Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפעמים אני פרנואיד מידי בנוגע לצמיגים ולכן אני רוצה לשמוע את חוות דעתכם.

האם עליי להחליף את הצמיגים ברכב או שהם בסדר? מבחינת גיל הם בסדר.

הערה-התמונות לא הכי איכותיות אבל דופן הצמיג היא אכן שחוקה ורוב הכיתובים שם מחוקים.

בנוסף שימו לב בתמונה האחרונה לסימונים של היצרן בסוליה אל מול העובי הנוכחי של הסוליה.

תודה, אריאל

20120814_172342.jpg

20120814_172318.jpg

20120814_172323.jpg

20120814_172328.jpg

3.jpg

פורסם

קשה מהתמונות להגיד בוודאות ולשלוח אותך להוציא מאות שקלים \ לקבוע שהמצב בטוח ותוכל להמשיך לנסוע.

הצמיגים נראים לי יבשים יותר מאשר שחוקים, במיוחד בצד החיצוני (בתמונה הכי שמאלית וזאת שלמטה ).

אבל צריך לראות את הצמיגים לא דרך מסך המחשב.

יש לך פנצ'ריה בסביבה, שאתה סומך על דעתם בנושא ושלא ינסו לדחוף לך צמיגים בכל מיקרה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי התמונות אפשר לשער שהחריצים יותר עמוקים מ2 מילימטר, אבל הצמיג נראה דיי יבש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

vladclar

לצערי לא, האם אתה מכיר מישהו מקצועי ואמין שאני יכול ללכת אליו?

SlowRide

החריצים מעל לסימון 2מ"מ של היצרן.

אגב שכחתי לציין שהצמיגים האלה עברו כ-60,000ק"מ.

תודה רבה!

עריכה: מדדתי את עומק החריצים המרכזיים והם 3מ"מ.

פורסם

כמו שנאמר, קשה לתת חוות דעת דרך צג המחשב.

אחרי 60 אלף, או 3 שנים הייתי מחליף צמיגים בכל מקרה, כי אני אוהב לנסוע כל ימות השנה על צמיגים במיטבם מבחינת התכונות שלהם, אבל זה אני. יש אנשים שאחרי 10 שנים לא מחליפים, לך תבין.

פורסם

גם אם הצמיגים נראים '' חדשים " ועשו רק כ40000 ק"מ, אם גילם עולה על 4 שנים - תחליף!

(לבטיחותך שלושת הרכיבים החשובים ביותר ; צמיגים הגה בלמים ׂ.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אני בהחלט מודע לחשיבות הצמיגים וזה הדבר האחרון שאני אחסוך בו, כמובן שאחרי 3.5-4 שנים אני מחליף צמיגים ללא כל קשר למספר הק"מ וזה מה שבדר"כ קורה.

הרכב הזה הוא של אבא שלי, הצמיגים האלה סה"כ כמעט שנתיים על הכביש ככה שהם לא ישנים מידי ומצד שני הם עברו 60,000ק"מ.

האם יש המלצה לפנצ'ריה שהאנשים בה הם מקצועיים ואמינים שיוכלו לתת לי חוות דעת?

תודה לכולם,

אריאל

פורסם
אני בהחלט מודע לחשיבות הצמיגים וזה הדבר האחרון שאני אחסוך בו, כמובן שאחרי 3.5-4 שנים אני מחליף צמיגים ללא כל קשר למספר הק"מ וזה מה שבדר"כ קורה.

הרכב הזה הוא של אבא שלי, הצמיגים האלה סה"כ כמעט שנתיים על הכביש ככה שהם לא ישנים מידי ומצד שני הם עברו 60,000ק"מ.

האם יש המלצה לפנצ'ריה שהאנשים בה הם מקצועיים ואמינים שיוכלו לתת לי חוות דעת?

תודה לכולם,

אריאל

מהיכן אתה?

פורסם

הצמיג נראה עם הרבה בשר, אבל יבש. לפי היובש הוא נראה לפחות בן 3-4. אבל גם אם הוא צעיר יותר, 60 אלף ק"מ זה המון לצמיג, אני הייתי מחליף. הצמיגים הקודמים שלי (ברכב הקודם, ללא ABS) כשהגיע לכזו רמה של יובש בקושי אחזו, והיו ננעלים די בקלות בבלימות חזקות. בגלל שהירידה באחיזה היא הדרגתית במשך השנים, רק כשהחלפתי צמיגים הבנתי כמה האחיזה ירדה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אני מקרית אונו, אזור המרכז.

אם אנחנו כבר בנושא הזה, אם אצטרך להחליף צמיגים מה מומלץ? המידה היא 225/55/17 והרכב הוא סיטרואן C5. הייתי לוקח פריימסי HP של מישלין אבל הם עולים 1000ש"ח לצמיג והרכב צריך לחזור לליסינג באזור פברואר-אני לא שם את הצמיגים שהליסינג נותנים, אנחנו מחליפים באופן פרטי. האם יש משהו מומלץ במחיר יותר סביר?

תודה!

פורסם

אם יש במידה שלך, אני ממליץ גם על הגודייר אקסלנס. אצלי הם החליפו מישלין אנרג'י סייבר ואני מרוצה מאד.

הולמים את תכונות הרכב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...