Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני 4-10K

micha88
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב ידני סופר מיני שנים 92' - 01' (כן אני יודע שטווח השנים הוא גדול), מנוע עד 1.4L.

טווח מחירים - בין 4000 - 10000 ש"ח, - בעיקרון הרכב הוא לשנה אחת בלבד, אז הקריטריון החשוב הוא לאו דווקא מחיר הקניה אלא ירידת ערך יחסית נמוכה והוצאה מינימלית על תיקונים / ביקורים במוסך, כלומר אמינות טובה, וגם עלות חלפים נמוכה.

צריכת דלק, נוחות, ביצועים - פחות חשוב (בגבולות הסביר... )

השימוש ברכב הוא לנסיעות קצרות בערך פעמיים בשבוע ונסיעות למרחק בינוני מדי פעם בסופ"ש.

הרעיניות שלי עד עכשיו - פיאט פונטו/פונטו ספייס, פולו, פ'גו 205, סקסו וכו'...

אשמח לעצות גם למקומות שכדאי לחפש בהם חוץ מיד2, (לא מוכן לסוחרים/מגרשים), ומה כדאי לשים דגש בבדיקה של רכב ישן (למען הסר ספק לא אקח אותו לבדיקה במכון )

תודה מראש,

מיכה.

פורסם

אם זה לשנה אחת בלבד הייתי קונה כמה שיותר זול,למשל דייהטסו שרייד,205,סוויפט.

תמצא רכב עם טסט כמה שיותר ארוך,קח אותו למוסך שיבדקו שאין משהו חריג וזהו בערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני עכשיו מתלבט עם לעלות בשנתון, למשל לקנות פונטו ספייס שנת 03-04, ולמכור אחרי שנה.

את רוב ירידת הערך הרכבים האלה כבר עברו, המחירון הוא לא גבוה יחסית לרכב בן 9-10 שנים - משהו כמו 13K-17K, והרוב מוכרים הרבה מתחת למחירון.

נכון שגם כאשר הרכב יהיה אצלי הוא יעבור ירידת ערך גדולה באחוזים, אבל מבחינת סה"כ ירידת הערך לא אמורה להיות יותר מ2000-3000 ש"ח בשנה אחת.

ככה אולי בגלל השנתון הגבוה ככה יירד הסיכוי שאני אצטרך לעשות טיפול גדול ויקר כמו ראש מנוע וכד'

מה אתם אומרים?

פורסם

אין טעם,אתה תשקיע יותר כסף מצד אחד,ומצד שני אם תהיה תקלה תצטרך להשקיע עוד,ככה שההשקעה הסופית תהיה יותר גדולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מוכר את הרכב בעוד שנה, ככה שמחיר הקנייה הוא לא הכי חשוב, אלא כמה אני משקיע על הרכב סך הכל...שזה כולל את ירידת הערך...נכון שכנראה שרכב שנת 03-04 שעולה 15K ייאבד יותר מערכו מרכב שעולה 5K משנת 96-97 אבל הסיכוי לתקלה משמעותית ויקרה הוא קטן יותר...ככה שיכול להיות שאני אשקיע פחות כסף בסופו של דבר דווקא ברכב קצת יקר יותר.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על פיאסטה שנת 2000 שמוכר קרוב משפחה שלי.

6000 שקל במצב טוב, פנה אליי בפרטי אם אתה מעוניין

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...