Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי לפני משהו כמו שלושה חודשים דו"ח חנייה בדואר מעריית עכו.

התקשרתי למוקד חנייה בעיר, אמרתי להם שאני ממש מתנצל אבל אני לא זוכר אי פעם שביקרתי בעכו.

הפקידה שאלה למספר הדו"ח הקלידה אותו ואז שאלה אותי מה מספר הרישוי של הג'יפ שלי..

אמרתי לה ג'יפ ? הדו"ח הגיע על האופנוע שלי.

מסתבר שהם טעו במספר כשהם הקלידו למחשב, היא אמרה שהדו"ח יבוטל, בנתיים אני שומר את נייר הדו"ח אבל היא אמרה לי שהיא לא יכולה לשלוח לי אישור על ביטול מכיוון שהיא פשוט מוציאה את הדו"ח הזה מחדש עם המספר רכב הנכון.

האם יש התיישנות לנושאים האלה ? בנתיים הדו"ח הזה אצלי במגירה ומציק לי כל פעם שאני רואה אותו לדעת אם מחר אני אגלה שהאופנוע שלי או חשבון הבנק שלי מעוקלים וינסו לקחת לי ריבית דריבית.

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

פורסם

פעמים ביטלו לי דוחות שנרשמו בטעות, פעם אחת בת"א ופעם שנייה באשקלון. בשני המקרים בקשתי וקבלתי אסמכתא על ביטול הדו"ח.

כך שנשמע תמוה למה אי אפשר לשלוח לך אסמכתא כל שהיא.

פורסם

באמת שאין לי מושג,

הכל נעשה בשיחה טלפונית של 10 דקות.

מאז עברו כשלושה חודשים ולא שמעתי מהם שוב.

במקרה הכי גרוע אם אקבל מכתב אכתוב להם חזרה.

2006-2009 Renault 19, 94

פורסם
פעמים ביטלו לי דוחות שנרשמו בטעות, פעם אחת בת"א ופעם שנייה באשקלון. בשני המקרים בקשתי וקבלתי אסמכתא על ביטול הדו"ח.

כך שנשמע תמוה למה אי אפשר לשלוח לך אסמכתא כל שהיא.

סליחה שאני ככה מצפרץ אבל אפשר לדעת איך ביטלת את הדוח באשקלון? גם אני קבלתי אחד והוא הרס לי את כל השבוע [אם את המעוניין תכנס לאשקול שלי]

פורסם

הצלחתי לבטל אותו בגלל שבאמת לא חניתי שם.

הבעיה שלי הייתה שהדו"ח היה רשום על המספר רכב שלי וצבע תואם לרכב שלי, כשחושבים על זה שמספרי רכבים יוצאים בסדרות, יוצא שדי הגיוני שטעות במספר אחד של הרכב יכולה לסבך נהג אחר על לא עוול בכפו.

בכל אופן שלחתי להם מכתב הסבר מנומס שבו הסברתי למה לא יכול להיות שהייתי באשקלון ובטח שלא חניתי שם באדום לבן.

סיימתי בבקשה "אשמח לעזרתכם לחקר העניין ולבירור הבלבול וביטול הדו"ח".

כנראה שהם השתכנעו מהטיעונים שהעליתי לפניהם וביטלו את הדו"ח.

פורסם
הצלחתי לבטל אותו בגלל שבאמת לא חניתי שם.

הבעיה שלי הייתה שהדו"ח היה רשום על המספר רכב שלי וצבע תואם לרכב שלי, כשחושבים על זה שמספרי רכבים יוצאים בסדרות, יוצא שדי הגיוני שטעות במספר אחד של הרכב יכולה לסבך נהג אחר על לא עוול בכפו.

בכל אופן שלחתי להם מכתב הסבר מנומס שבו הסברתי למה לא יכול להיות שהייתי באשקלון ובטח שלא חניתי שם באדום לבן.

סיימתי בבקשה "אשמח לעזרתכם לחקר העניין ולבירור הבלבול וביטול הדו"ח".

כנראה שהם השתכנעו מהטיעונים שהעליתי לפניהם וביטלו את הדו"ח.

אצלי הם פשוט פתחו את התמונה וראו שהם טעו במספר.

קורה..

2006-2009 Renault 19, 94

• תוכן חדש...