Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צורת חיבור מורל אלייט

igor_sh
שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי מגבר פולק אודיו

90 * 4 --- 4OHM

125 * 2 --- 2OHM

250 * 2 ---- 4OHM

נתונים של הוראות יצרן

לפי תקן

CEA-2006 compliant specifications for true, accurate power ratings

ואני מתעניין בזמן האחרון במורל אלייט, שני חלקים

ובמורל הייבריד ,

(עקב נסיון מוצלח עם מורל דוטק)

השאלה האם כדי לי לחבר את הרמקולים בחיבור רגיל (בשיתוף עם הקרוסים)

או לעשות ברידג ( בשיתוף עם הקרוסים) ( זה בריא כזאת הגברה לרמקול יש למישהו ניסיון )

או לחבר אותם אקטיבית עם המגבר ( הHU שיש לי הוא kenwood 6047U )

איטום יתבצע בדלתות והגבעות עם טבעות MDF

(שאלה נוספת איזה גובהה הגבהות עדיף לרמקולים האלה 1.2 / 1.7 / 1.9 / 3 ס"מ)

או שיש לכם הצעות אחרות לתת לי , ואיזה רמקול עדיף לנתונים שיש לי ואני יהיה יותר מפסוט ממנו.

או שיש לכם ביכלל הצעה אחרת לרמקולים שיתנו לי איכות והמערכת שלי תנצל אותם בצורה יותר טובה

הצעות יתקבלו בברכה,

תודה

איגור

אנרלד - תאורת לדים

יבוא ושיווק מוצרי תאורת לדים

מגוון רחב של מוצרים לכל שימוש ומטרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם תקציב של 2000 שח לסאב ולסט אני לא מבין איך אתה לוקח בחשבון מורל אילייט

אם תצליח בכול זאת למצוא אחד משומש ,אז מומלץ להגביר אותו פסיבית בביאמפ על המגבר שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמרתי שאני יכול למתוח טיפה את התקציב שלי.

דוגמא קלה נוספת,

ראיתי איתמר (בעל הבית), מוכר את הוואפרים שלו ב800

טוויטרים MT-23 חדשים ( חדשים נמכרים מקסימום 600 ש"ח) לא לחוץ יכול גם להמתין עד למציאה ביד 2

וקרוסים ראיתי גם מישהו מוכר משומשים,

עדיין לא ביררתי אם אף אחד, כי אני מתלבט עם משתלם לי וזה יתאים למערכת שלי,

וסאב לדעתי אפשר גם לימצוא משהו נאה עד 1000 ש"ח כולל תיבה,

בנתיים לא לחוץ ומסתכל איזה רכיבים צצים למכירה משומשים,

מחכה שיריעות איטום יגיעו מחו"ל

וסוף החודש אני יוצא לחודש מילואים,

אז יש זמן ( למרות שכבר בא לי רצח לסיים עם זה - כאב ראש לרצות את עצמך)

אז בנתיים מעביר כל יום כמה שעות במידע על התקנות, רכיבים וכל מה שקשור לאודיו.

ומרב שהפורום מפוצץ במידע שלא קשור אלי תמיד אז הזמן נשרף מהר.. אבל לא מתייאש כל כך מהר!

אנרלד - תאורת לדים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה אוהב את האילייט ומעוניין בהם אז אני אמליץ לך ללכת בחום על הפוסט מכירה של איתמר.

טוויטרים -הMT23 יהיו טובים אבל אני עדיין חושב שלסט שני חלקים, לאילייט יש בור בתחום המיד, תחפש משהו שיכול לרדת קצת יותר נמוך מסדרת הMT של אילייט - הייתי מחפש סופרימו פיקולו יד שניה או בכלל שוקל לשלב אותם עם ריבונים אבל זה כבר תקציב אחר וגם ככה אין כאן הרבה נסיון עם ריבונים ובטח שלא בתחום הרכב (מדובר ברכיבים עדינים ברוב המקרים).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דיי שוקל את הפוסט של איתמר, תודה.

אבל בנתיים אני בודק את כל האפשרויות, שאלה כזאת ההיבריד נשמע יותר טוב בתחום המידים מהאלייט?

יש לך עצה אולי לרמקולים ברמה בינונית (הייבריד והאלייט) שתחום המידים שלהם נשמע יותר בסט שני חלקים?

אנרלד - תאורת לדים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע,

אצל אבא שלי מותקן מוראל הייבריד ברכב - סה"כ זה נשמע לא רע בכלל - עד שאתה עובר לרכב שיש בו סט שלושה חלקים...

אם להיות כנה לגמרי - לדעתי סדרות ההייבריד והאילייט של מוראל - מתפקדות הכי טוב כאשר מוסיפים להן מיד - ובשביל זה למוראל יש את אחד המידים האהובים עליי שהוא הCDM. בין אם זה ה54 או ה88

לא יודע מה יש במיד הזה אבל אני חולה עליו.

אתה רוצה סט שני חלקים טוב של מוראל? לדעתי התשובה היא סופרימו. הוא לא סתם טוב, הוא מעולה.

אני באופן אישי - מוסיף מיד בכל מקרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...