Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מבין שכנראה לכמעט כל אחד מאיתנו זה קרה, ולמי שלא אני מאחל שלא יקרה.

מהטיפול האחרון נשאר לי חצי ליטר (חצי בקבוק) של שמן מנוע, כנראה מהחום איכשהו הבקבוק נפתח וכשפתחתי תא מטען נגעתי קצת בקרש התחתון ושמתי לב שכל הידיים שלי בצבע סגול :|

הכל נזל דרך השקית האטומה (איך לעזאזל) ונשפך על הדק/ספוג שיושב על הגלגל הרזרבי שבתא מטען, למזלי שום דבר לא התלכלך למעט הפינה השמאלית, אבל כל הפינה השמאלית ספוגה, הרמתי קצת את הדק הזה ומתחת יש קצת רטיבות של שמן.

אבא שלי אמר להוציא את הדק ולשטוף טוב עם זרם מים ולאחר מכן לשים אבקת כביסה על כל החלק שנגוע בשמן...

רציתי לדעת האם יש דרך כלשהי לנקות או שהדרך שאבא המליץ היא טובה?

אין לי ריח של שמן באוטו למזלי, אני מקווה שזה לא יחלחל פנימה, ומצד שני אני מקווה שזה לא יחלחל למקום אחר למקרה שהשמן דליק וכדומה.

המלצות? תודה רבה

Opel Adam S 2017

פורסם

^^ ואתה מוכן לקחת את הסיכון שתתקע לפעמים? כבר קרה לי פעם אחת שלא השארתי מים ירוקים...מרפי נפל עלי ומצאתי את עצמי בכביש 6 ממלא מים רגילים שהיו לי באוטו כי הוא התחמם בגלל חוסר במים.

לשמן אף פעם לא קרה לי שנשפך באוטו...תמיד היה לי, מוזר ומעצבן.

איציק נ.

נשתמש בעצה תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

פשוט לשמור נוזלים בתוך שקית.

אני לא שומר דבר בתא המטען, כי הרכב מטופל כראוי. ואם חסר מיים או שמן, זה בגלל שלא בדקתם ולא טיפלתם בזמן.

פורסם

הרכב שלי לא חדש, בן 14 שנה, לפעמים אני מנסה לא לקחת את הסיכון של לנהוג בו ללא אמצעים לשעת צרה... :p

האוטו מטופל היטב לאחר שהראש מנוע נהרס בהתחממות שנגרה בגללי, כי לא ביצעתי טיפול לרכב שיש חודשיים בצד והרדיאטור נסתם, אבל זה כבר סיפור אחר, ומאז אפשר להגיד יש לי קצת לחץ בכל פעם שאני נוסע ברכב, למרות שהוא טופל בידיים אמינות.

Opel Adam S 2017

פורסם
הרכב שלי לא חדש, בן 14 שנה, לפעמים אני מנסה לא לקחת את הסיכון של לנהוג בו ללא אמצעים לשעת צרה... :p

האוטו מטופל היטב לאחר שהראש מנוע נהרס בהתחממות שנגרה בגללי, כי לא ביצעתי טיפול לרכב שיש חודשיים בצד והרדיאטור נסתם, אבל זה כבר סיפור אחר, ומאז אפשר להגיד יש לי קצת לחץ בכל פעם שאני נוסע ברכב, למרות שהוא טופל בידיים אמינות.

למה שאני יתקע לפעמים ?

אתה אומר יש לך רכב בן 14 שנה

נו ומה אני יגיד?

לי יש פיאט פונטו שנת 95 עם 204,000 ק"מ וכבר 17 וחצי שנה אז..?!

אם האוטו מטופל היטב אתה לא צריך לקחת איתך נוזלים בתא מטען נקודה ונקודה.

פורסם

אבא שלי ניקה את השטיח עם חומר לניקוי שטיחים,תוצאות מעולות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
^^ ואתה מוכן לקחת את הסיכון שתתקע לפעמים? כבר קרה לי פעם אחת שלא השארתי מים ירוקים...מרפי נפל עלי ומצאתי את עצמי בכביש 6 ממלא מים רגילים שהיו לי באוטו כי הוא התחמם בגלל חוסר במים.

לשמן אף פעם לא קרה לי שנשפך באוטו...תמיד היה לי, מוזר ומעצבן.

איציק נ.

נשתמש בעצה תודה!

נוזל קירור אמור להיות מוחלף פעם בשנתיים. אם אתה מוסיף כל כמות לפני התקופה הזו צר לי לומר לך אבל יש לך בעיות במערכת הקירור. אם אתה מאלה שאין להם בעיות להוסיף כמות פעם בשבוע שבועיים אז אשרייך. לי נמאס מכל הסיפור והחלפתי רדיאטור. ברוך ה(א)שם תענוג לנסוע בלי לדאוג לנוזל הקירור. כנ"ל לגבי שמן מנוע. בודק שמן פעם בשבוע וזהו זה.

למה שאני יתקע לפעמים ?

אתה אומר יש לך רכב בן 14 שנה

נו ומה אני יגיד?

לי יש פיאט פונטו שנת 95 עם 204,000 ק"מ וכבר 17 וחצי שנה אז..?!

אם האוטו מטופל היטב אתה לא צריך לקחת איתך נוזלים בתא מטען נקודה ונקודה.

אמת לאמיתה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

האוטו מטופל היטב, אבל תמיד יש את הפחד הזה, חוק מרפי אוהב אותי לפעמים, בכל מקרה למדתי ולהבא אני לא אניח בתא מטען שמן מנוע כי לזה אין בעיה, האוטו לא אוכל שמן.

מי קירור לא נשפך לי למרות שיש, אבל גם מזה אני מעדיף להמנע.

אגב מי קירור אני פתחתי שרשור לגבי בעיה או שחשבתי שיש בעיה, אם אכן יש לי בעיה ברדיאטור הוא יוחלף ברור שאני מעדיף זאת.

אגב תודה על העצות ! :)

Opel Adam S 2017

פורסם

עצה אחרונה, קח בחשבון שמסיר שומנים עלול לפגוע ככל הנראה בצבע המקורי של השטיח. כמו שרשם מישהו כאן אביו השתמש בנוזל יעודי לניקוי שטיחים. נראה לי עדיף ביותר על פני מסיר שומנים שיפגע בצבע של השטיח.

שיהיה לך בהצלחה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...