Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי פנסי ערפל

הרכב הוא מאזדה 3 שנת 2005 2.0

הלכתי לחשמלאי רכב והוא מבקש 250 על חיבור שלהם למערכת החשמל, יש לציין שכבר הכל מחובר ומחווט (חיבורים שמשתרשרים ומוכנים עד לפנס ערפל)

זה מוגזם מבחינתי לשלם חצי מעלות הפנסים ומה שכן גם אין לי את הסכום כרגע

אבקש ממכם הנחייה כיצד לחבר אותם ע"י מפסק חיצוני, יש לי ידע בסיסי בחשמל ואלקטרוניקה,

חיפשתי מדריכים ברשת ואין שום דבר שיכלתי להעזר בו.

אשמח לקבל יד מהחברים פה

תודה רבה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חשבת ללכת לקבל עוד הצעות מחיר?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ניסיתי ב 2 מוסכים באיזור תלפיות בירושלים.

מה אמור להיות המחיר?

בכל זאת אם מישהו מבין אני מעדיף להרכיב ולחבר בעצמי,

יותר מ 100 -150 שקל התקנה זה יותר מידיי בשבילי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש לך כבר חיבורים מוכנים זה לא אמור לפעול מהכפתור המקורי ברכב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם יש לך כבר חיבורים מוכנים זה לא אמור לפעול מהכפתור המקורי ברכב?

לא .ברכב זה בא מובנה רק לאורות ערפל אחורי האורות ערפל קדמיים אינם מחוברים

אבל תשתית יש.

פורסם

אז תחבר את פנסי ערפל למתח + ו - כלשהו, דוגמא אפשרית היא הפלוס והמינוס של המצת אם אתה לא רוצה להסתבך יותר מידי.

דרך החוט של הפלוס אתה שם מפסק שייתן לך להפעיל ולכבות אותם במידת הצורך..

ו.... זהו יותר פשוט מזה אין, מה שכן צריך טיפה ידע בחשמל וידיים לא שמאליות.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אם אין לך ידית מקורית ברכב [ויש לי אוטו כמו שלך ואני יודע במה מדובר] אז אי אפשר להתחבר לחיבור מקורי.. מה שכן אפשר זה האפשרויות הבאות:

1) להתחבר במקביל לאורות החניה. [או בעזרת ממסר על מנת לא להעמיס על הממסר של האורות + לא להעמיס על המוליך של האורות]

2) להתחבר במקביל לאור ערפל האחורי [לא יודע עם הוא מסנוור או "בולט" מידי בנסיעה אבל אם כבר אורות ערפל אז עד הסוף לא? :-P ]

3) לקדוח חור קטן ליד איפה שהמתג של גובהה האורות והדימר [עוצמת אור בלוח שעונים מזגן ורדיו] ולהתקין שם לחצן שיעשה את הפעולה. * אם אתה מתקין אם הלחצן חפש לחצן דומה ללחצנים שיש במאזדה או לחצן כמו שיש בכיוון גובה האורות רק פעם 2 אפשרויות של ON\OFF במקום הלחצן של ה4 אפשרויות בגובה אורות וככה לשמור על ה"מקוריות" של הרכב + יותר אסטטי *

אני הייתי בוחר באפשרות הראשונה כי לפי דעתי אתה מתקין את הפנסים האלה לפוזה ולא באמת בישביל לראות בערפל וגם אני עם הייתי מתקין הייתי חושב על הפוזה ואז רק על החלק הבטיחותי.

נ.ב הבנתי שאפשר לקבל על זה דוח של 100 שקל תבדוק את העיניין חבל לתת מתנות לכחולים.

פורסם

קודם פוזה אה :roflmao:

אתה יודע שאם הוא יחבר את זה לפנסי ערפל האחוריים הוא יסנוור מאד אנשים שנוסעים מאחוריו בלילה כן?

ובשביל מה לחבר את הפנסי ערפל לאורות חניה? הם ידלקו כל הזמן ואם הוא ירצה לכבות אותם הוא יצטרך לכבות את האור לגמרי

אגב הבנת לא נכון, זה 250 ש"ח בלי נקודות.

שמע לי, חבר את זה לפלוס והמינוס של המצת, תקדח מקום איפה שנוח לך להכניס מתג וסע לשלום

Arcticat DVX400 2008

פורסם

לא לפוזה בכלל חברים עברתי את השלב הזה

לחבר למצת? אני מפחד שיהיה עומס על מערכת החשמל אני סתם נכנס לסרטים?

ד"א אם יש כבר חיווט לאן הוא מגיע? לאיזור ההגה? כי רק משם אוכל להתחבר למערכת חשמל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נ.ב הבנתי שאפשר לקבל על זה דוח של 100 שקל תבדוק את העיניין חבל לתת מתנות לכחולים.

מותר להתקין פנסי ערפל ברכב אבל אסור להדליק אותם כשאין ערפל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן זה ידוע, מעניין אם זה תקף גם במקרים שיושבים שם נורות לדים שהאפקט סינוור אפסי .

בכל מקרה לנושא, מי עוזר לי להשמיש שאותם? :wink:

פורסם
לא לפוזה בכלל חברים עברתי את השלב הזה

לחבר למצת? אני מפחד שיהיה עומס על מערכת החשמל אני סתם נכנס לסרטים?

ד"א אם יש כבר חיווט לאן הוא מגיע? לאיזור ההגה? כי רק משם אוכל להתחבר למערכת חשמל

פה אתה אומר שזה לא לפוזה ואז בהודעה האחרונה אתה אומר איך אפשר להשתמש בהם... איזה אפשר לדעת איפה אתה גר שיש שמה כל כך הרבה ערפל... ?

לזה התכוננתי מצטער שלא הייתי מובן. תודה על התיקון

כן זה ידוע, מעניין אם זה תקף גם במקרים שיושבים שם נורות לדים שהאפקט סינוור אפסי .

בכל מקרה לנושא, מי עוזר לי להשמיש שאותם? :wink:

זה לא קשור סינוור או לא זה החוק, אם כבר אתה עושה שתדע מה הסיכון יש סיכונים שX יהיה מוכן לקחת וY לא יחשוב עליהם בכלל...

למרות שמה הסיכוי שיעשו לך משו על זה וגם הדוח עד 100 שקל.. לשיקולך

פורסם

אם אתה כל כך מפחד להתחבר למצת, תתחבר ישירות למצבר ושים פיוז...:roll:

סתם לצורך השוואה, אצלי על המצת יושבים משבש לייזר וצ'יטה בחיבור קבוע

Arcticat DVX400 2008

פורסם
אם אתה כל כך מפחד להתחבר למצת, תתחבר ישירות למצבר ושים פיוז...:roll:

סתם לצורך השוואה, אצלי על המצת יושבים משבש לייזר וצ'יטה בחיבור קבוע

לא יודע מה איתך אבל אני לא אוהב שכל מיני חוטים מטיילים אצלי באוטו, אני מעדיף כמה שפחות חוטים וכמה שיותר ניקיון. אבל אולי זה רק אני :roll:

• תוכן חדש...