Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במצב הזה עדיף קוילאוברים.

איזה קוילאוברים שעולים 4400 ש"ח עדיפים על BILSTEIN + EIBACH ?

גבי, איתך בפרטי.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

אתה יודע לבד שWAITEC עולים באיזור ה5000, במחיר הזה כבר אפשרי לארגן את הGHA של GAZ SHOCKS.

אפילו אולי קצת פחות? תחשב 520 פאונד שזה 3120 הובלה עוד גג 500 ש"ח יצא 3620 ש"ח +46% מס סך הכל שווה 5055.2 ש"ח והקוילאוברים אצלך!

פורסם

Weitec לא מייצרים לסאקסו קוילאוברים.

KW כן והם עולים בסביבות ה 7000 ש"ח

לגבי חשבון היבוא שעשית.. יש לי השגות

520 פאונד נכון להיום הם 3300 ש"ח, משלוח קוילאוברים עד הבית יעלה יותר מ 500 ש"ח ובהתאמה, גם המיסים יהיו גבוהים יותר. לא רואה את זה נגמר ריאלית בפחות מ 6000 ש"ח.

מתלים דורשים אישור תחבורה והסיכון פה הוא לא קטן (שאל את הבחור שנתקע חודשים במכס עם קוליאוברים של KW או את השני שנאלץ להפעיל אחריות ולשלוח אותם על חשבונו לחו"ל)

שווה או לא - שכל אחד יחליט בעצמו :)

לשפר בלי להתפשר

פורסם
Weitec לא מייצרים לסאקסו קוילאוברים.

KW כן והם עולים בסביבות ה 7000 ש"ח

לגבי חשבון היבוא שעשית.. יש לי השגות

520 פאונד נכון להיום הם 3300 ש"ח, משלוח קוילאוברים עד הבית יעלה יותר מ 500 ש"ח ובהתאמה, גם המיסים יהיו גבוהים יותר. לא רואה את זה נגמר ריאלית בפחות מ 6000 ש"ח.

מתלים דורשים אישור תחבורה והסיכון פה הוא לא קטן (שאל את הבחור שנתקע חודשים במכס עם קוליאוברים של KW או את השני שנאלץ להפעיל אחריות ולשלוח אותם על חשבונו לחו"ל)

שווה או לא - שכל אחד יחליט בעצמו :)

דודי כשאני אומר אפשרי זה אפשרי, אולי לא נכנס לויכוח מיותר על המונופולים שנוצרו כאן, ומוצרים שבדרך הישירה אף פעם לא יגיעו לארץ?!

תאמין לי אני ואתה יודעים כמה חברות מכניסים לארץ שאין להם יבואנים ישירים בארץ?!

וGAZ SHOCKS היא אחת מאותן החברות, אני סוגר סיפור ב5500 ש"ח גג.

לגבי גבי, אין ספק שיש הגיון בדברי דודי, כיוון שהמצב הוא כזה, אבל לאחר שתעשה השווה בין קוני איבך לבילשטיין איבך לבין קוילאוברים, אתה תבין מדוע שווה לחסוך עוד חודשים, ואחד התורמים העיקרים לכך הם כבישי ארצינו.

• תוכן חדש...