Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה 1.4 ידני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חסרונות של הפאביה?

בטיחות, עיצוב פנים, מראה חיצוני (אובייקטיבי), אחריות קצרה יחסית, ביטוחים יקרים (בעיקר לנהג צעיר/חדש)

אחריות קצרה (שנתיים) יש לכל רכב מקונצרן VAG.

ביטוחים יקרים - בדקת? הייתה לך כזאת שאתה כל כך בטוח בעצמך?

רק אתקן אותך, עלות הביטוח סבירה לנהג חדש / צעיר וממוצעת לנהג ותיק. איביזה יקרה משמעותית לביטוח - והייתה לי איביזה הרבה לפני שקפצו על גל האיביזות מהדור האחרון (שלי הייתה 2008, מתוחת פנים מהדור היוצא).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבנתי שב-VAG מקבלים שנה שלישית של אחריות אם עומדים בתנאים שלהם (טיפול במוסכים של צ'מפיון אאל"ט).

גיליתי זאת לא מזמן ואני חייב לציין שבסוכנויות סקודה/סיאט לא טרחו לציין זאת בפני. לא בדיוק שיטת מכירות מוצלחת :wink:

אני דווקא די מחבב את המראה של הפאביה. עם גג לבן היא בכלל נראית מצוין (אבל זו כבר אופציה בתשלום).

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
הבנתי שב-VAG מקבלים שנה שלישית של אחריות אם עומדים בתנאים שלהם (טיפול במוסכים של צ'מפיון אאל"ט).

גיליתי זאת לא מזמן ואני חייב לציין שבסוכנויות סקודה/סיאט לא טרחו לציין זאת בפני. לא בדיוק שיטת מכירות מוצלחת :wink:

אני דווקא די מחבב את המראה של הפאביה. עם גג לבן היא בכלל נראית מצוין (אבל זו כבר אופציה בתשלום).

אותי דווקא יידעו על כך בסוכנות פולקסווגן. זה לא מצויין בכתב בשום מקום כנראה.

פורסם

זו לא שנה מוצהרת , זה מרצון טוב , ואני לא זוכר אם זו אחריות כמו האחריות של השנתיים או רק למנוע.

בפועל הם לא חייבים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
זו לא שנה מוצהרת , זה מרצון טוב , ואני לא זוכר אם זו אחריות כמו האחריות של השנתיים או רק למנוע.

בפועל הם לא חייבים.

תמיד ניתן להידבר עם חברת האם עצמה. בעידן האינטרנט זה די פשוט ולרוב גם מוצלח.

פורסם

זו דרך "גאונית" לכבול את הלקוחות לטיפול במוסכים המורשים לעוד שנה, תטפל אצלינו, ואנחנו נבחר על מה לתת לך אחריות ואם בכלל לתת לך אחריות.

באותה מידה יכלו לתת גם אחריות של רצון טוב לכל החיים :roll:.

פורסם

אני חושב שהשכלתי רבות מהאשכול.

אז שורה תחתונה, זה בחירה טובה עבור 70,000 שקלים?

ועוד 2 שאלות:

היתי שמח לשמוע על צריכת הדלק שלה בכבישים פתוחים-בינעירוניים ללא פקקים,

ובנוגע לרמת הגניבות שלה ..

פורסם

את השורה התחתונה אנחנו לא יכולים לתת לך.

השאלה היא האם זו בחירה טובה עבורך ואת זה רק אתה יכול להחליט.

האם הזמנת נסיעת מבחן? האם ניגשת לסוכנות וישבת ברכב לפחות?

אני אישית ממש לא חושב שאתה צריך להינעל בשלב זה על רכב ספציפי.

יש כאן כבר המון שרשורים על כל המכוניות שמוצעות בסביבות המחיר הזה. קרא אותם והכן רשימה של מועמדות.

גש לסוכנויות כדי לראות ולהרגיש מקרוב וכדי לקבל הצעות מחיר. יש סיכוי שתוכל להרשות לעצמך גם רכבים מעט יקרים יותר אם יש מבצעים מסוימים (נדמה לי שכרגע יש מבצע של עמיתי חבר לקיה ריו המצוינת).

בכל מקרה, בשלב זה כשהכל עוד על הנייר לא הייתי פוסל גם את המועמדות המעט יותר יקרות, אם יש לך אפשרות להתגמש. יתכן ותתאהב דווקא באחת מאלה ותחליט שזה שווה את ההשקעה הנוספת.

וכמובן - נסיעות מבחן חובה! אל תחליט לפני שנסעת על המועמדות הסופיות.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

יש כאן כבר המון שרשורים על כל המכוניות שמוצעות בסביבות המחיר הזה. קרא אותם והכן רשימה של מועמדות.

גש לסוכנויות כדי לראות ולהרגיש מקרוב וכדי לקבל הצעות מחיר. יש סיכוי שתוכל להרשות לעצמך גם רכבים מעט יקרים יותר אם יש מבצעים מסוימים (נדמה לי שכרגע יש מבצע של עמיתי חבר לקיה ריו המצוינת).

בכל מקרה, בשלב זה כשהכל עוד על הנייר לא הייתי פוסל גם את המועמדות המעט יותר יקרות, אם יש לך אפשרות להתגמש. יתכן ותתאהב דווקא באחת מאלה ותחליט שזה שווה את ההשקעה הנוספת.

מחזק את דברי קודמי, אני לקחתי יום שלם והלכתי לראות 5 סוכניות באותו היום וביצעתי רק נסיעת מבחן אחת וכבר שללתי 3 אפשרויות, תדע מה אתה רוצה תכנס, תיגע, תראה, תקבל הצעות מחיר, ותקבע נסיעת מבחן, אני בטוח שיענו לך שם על הרבה מאוד שאלות.

בהצלחה,

ניר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

היתי בסוכנות ומאוד אהבתי... עכשיו צריך נסיעת מבחן.

מחזק את דברי קודמי, אני לקחתי יום שלם והלכתי לראות 5 סוכניות באותו היום וביצעתי רק נסיעת מבחן אחת וכבר שללתי 3 אפשרויות, תדע מה אתה רוצה תכנס, תיגע, תראה, תקבל הצעות מחיר, ותקבע נסיעת מבחן, אני בטוח שיענו לך שם על הרבה מאוד שאלות.

בהצלחה,

ניר.

ובקשר לנסיעת מבחן, זה באותו פגישה בסוכנות או שצריך מראש להזמין?

פורסם

אם אתה כבר שם ויש להם רכב מבחן פנוי אתה יכול במקום לעשות(ככה היה לי בפורד) אבל בעיקרון צריך להזמין. יש לך גם בכל אתר של כל חברה אפשרות להזמין נסיעת מבחן והם חוזרים אליך וקובעים איתך.(בחלק זה לקח יום אחד וחלק 3-4 ימים).

בברכה,

ניר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
אם אתה כבר שם ויש להם רכב מבחן פנוי אתה יכול במקום לעשות(ככה היה לי בפורד) אבל בעיקרון צריך להזמין. יש לך גם בכל אתר של כל חברה אפשרות להזמין נסיעת מבחן והם חוזרים אליך וקובעים איתך.(בחלק זה לקח יום אחד וחלק 3-4 ימים).

בברכה,

ניר.

תרמתם לי הרבה מאוד מידע!

מאוד מאוד מודה לכולכם!

• תוכן חדש...