Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרימר בUSB STICK

talroze
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמכיר את הקטגוריה הזו ,

יש דגמים חדשים של מזרימדיה עם אנדרויד [כולל המרקט] על USB STICK.

אני רוצה לדעת האם משהו קנה \השתמש בדגם הזה:

http://www.asiapads.com/product_info.php?products_id=2291

והאם יש מודלים מתקדמים\חזקים יותר [כי אני לא בטוח שהמעבד שלו מספיק חזק לFULLHD ].

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

את האמת שזה נראה צעצוע מדליק לגמרי.

אני אישית התבלטתי בין BOXEE (לאור המלצות חוזרות ונשנות של ליביו), לבין אפל TV.

אבל כרגע אני שוקל ברצינות לקנות אחד כזה. בנוסף יש לו פורום תמיכה, CWM רקוברי, ואפילו CM10 !

אני מדבר על המכשיר הזה:

http://www.ebay.com/itm/Limited-Time-Sale-Android-4-0-1GB-RAM-MK802-Android-TV-box-Mini-PC-Wifi-HD-TV-/261081916006?pt=US_Cable_TV_Boxes&hash=item3cc9b1e266

ולפי ביקורות ביוטיוב הוא נראה עובד לא רע בכלל.

Stay Dirty

פורסם

אסףאסף - APPLETV טוב בדיוק לדבר אחד שהבוקסי לא עושה - SCREEN DUPLICATION על כל משמעותיו (ויש מעבר להעתקה של המסך). כל דבר אחר - כולל AIRPLAY רק של וידאו - הבוקסי עושה + עוד מליון דברים

(ותאמין לי - עשיתי הרבה עם הAPPLE TV שהיה לי - כולל לקמפל ולהריץ עליו דברים שאני שיניתי בעצמי)

אריק - היתרון הוא שאתה לא צריך מחשב.

יש לך מחשב אחד, הוא בחדר נפרד , זה דבר גדול ומגושם שצריך מקלדת ועכבר , וחשמל ומה לא.

בסלון סטרימר (לא משנה כרגע איזה , בוקסי , אפל TV , אחד הסטיקים האלו אקסטרימר וכו) - יעשו את עבודת הנגינה בהרבה פחות קליקים (לרוב) , יסדרו את התוכן כראוי (לרוב , מעבר לדיפדוף בין תיקיות) ובכלליות יעשו לך את החיים יותר קלים.

לחבר מחשב לטלוויזיה רק כדי לנגן סרטים שהורדת זה המקביל ללהזמין 18WHEELER כדי להעביר תכולה של דירת חדר של סטודנט. מיותר ומסורבל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אגב הפיתרון השני שחשבתי עליו היה ה XBMC

אבל לצערי כל מי שמשווק אותו על גבי חומרה הציע מערכות גדולות משמעותית.

בכל מקרה היתרון היחסי של ה XBMC זה שמישהו מישראל כתב תוסף שמתחבר לאתר של ילדים בארץ ומאפשר הזרמת סדרות וסרטים לילדים [חשוב אצלי.]

בכל מקרה אני עדיין מתלבט.

נ.ב. ולמי ששאל למה לא מחשב כי זה די גדול ואם אני כבר אחבר מחשב אז זה יהיה מחשב שאפשר להריץ עליו

COD MODERN WARFARE 3

עם איזה חיבור USB שמשדר לטלוויזיה את הווידאו או שאני אריץ כבל HDMI למרחק של 10 מטר :shock:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תחשבו בכיוון של Raspberry PI

http://www.raspberrypi.org/

שלי בדיוק הגיע ואני מחכה לזמן פנוי לנסות אותו

אפשר להתקין עליו XBMC

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

הוא מוציא 1080P ולפי כל מה שקראתי בצורה חלקה.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...