואני בכלל מירושלים), הדש בורד רופד אצל רפד ווענונו בירושלים. מושבים נרכשו מחבר ואת הדלתות אני עשיתי בעצמי. גג אני החלפתי בעצמי.

מדהימה! רק לי אישית מפריע הקונסולה המרכזית בצבע ורוד, קרבון היה עושה רק טוב לעיצוב הכללי במקום ורוד.

היא לא ורודה כלל. היא אדום כהה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

משום מה בכל התמונות אני רואה ורוד. :oops: כניראה בגלל הצילום ו/או כיול צבעים של מצלמה או מסך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...