Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

20-25 אלף

Denchik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוראים לי דניס, ולמרות שזאת ההודעה הראשונה שלי, קראתי המון באתר אבל עדיין יש לי כמה ספקות אז אם תוכלו לעזות לי אני אשמח. אני כרגע חייל בשירות סדיר שמחפש רכב לנסיעות בסופי שבוע, והנקודות החשובות הן:

-רכב שיבלה כמה שפחות זמן במוסך

-צריכת דלק נמוכה

-נוחות

בדקתי בכל מיני אתרים את טווח המחירים הזה והכי בלטו לי בעין:

יונדאי אלנטרה(2001),יונדאי אקסנט(2005),מזדה 323(2002,2003,2004),מזדה לאנטיס (2004), סוברו אימפרזה(2002), יונדאי גטס(2006), ומיטסובישי לאנסר (2006).

אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה מבין הרכבים עדיף ולמה, ואם יש מוסכים טובים באזור נתניה שבהם אוכל לעשות את הבדיקה לרכב.

פורסם

לאף אחד מן הרכבים האלה יש תצרוכת דלק נמוכה, אלא אם כן מדובר בגטס ידנית, וגם אז הצריכה דלק לא נחשבת נמוכה אלא סבירה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני לא מחפש איזה פיאט פונטו, הכוונה יותר שלא תשתה דלק כמו כלום.

אפשר התייחסות למכוניות שציינתי, או הצעות אחרות?

פורסם

מצטער על ההקפצה אבל עבר הרבה זמן, ולא קיבלתי תשובה.

מה שהכי חשוב לי זה רכב אמין, וגיר אוטומטי.

פורסם

אם היית מוכן להתפשר על ידני הייתי ממליץ לך על פולו SDI דיזל - חסכונית מאוד. שום רכב בנזין לא מתקרב לצריכת דלק שלה, מנוע פשוט יחסית, רכב אמין שעושה מאות אלפי קילומטר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לנסר? להזכירך פותח שרשור חייל שרוצה רכב חסכוני בדלק. כל הרכבים מרשימה שלו לדעתי לא מתאימים. אם כבר בנזין אוטומטי, שיקח YRV - רכב קומפקטי, חסכוני, אמין - מנוע וגיר של יאריס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...